Ana İlişkiler Amy Adams

Amy Adams

Yarın Için Burçun

Amy Adams EvliSıralama 1331 -77846 yaşında Zodiac Aslan İlişkiler 1 toplam Çocuk 1 çocuk

Şu anda kiminle çıkıyor?

Amy Adams ve Darren Le galloDarren Le Gallo ve Amy Adams, 2 Mayıs 2015'ten beri 5 yıldır evliler. ilişkiyi görüntüle

İlişkiler

Amy Adams'ın bildiğimiz başka bir ilişkisi yok.








hakkında

Amy Adams, 46 yaşında bir Amerikalı Aktris. 20 Ağustos 1974'te Vicenza, İtalya'nın Veneto kentinde doğan Amy Lou Adams, 1994'ten günümüze uzanan kariyerinde Enchanted ve Junebug ile ünlüdür. Burç burcu Aslan.



Amy Adams, Ben McKenzie de dahil olmak üzere ekranda 20 karşılaşmada yer aldı. Junebug (2005), Bradley Cooper. Amerikan Koşuşturması (2013)Chris Messina, Julie ve Julia (2009)İçinde Christian Bale Amerikan Koşuşturması (2013)ve Garrett Hedlund Ninni (2014).






Amy Adams şu listelerin bir üyesidir: Sundance Film Festivali ödül kazananları, Amerikalı film oyuncuları ve Amerikalı kadın şarkıcılar.



Katkıda bulunmak

Amy Adams profilimizi oluşturmamıza yardım edin! Oturum aç bilgi, resim ve ilişkiler eklemek, tartışmalara katılmak ve katkılarınızın karşılığını almak için.

İlişki İstatistikleri

TürToplamEn uzunOrtalamaEn kısa
Evli120 yıl--
Toplam120 yıl--

Detaylar

İsimAmy
İkinci adLou
Kızlık soyadıAdams
Doğumda Tam AdıAmy Lou Adams
Alternatif isimAmy Lou Adams, Amy Adams
Yaş46 yıl
Doğum günü20 Ağustos 1974
Doğum yeriVicenza, Veneto, İtalya
Yükseklik5 '4' (163 cm)
Ağırlık115 lb (52 kg)
İnşa etmekOrtalama
Göz rengiMavi
Saç rengi
Ayırt Edici ÖzellikUzun çilek kırmızısı / sarı saç
BurçAslan
CinsellikDüz
DinAgnostik
Etnik kökenBeyaz
MilliyetAmerikan
LiseDouglas County Lisesi
Meslek MetniAktris
MeslekAktris
Şöhret İddiasıBüyülü ve Junebug
Müzik tarzıPop
Aktif yıllar1995-günümüz, 1994-günümüz
Yetenek Ajansı (ör. Modelleme)Endeavor Yetenek Ajansı (WME)
Marka OnayTicari Federal Banka
Göğüs (inç)32
Fincan boyutuB
Bel (inç)24
Kalça (inç)3. 4
Ayakkabı numarası8
Resmi Web Siteleriwww.amyadamsfan.com, www.amy-adams.org, www.rottentomatoes.com/celebrity/amy_adams/, www.allmovie.com/artist/amy-adams-p273224, www.facebook.com/AmyAdams, www.instagram .com / amyadamsgallery /, twitter.com/amyadamsfancom
BabaRichard Kent Adams (ABD askeri)
AnneKathryn Adams
Erkek kardeşEddie Adams
ArkadaşEmily Blunt (oyuncu), Meryl Streep
İlişkili KişilerHenry Cavill
Favori filmlerTiffany'de Kahvaltı, Esaretin Bedeli, Ey Kardeş, Art Thou ?, Seçim, Paulie, Vertigo, Oz Büyücüsü, Rüzgar Gibi Geçti
favori televizyon şovlarıBatı kanadı
Favori renklerPembe yeşil

Amy Lou Adams (20 Ağustos 1974 doğumlu) Amerikalı oyuncu ve yapımcıdır. Hem komedi hem de dramatik rolleriyle tanınan, dünyanın en yüksek ücretli aktrislerinin yıllık sıralamasında üç kez yer aldı. Övgüleri arasında iki Altın Küre Ödülü ve altı Akademi Ödülü, yedi İngiliz Akademi Film Ödülü ve dokuz Sinema Oyuncuları Birliği Ödülü yer alıyor.



Amy Adams hakkında daha fazla bilgi Amy Adams hakkında daha az bilgi

Arkadaş Geçmişi

Kafes Liste Tablo
#OrtakTürBaşlatSonUzunluk
1Darren le galloEvliMayıs 2001mevcut20 yıl
Darren le gallo #1

Darren le gallo

2001

Darren Le Gallo ve Amy Adams evlendiler ...[çifti görüntüle] #1

Darren le gallo

2001

Darren Le Gallo ve Amy Adams 5 yıldır evliler. Mayıs 2001'de bir araya geldikten sonra 6 yıl çıkıyorlardı. 7 yıllık nişanlanmanın ardından 2 Mayıs 2015'te evlendiler.

İlişki 20 yıl ÖlçüSonuçZodyak% 60Çin burcu% 1Yükseklik% 73Yaş% 98Uyumluluk % 58 Çocuk 1 çocuk ilişkiyi görüntüle

İş Ortağı Karşılaştırması

İsim SoyisimYaşZodyakMeslekMilliyet
Amy Adams46 AslanAktris
Amerikan
Darren le gallo46 KanserAktör
Amerikan

Çocuk

İsim SoyisimCinsiyetDoğmuşYaşDiğer Ebeveyn
Aviana OleaKadın15 Mayıs 201011 yaşında Darren le gallo

Fotoğraf Galerisi

Köylü Ağı (2020) Köylü Ağı (2020) Köylü Ağı (2020) Köylü Ağı (2020) Köylü Ağı (2020) Köylü Ağı (2020) Köylü Ağı (2020) Köylü Ağı (2020) Köylü Ağı (2020) Köylü Ağı (2020) Köylü Ağı (2020) Köylü Ağı (2020)

Filmografi

FilmYılKarakterTür
Penceredeki Kadın2021Anna FoxFilm
Sevgili Evan Hansen2021Cynthia MurphyFilm
Zack Snyder'ın Adalet Ligi2021Lois LaneFilm
Hillbilly Elegy2020BevFilm
Büyüsüz2018GiselleFilm
Keskin nesneler2018Camille PreakerTelevizyon şovu
Yardımcısı2018Lynne CheneyFilm
Adalet Ligi2017Lois LaneFilm
Varış2016Louise BanksFilm
Batman v Superman: Adaletin Şafağı2016KanunlarFilm
Gece yasayan hayvanlar2016Susan MorrowFilm
Büyük gözler2014Margaret KeaneFilm
Ninni2014EmilyFilm
Güçlü adam2013Lois LaneFilm
Ona2013AmyFilm
Amerikan Koşuşturması2013Sydney ProsserFilm
Saturday Night Live: Cut For Time2013AmyTelevizyon şovu
Yolda2012Jane, Joan VollmerFilm
Usta2012Peggy DoddFilm
Eğri ile ilgili sorun2012MickeyFilm
Kuklalar2011MaryFilm
Dövüşçü2010Charlene FlemingFilm
Artık Yıl2010AnnaFilm
Julie ve Julia2009Julie PowellFilm
Müzede Bir Gece: Smithsonian Savaşı2009Amelia EarhartFilm
Şüphe2008Rahibe JamesFilm
Bayan Pettigrew Bir Gün Yaşıyor2008DelysiaFilm
Güneş Işığı Temizliği2008GülFilm
Charlie Wilson'ın Savaşı2007Bonnie BachFilm
Büyülü2007GiselleFilm
Underdog2007Polly (ses)Film
Talladega Geceleri: Ricky Bobby Ballad2006SusanFilm
Kader Seçiminde Kararlı D2006Muhteşem kadınFilm
Eski2006Abby MarchFilm
Peniler2006Charlotte BrownKısa film
Junebug2005AshleyFilm
Hala Ayakta2005EliseFilm
Evlenme tarihi2005AmyFilm
Ofis2005KatyTelevizyon şovu
Son Çalıştırma2004AlexisFilm
Dr. Vegas2004Alice DohertyTelevizyon şovu
Yakala yakalayabilirsen2002Brenda StrongFilm
Kabak2002AlexFilm
Sara hizmet ediyor2002KateFilm
Katliam Kuralı2002DoreenFilm
Smallville2001Jodi MelvilleTelevizyon şovu
Psycho Plaj Partisi2000Marvel AnnFilm
Krom Kanca2000Jill Royaltuber (Amy Lou Adams olarak)Kısa film
Peter İlkesi2000SusanTV Filmi
Ölü Muhteşem Bırak1999Leslie MillerFilm
Providence1999Rebecca 'Becka' TaylorTelevizyon şovu
Batı kanadı1999CathyTelevizyon şovu
Zoe, Duncan, Jack ve Jane1999DinahTelevizyon şovu
Charmed1998Maggie MurphyTelevizyon şovu
70'lerin Gösterisi1998Kat PetersonTelevizyon şovu
Vampir avcısı Buffy1997Kuzen BethTelevizyon şovu
tepenin Kralı1997Merilynn, Misty, SunshineTelevizyon şovu
Amerika krallarıFilm
Daha fazla göster Daha az göster

Ekran Eşleştirmeleri

  • Amy Adams ve Ben McKenzieBen McKenzie
    • Junebug
      2005
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Amy Adams ve Bradley CooperBradley Cooper
    • Amerikan Koşuşturması
      2013
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Amy Adams ve Chris MessinaChris Messina
    • Julie ve Julia
      2009
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Amy Adams ve Christian BaleChristian Bale
    • Amerikan Koşuşturması
      2013
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Amy Adams ve Garrett HedlundGarrett Hedlund
    • Ninni
      2014
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Amy Adams ve Jack DavenportJack Davenport
    • Evlenme tarihi
      2005
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Amy Adams ve Lee PaceLee Pace
    • Bayan Pettigrew Bir Gün Yaşıyor
      2008
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Amy Adams ve Leonardo DiCaprioLeonardo Dicaprio
    • Yakala yakalayabilirsen
      2002
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Amy Adams ve Matthew GoodeMatthew Goode
    • Artık Yıl
      2010
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Amy Adams ve Patrick DempseyPatrick Dempsey
    • Büyüsüz
      2018
    [+1 tane daha]
  • Amy Adams ve Will FerrellWill Ferrell
    • Talladega Geceleri: Ricky Bobby Ballad
      2006
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Ben Stiller ve Amy AdamsBen Stiller
    • Müzede Bir Gece: Smithsonian Savaşı
      2009
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Bruce Campbell ve Amy AdamsBruce Campbell
    • Sara hizmet ediyor
      2002
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Henry Cavill ve Amy AdamsHenry Cavill
    • Güçlü adam
      2013
    [+2 tane daha]
  • James Marsden ve Amy AdamsJames Marsden
    • Büyülü
      2007
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Jason Lee ve Amy AdamsJason lee
    • Underdog
      2007
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Jason Segel ve Amy AdamsJason Segel
    • Kuklalar
      2011
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • John Krasinski ve Amy AdamsJohn Krasinski
    • Ofis
      2005
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Mark Wahlberg ve Amy AdamsMark Wahlberg
    • Dövüşçü
      2010
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Viggo Mortensen ve Amy AdamsViggo Mortensen
    • Yolda
      2012
    [eşleşmeyi görüntüle]
Daha Fazla Amy Adams Ekran Eşleştirmesi Daha Az Amy Adams Ekran Eşleştirmesi





Ilginç Haberler

Zodyak Işareti Için Tazminat
İbladlık C Ünlüleri

Zodyak İşareti Ile Uyumluluğu Bulun