Ana İlişkiler Ariana Grande

Ariana Grande

Ariana Grande EvliSeviye 2 iki27 yaşında Zodiac Kanser İlişkiler toplam 8 Tebrikler Ariana Grande ve Dalton Gomez!
Mayıs 2021'de evlendi.

Şu anda kiminle çıkıyor?

Ariana Grande ve Dalton GomezDalton Gomez ve Ariana Grande, Mayıs 2021'den bu yana 17 gündür evliler. ilişkiyi görüntüle

İlişkiler

Ariana Grande, Pete Davidson ile nişanlandı(2018).

Ariana Grande, Mac Miller ile ilişki içindeydi(2016 - 2018), Ricky Alvarez(2015 - 2016), Big Sean(2014 - 2015), Nathan Sykes(2013), Jai Brooks(2012 - 2014)ve Graham Phillips(2008 - 2011).



hakkında

Ariana Grande, 27 yaşında bir Amerikalı Şarkıcı. Ariana Grande Butera, 26 Haziran 1993'te Boca Raton, Florida, ABD'de doğdu, Victorious'la ünlüdür. Burç burcu Yengeç.

amber rose ile kim çıkıyor

Ariana Grande, Chris O'Neal dahil olmak üzere 9 ekran karşılaşmasında yer aldı. Dolandırıcılık (2013), İçinde Ephraim Sykes Hairspray Live! (2016), Max Carver giriyor Muzaffer (2010), İçinde Avan Jogia Muzaffer (2010)ve Ed Westwick Sen uyurken (bindokuzyüz doksan beş).

Ariana Grande şu listelerin üyesidir: Eski Roma Katolikleri, Amerikalı dans müzisyenleri ve Amerikalı kadın şarkıcılar.



Katkıda bulunmak

Ariana Grande profilimizi oluşturmamıza yardım edin! Oturum aç bilgi, resim ve ilişkiler eklemek, tartışmalara katılmak ve katkılarınızın karşılığını almak için.

matt czuchry ve alexis bledel ilişkisi

İlişki İstatistikleri

TürToplamEn uzunOrtalamaEn kısa
Evli11 yıl 4 ay--
Nişanlı15 ay, 15 gün--
Flört63 yıl, 3 ay1 yıl 6 ay4 ay, 2 gün
Toplam83 yıl, 3 ay1 yıl 4 ay4 ay, 2 gün

Detaylar

İsimAriana
SoyadıGrande-Butera
Doğumda Tam AdıAriana grande butera
Alternatif isimAri, Küçük Kırmızı, Riri, Arianna Grande-Butera, Ariana Grande
Yaş27 yıl
Doğum günü26 Haziran 1993
Doğum yeriBoca Raton, Florida, ABD
Yükseklik5 '0' (152 cm)
Ağırlık104 lb (47 kg)
İnşa etmekİnce
Göz rengiKahverengi - Koyu
Saç rengiKahverengi - Koyu
Ayırt Edici ÖzellikSol yanakta gamze, Küçük Boy, Onun imzası yüksek at kuyruğu
BurçKanser
CinsellikDüz
DinKatolik Roma
Etnik kökenBeyaz
MilliyetAmerikan
LiseNorth Broward Hazırlık Okulu (okulu bırakma)
Meslek MetniŞarkıcı, Oyuncu, Modeli, Dansçı, Ses Sanatçısı
MeslekŞarkıcı
Şöhret İddiasıMuzaffer
Müzik Türü (Metin)Pop, R&B, Edm
Aktif yıllar2008-günümüz
Enstrüman (metin)Vokaller
Kayıt EtiketiRepublic, Nick
İlişkili eylemlerNicki Minaj, Big Sean, Mac Miller, Victoria Monét, Pharrell Williams, Tayla Parx, Social House, Cashmere Cat, Justin Bieber, Elizabeth Gillies, The Weeknd
Yetenek Ajansı (ör. Modelleme)Eğlence Rezervasyon Ajansı, Richard De La Font Ajansı
Göğüs (inç)32
Fincan boyutuKİME
Bel (inç)24
Kalça (inç)32
Giysi bedeniiki
Ayakkabı numarası6 (ABD), 37,5 (AB), 4,5 (İngiltere), 230 (J)
Resmi Web Siteleriarianagrande.com, myspace.com/arianagrande, www.facebook.com/arianagrande, twitter.com/arianagrande, arianasings.tumblr.com, www.youtube.com/user/arianagrande ', instagram.com/arianagrande/, instagram. com / arianagrande, www.nndb.com/people/610/000274785/, http://www.arianagrande.com/, http://arianagrande.com, https://www.arianagrande.com, https: // arianagrande.com, https://arianagrande.com/
BabaEdward Butera
AnneJoan Grande
Erkek kardeşFrankie Grande (Üvey Kardeş)
ArkadaşElizabeth Gillies, Daniella Monet, Justin Bieber, Avan Jogia, Camila Cabello, Matt Bennett, Greyson Chance, Colleen Ballinger, Glozell Green, Austin Mahone, Demi Lovato, Katy Perry, Rihanna, Scooter Braun, Emma Roberts, Niall Horan, Liam Payne, Zayn Malik, Harry Styles, Louis Tomlinson, Zedd, Iggy Azealea, Jack Griffo, Zendaya, Bella Thorne, Aretha Franklin, Michelle Obama, Barack Obama, Nick Jonas, Kira Kosarin, Nikki Bella, Brie Bella, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Taylor Swift, Victoria Justice, Meghan Trainor, Robbie Shapiro, Tori Vega, Trina Vega, Andre Harris, Jade West, Beck Oliver
İlişkili KişilerJennette McCurdy, Elizabeth Gillies, Frankie Grande, Iggy Azealea, Zedd, Scooter Braun, Justin Bieber
Evcil HayvanlarCoco (Köpek), Toulouse (Köpek), Ophelia (Köpek)
Favori kişiBeyonce, Britney Spears, Christina Aguilera, Marilyn Monroe, Dan Schneider, Madonna, Mariah Carey, Scott Fellows, Scooter Braun, Celine Dion, Jennifer Garner, Leonardi DiCaprio, Audrey Hepburn, Natalie Portman, Jim Carey, Lionel Messi
Favori filmlerWreck It-Ralph, Love Actually, The Notebook, Swindle, 13 Going on 30, Frozen, Bruce Almighty
favori televizyon şovlarıMuzaffer, Hayatta Kalanlar, America's Next Top Model, Life Series, Sam and Cat, House of Anubis, The Voice, Gossip Girl, Project Runway
Favori GruplarImogen Heap, Big Time Rush, One Direction, Christina Aguilera, Mariah Carrey
Favori şarkılarGüzel - Christina Aguillera, Seni Güzel Yapan - Tek Yön, Çığlık - Usher
favori kitaplarHarry Potter serisi
Favori yerlerGüney Afrika, Malezya, Boca Raton, Florida
Favori yiyeceklerSomon, Hindistan Cevizi Suyu, Kakaolu Pasta, Çilek, Salata
Favori renklerSoluk Pembe, Kırmızı, Bebek Yeşili, Hatmi Beyazı
Favori AksesuarlarÇizmeler, Saç Fiyonkları, Saç Kurdeleleri, Pony kuyruk tutucu

Ariana Grande-Butera () (26 Haziran 1993 doğumlu), Amerikalı şarkıcı ve aktris. Florida, Boca Raton'da doğan Grande, kariyerine 15 yaşında 2008 Broadway müzikali 13'te başladı. Nickelodeon televizyon dizisi Victorious (2010–2013) ve Sam & Cat (2013–2014) 'deki Cat Valentine rolüyle ün kazandı. ). Daha sonra, plak şirketinin yöneticileri onun cover şarkılarının YouTube videolarını keşfettikten sonra 2011'de Republic Records ile sözleşme imzaladı. 1950'lerde doo-wop'tan etkilenen pop ve R&B ilk albümü Yours Truly (2013), ABD Billboard 200 listesinde zirveye yerleşirken, baş single'ı 'The Way', ABD Billboard Hot 100 listesinde ilk 10'da yer aldı. eleştirmenler Grande'yi geniş ses aralığı ve düdük kaydı nedeniyle Mariah Carey ile karşılaştırdı.

Ariana Grande hakkında daha fazla bilgi Ariana Grande hakkında daha az bilgi

Arkadaş Geçmişi

Kafes Liste Tablo
#OrtakTürBaşlatSonUzunluk
8Dalton gomezEvliOcak 2020mevcut1 yıl
7Pete DavidsonİlişkiMayıs 201813 Ekim 20185 ay
6Mac MillerİlişkiAğu 2016Mayıs 20181 yıl
5Ricky AlvarezİlişkiHaziran 2015Temmuz 20161 yıl
4Big SeanİlişkiTemmuz 2014Nisan 20159 ay
3Nathan SykesİlişkiAğustos 2013Aralık 20134 ay
ikiJai BrooksİlişkiAğustos 2012Temmuz 20141 yıl
1Graham PhillipsİlişkiEylül 2008Aralık 20113 yıl
Dalton gomez #8

Dalton gomez

2020

Dalton Gomez ve Ariana Grande evlendi ...[çifti görüntüle] Pete Davidson #7

Pete Davidson

2018

Pete Davidson ve Ariana Grande ayrıldı ...[çifti görüntüle] Mac Miller #6

Mac Miller

2016 - 2018

Mac Miller ve Ariana Grande Mayıs'ta ayrıldı ...[çifti görüntüle] Ricky Alvarez #5

Ricky Alvarez

2015 - 2016

Ricky Álvarez ve Ariana Grande ayrıldı ...[çifti görüntüle] Big Sean #4

Big Sean

2014 - 2015

Big Sean ve Ariana Grande, 8.A'da ayrıldı ...[çifti görüntüle] Nathan Sykes #3

Nathan Sykes

2013

Nathan Sykes ve Ariana Grande, D.'de ayrıldı ...[çifti görüntüle] Jai Brooks #iki

Jai Brooks

2012 - 2014

Jai Brooks ve Ariana Grande şubatta ayrıldı ...[çifti görüntüle] Graham Phillips #1

Graham Phillips

2008 - 2011

Ariana Grande ve Graham Phillips ayrıldı ...[çifti görüntüle] #8

Dalton gomez

2020

Dalton Gomez ve Ariana Grande 17 gündür evliler. Ocak 2020'de bir araya geldikten sonra 11 ay çıkıyorlardı. 4 aylık nişanlanmanın ardından Mayıs 2021'de evlendiler.



İlişki 1 yıl ÖlçüSonuçZodyak% 60Çin burcuyirmi%Yükseklik% 73Yaş% 52Uyumluluk % 51 ilişkiyi görüntüle #7

Pete Davidson

2018

Pete Davidson ve Ariana Grande 4 ay boyunca nişanlıydı. Mayıs 2018'de bir araya geldikten sonra 1 ay çıktılar. 9 Haziran 2018'de nişanlandılar ancak daha sonra 13 Ekim 2018'de ayrıldılar.

İlişki 5 ay ÖlçüSonuçZodyak% 80Çin burcu% 1Yükseklik% 91Yaş% 98Uyumluluk % 68 ilişkiyi görüntüle #6

Mac Miller

2016 - 2018

Mac Miller ve Ariana Grande, Ağustos 2016'dan Mayıs 2018'e kadar çıktı.

İlişki 1 yıl ÖlçüSonuçZodyak% 80Çin burcuyirmi%Yükseklik% 73Yaş% 98Uyumluluk % 68 ilişkiyi görüntüle #5

Ricky Alvarez

2015 - 2016

Ricky Álvarez ve Ariana Grande, Haziran 2015'ten Temmuz 2016'ya kadar çıktı.

İlişki 1 yıl ÖlçüSonuçZodyak% 80Çin burcuyirmi%Yükseklik% 73Yaş% 98Uyumluluk % 68 ilişkiyi görüntüle #4

Big Sean

2014 - 2015

Big Sean ve Ariana Grande, Temmuz 2014'ten Nisan 2015'e kadar çıktı.

matt lauer ve giada laurentiis
İlişki 9 ay ÖlçüSonuçZodyakyirmi%Çin burcu% 80Yükseklik% 73Yaş% 72Uyumluluk % 61 ilişkiyi görüntüle #3

Nathan Sykes

2013

Nathan Sykes ve Ariana Grande, Ağustos'tan Aralık 2013'e kadar çıktı.

İlişki 4 ay ÖlçüSonuçZodyakyirmi%Çin burcu% 1Yükseklik% 73Yaş% 98Uyumluluk % 48 ilişkiyi görüntüle #iki

Jai Brooks

2012 - 2014

Jai Brooks ve Ariana Grande, Nisan-Temmuz 2014 arasında çıktı.

İlişki 1 yıl ÖlçüSonuçZodyakyirmi%Çin burcuyirmi%Yükseklik% 73Yaş% 52Uyumluluk % 41 ilişkiyi görüntüle #1

Graham Phillips

2008 - 2011

Ariana Grande ve Graham Phillips, 2008'den Aralık 2011'e kadar çıktı.

İlişki 3 yıl ÖlçüSonuçZodyakyirmi%Çin burcu% 1Yaş% 98Uyumluluk % 30 ilişkiyi görüntüle

İş Ortağı Karşılaştırması

İsim SoyisimYaşZodyakMeslekMilliyet
Ariana Grande27 KanserŞarkıcı
Amerikan
Dalton gomez25 AslanDiğer
Amerikan
Pete Davidson27 AkrepKomedyen
Amerikan
Mac Miller26 Oğlak burcuRapçı
Amerikan
Ricky Alvarez28 KanserDansçı
Meksikalı
Big Sean33 KoçRapçı
Amerikan
Nathan Sykes28 KoçŞarkıcı
ingiliz
Jai Brooks26 Boğa BurcuMüzisyen
Avustralyalı
Graham Phillips28 KoçAktör
Amerikan

Fotoğraf Galerisi

Ariana Grande - Los Angeles'ta Tesla Sürüşü Ariana Grande - Los Angeles'ta Tesla Sürüşü Ariana Grande - Los Angeles'ta Tesla Sürüşü Ariana Grande - Los Angeles'ta Tesla Sürüşü Ariana Grande - Los Angeles'ta Tesla Sürüşü Ariana Grande - Los Angeles'ta Tesla Sürüşü Ariana Grande - Los Angeles'ta Tesla Sürüşü Ariana Grande - Los Angeles'ta Tesla Sürüşü Ariana Grande Ariana Grande - Los Angeles'ta nişanlısı Dalton Gomez ile akşam yemeği randevusu Ariana Grande - Los Angeles'ta nişanlısı Dalton Gomez ile akşam yemeği randevusu Ariana Grande - Los Angeles'ta nişanlısı Dalton Gomez ile akşam yemeği randevusu

Filmografi

FilmYılKarakterTür
Yukarı Bakma2020Riley BinaFilm
Siyah Giyen Adamlar: Uluslararası2019TV Monitöründe Uzaylı (Oyuncu)Film
Dalga geçmek2018Küçük büyükTelevizyon şovu
Zoolander 22016Lateks BDSMFilm
Hairspray Live!2016Penny PingletonTV Filmi
Stevie Wonder Feat Ariana Grande: Faith2016Ariana GrandeKısa film
Çığlık kraliçeleri2015.Chanel # 2Televizyon şovu
Mazlumlar2013Laura (ABD versiyonu, ses)Film
Dolandırıcılık2013Amanda BensonTV Filmi
Sam ve Kedi2013Kedi Valentine, KendisiTelevizyon şovu
Kar Tanesi, Beyaz Goril2011Snowflake (İngilizce versiyonu, ses)Film
Muzaffer ile iParty2011Kedi SevgililerTV Filmi
Muzaffer2010Kedi, Kedi SevgililerTelevizyon şovu
Nickelodeon Oyuncular: Jingle Bells 2010 Sürümü2010Ariana GrandeKısa film
Pil Bitti2008Bat Mitzvah RifferTelevizyon şovu
Winx kulübü2004Prenses DiasproTelevizyon şovu
Aile adamı1999İtalyan kızTelevizyon şovu
Daha fazla göster Daha az göster

Ekran Eşleştirmeleri

  • Ariana Grande ve Chris O'NealChris O'Neal
    • Dolandırıcılık
      2013
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Ariana Grande ve Ephraim SykesEphraim Sykes
    • Hairspray Live!
      2016
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Ariana Grande ve Max CarverMax Carver
    • Muzaffer
      2010
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Avan Jogia ve Ariana GrandeAvan Jogia
    • Muzaffer
      2010
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Ed Westwick ve Ariana GrandeEd Westwick
    • Bu çok kuzgun
      2003
    [+1 tane daha]
  • Matt Angel ve Ariana GrandeMatt Melek
    • Muzaffer
      2010
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Matt Bennett ve Ariana GrandeMatt Bennett
    • Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1
      2011
    [+1 tane daha]
  • Matthew Morrison ve Ariana GrandeMatthew Morrison
    • Mazlumlar
      2013
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Owen Wilson ve Ariana GrandeOwen Wilson
    • Zoolander 2
      2016
    [eşleşmeyi görüntüle]
Daha Fazla Ariana Grande Ekran Eşleştirmeleri Daha Az Ariana Grande Ekran Eşleştirmeleri

Ilginç Haberler

Editörün Seçimi

Pearl Aday
Pearl Aday
28 Mayıs 2021 ... Pearl Aday haberleri, dedikodu, Pearl Aday fotoğrafları, biyografi, Pearl Aday erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Pearl Aday ilişki listesi. Pearl Aday flört tarihi, 2021, 2020, Pearl Aday ilişkilerinin listesi.
Wood Harris
Wood Harris
28 Mayıs 2021 ... Wood Harris haberleri, dedikodu, Wood Harris fotoğrafları, biyografi, Wood Harris kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Wood Harris ilişki listesi. Wood Harris flört tarihi, 2021, 2020, Wood Harris ilişkilerinin listesi.
Bow Wow ve Angela Simmons
Bow Wow ve Angela Simmons
28 Mayıs 2021 ... Bow Wow ve Angela Simmons fotoğrafları, haberleri ve dedikoduları. Daha fazlasını öğrenin ...
Afrodit Skafida
Afrodit Skafida
28 Mayıs 2021 ... Afroditi Skafida haberleri, dedikodu, Afroditi Skafida fotoğrafları, biyografi, Afroditi Skafida erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Afrodit Skafida ilişki listesi. Aphrodite Skafida flört tarihi, 2021, 2020, Afrodit Skafida ilişkilerinin listesi.
Thea Gottschalk
Thea Gottschalk
28 Mayıs 2021 ... Thea Gottschalk haberleri, dedikodu, Thea Gottschalk fotoğrafları, biyografi, Thea Gottschalk erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Thea Gottschalk ilişki listesi. Thea Gottschalk flört tarihi, 2021, 2020, Thea Gottschalk ilişkilerinin listesi.
Stevie Nickleri
Stevie Nickleri
28 Mayıs 2021... Stevie Nicks haberleri, dedikoduları, Stevie Nicks'in fotoğrafları, biyografi, Stevie Nicks erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Stevie Nicks ilişki listesi. Stevie Nicks flört tarihi, 2021, 2020, Stevie Nicks ilişkilerinin listesi.
Marco Corleone
Marco Corleone
28 Mayıs 2021 ... Marco Corleone haberleri, dedikoduları, Marco Corleone'nin fotoğrafları, biyografi, Marco Corleone kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Marco Corleone ilişki listesi. Marco Corleone flört tarihi, 2021, 2020, Marco Corleone ilişkilerinin listesi.