Ana Ilişkiler Amy Grant

Amy Grant

Yarın Için Burçun

Amy Grant Evli60 yaşında Zodyak yay Burcu İlişkiler 2 toplam çocuklar
4 çocuk

Şu an kiminle çıkıyor?

Amy Grant ve Vince GillVince Gill ve Amy Grant, 10 Mart 2000'den beri 21 yıldır evliler. ilişkiyi görüntüle

ilişkiler

Amy Grant daha önce Gary Chapman ile evliydi.(1982 - 1999).








hakkında

Amy Grant, 60 yaşında bir Amerikan Müzisyendir. Amy Lee Grant, 25 Kasım 1960'ta Georgia, Augusta'da doğdu, Baby Baby ile ünlüdür. Onun burcu Yay.



Amy Grant şu listelerin üyesidir: Amerikalı kadın şarkıcılar, Amerikalı pop şarkıcıları ve Grammy Ödülü sahipleri.






Katkıda bulunmak

Amy Grant profilimizi oluşturmamıza yardım edin! Oturum aç bilgi, resim ve ilişkiler eklemek, tartışmalara katılmak ve katkılarınız için kredi almak için.



İlişki İstatistikleri

TürToplamEn uzunOrtalamaEn kısa
Evliiki22 yıl, 1 ay20 yıl, 3 ay18 yıl, 5 ay
Toplamiki22 yıl, 1 ay20 yıl, 3 ay18 yıl, 5 ay

Ayrıntılar

İsimAmy
İkinci adoku
SoyadıSolungaç
Kızlık soyadıhibe
Doğumda Tam AdıAmy Lee Grant
Yaş60 yıl
Doğum günü25 Kasım 1960
doğum yeriAugusta, Gürcistan
Yükseklik5' 7' (170 cm)
İnşa etmekOrtalama
Göz rengiKahverengi ışık
Saç rengiKahverengi - Koyu
Burçyay Burcu
cinsellikDüz
DinYeniden Doğuş Hristiyan
Etnik kökenBeyaz
milliyetAmerikan
LiseHarpeth Salonu, Nashville, TN
ÜniversiteFurman Üniversitesi, Greenville, SC, Vanderbilt Üniversitesi
Meslek MetinŞarkıcı-söz yazarı, müzisyen, yazar, oyuncu
MeslekMüzisyen
Şöhret İddiasıBebek bebek
Müzik Türü (Metin)Çağdaş Hıristiyan, Pop Rock, Soft Rock
Müzik tarzıİncil, Dini
Aktif yıllar1976–günümüz
Müzik tarzıPop/Rock, CCM, Yetişkin Çağdaş, Çağdaş Hıristiyan, Çağdaş Pop/Rock, İncil
Müzik Ruh HaliDokunaklı, Duygusal, Neşeli, Manevi, Parlak, Sakin/Huzurlu, Tutkulu, Eğlenceli, Pürüzsüz, Kaygan, Sıcak, Masum, Ciddiyetli, Sevimli/İyi huylu, Nazik, Tatlı, Saygılı, Düşünceli, Narin, Neşeli, Mutlu
Müzik aletivokal
Enstrüman (metin)Vokal, Gitar
Kayıt EtiketiMür, A&M, Kelime, Serçe
İlişkili eylemlerVince Gill, Gary Chapman, Michael W. Smith
Resmi Web Sitelerihttp://amygrant.com
babaBurton Paine Grant
anneGloria Grant

Amy Lee Grant (25 Kasım 1960 doğumlu) Amerikalı bir şarkıcı, söz yazarı, müzisyen, yazar ve medya kişiliğidir. Çağdaş Hıristiyan müziği (CCM) icra etmesi ve 1980'lerde ve 1990'larda pop müziğe başarılı bir geçiş yapmasıyla tanınır. O 'Hıristiyan Pop Kraliçesi' olarak anılır olmuştur.

Amy Grant hakkında daha fazla bilgi Amy Grant hakkında daha az bilgi

flört tarihi

Kafes Liste tablo
#OrtakTürBaşlatSonuzunluk
ikiVince GillEvliŞub 1999mevcut22 yıl
1Gary ChapmanEvlibin dokuz yüz Seksen birHaz 199918 yıl
Vince Gill #iki

Vince Gill

1999

Vince Gill ve Amy Grant bir süredir evliler...[çifti görüntüle] Gary Chapman #1

Gary Chapman

1981 - 1999

Gary Chapman ve Amy Grant 1'de boşandı...[çifti görüntüle] #iki

Vince Gill

1999

Vince Gill ve Amy Grant 21 yıldır evliler. 1999 yılının Mart ayında bir araya geldikten sonra 1 yıl boyunca çıkıyorlardı ve 10 Mart 2000'de evlendiler.



ilişki 22 yıl ölçünSonuçZodyak%80Çin burcu100%Yükseklik%91Yaş%84'> Uyumluluk %89 çocuklar 1 çocuk ilişkiyi görüntüle #1

Gary Chapman

1981 - 1999

Gary Chapman ve Amy Grant 16 yıldır evliler. 1981'de bir araya geldikten sonra 1 yıl birlikte olmuşlar ve 19 Haziran 1982'de evlendiler. 16 yıl sonra 1 Haziran 1999'da boşandılar.

ilişki 18 yıl ölçünSonuçZodyak%80Çin burcu100%Yaş%84'> Uyumluluk %66 çocuklar 3 çocuk ilişkiyi görüntüle

İş Ortağı Karşılaştırması

isimYaşZodyakMeslekmilliyet
Amy Grant60 yay BurcuMüzisyen
Amerikan
Vince Gill64 KoçCountry Müzisyeni
Amerikan
Gary Chapman63 AslanKişilik
Amerikan

çocuklar

isimCinsiyetdoğmuşYaşDiğer Ebeveyn
MattaErkek25 Eylül 198733 yaşında Gary Chapman
Gloria MillieKadın198932 yaşında Gary Chapman
Sarah CannonKadın199229 yaşında Gary Chapman
korinna hibesiKadın12 Mart 200120 yaşında Vince Gill

Fotoğraf Galerisi

Amy Grant Daughters'ın Resimleri | Sarah Chapman, Amy Grant, Millie Chapman, Jenny Amy Grant Amy Grant Amy Grant Amy Grant Amy Grant Amy Grant Amy Grant Amy Grant Amy Grant Amy Grant Amy Grant

Filmografi

FilmYılKarakterTür
Bir Hafta Uzakta2021Kamp danışmanıFilm
Tahmin edebiliyorum2018Amy Grant (Oyuncu)Film
inanç kurtarmak2017.AmyFilm
Büyük ve Küçük Tüm Yaratıklar2015.Hazel (ABD İngilizce versiyonu, sesli)Film
Gizli El Sıkışma2014Karen JenkinsFilm
İnanç Krizi: Tennessee İç Savaşı 1502012Dış sesTV Filmi
Kalpten Bir Şarkı1999Maryann LoweryTV Filmi
Buzda Snowden1997TV Filmi
Hikaye, Şarkılar ve Yıldızlar1984TV Filmi





Ilginç Haberler

Zodyak Işareti Için Tazminat
İbladlık C Ünlüleri

Zodyak İşareti Ile Uyumluluğu Bulun

Editörün Seçimi

Alicia Vikander seviyor ve bağlanıyor
Alicia Vikander seviyor ve bağlanıyor
Alicia Vikander kiminle birlikte? Birçok ünlü adam Alicia Vikander ile çıktı ve bu liste size bu şanslı adamlar hakkında daha fazla ayrıntı verecek. Alicia dahil...
Gerçekten İzlemeye Değer 15 Canlı Aksiyon Anime Filmi
Gerçekten İzlemeye Değer 15 Canlı Aksiyon Anime Filmi
Canlı aksiyon animeleri korkunç olmakla ünlüdür, ancak bu listedeki filmler kuralın istisnasıdır.
Patrick Stewart
Patrick Stewart
28 Mayıs 2021 ... Patrick Stewart haberleri, dedikodu, Patrick Stewart fotoğrafları, biyografi, Patrick Stewart kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Patrick Stewart ilişki listesi. Patrick Stewart flört tarihi, 2021, 2020, Patrick Stewart ilişkilerinin listesi.
Gunter Sachs ve Mirja Larsson
Gunter Sachs ve Mirja Larsson
28 Mayıs 2021 ... Günter Sachs ve Mirja Larsson fotoğrafları, haberleri ve dedikoduları. Daha fazlasını öğrenin ...
Max Lloyd-Jones ve Samantha Burton
Max Lloyd-Jones ve Samantha Burton
28 Mayıs 2021 ... Max Lloyd-Jones ve Samantha Burton fotoğrafları, haberleri ve dedikoduları. Daha fazlasını öğrenin ...
2018'in en iyi EDM şarkıları
2018'in en iyi EDM şarkıları
GÜNCELLENDİ: 2019'un en iyi EDM şarkılarına göz atın! Illenium, Martin Garrix ve Marshmello, en iyi EDM'yi yapan popüler DJ'lerden sadece birkaçı...
Maryam Hassouni
Maryam Hassouni
28 Mayıs 2021 ... Maryam Hassouni haberleri, dedikodu, Maryam Hassouni'nin fotoğrafları, biyografi, Maryam Hassouni erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Maryam Hassouni ilişki listesi. Maryam Hassouni flört tarihi, 2021, 2020, Maryam Hassouni ilişkilerinin listesi.