Ana Ilişkiler Bar Palyası

Bar Palyası

Yarın Için Burçun

Bar Palyası Evli36 yaşında Zodyak Boğa Burcu ilişkiler 1 toplam

Şu an kiminle çıkıyor?

Ian Kessner ve Bar PalyIan Kessner ve Bar Palyası 14 Ağustos 2016'dan beri 4 yıldır evliler. ilişkiyi görüntüle

ilişkiler

Bar Paly'nin bildiğimiz başka bir ilişkisi yok.








hakkında

Bar Paly, 36 yaşında bir İsrailli Modeldir. 29 Nisan 1985'te Rusya'nın Nizhny Tagil kentinde doğan Varvara Alexandrovna Paly, 2003'ten günümüze uzanan kariyerinde NCIS: Los Angeles ile ünlüdür. Burcu Boğa.



Bar Paly şu listelerin bir üyesidir: Amerikan Yahudileri , Amerikalı kadın modeller ve 1985 doğumlular .






Katkıda bulunmak

Bar Paly profilimizi oluşturmamıza yardım edin! Oturum aç bilgi, resim ve ilişkiler eklemek, tartışmalara katılmak ve katkılarınız için kredi almak için.



İlişki İstatistikleri

TürToplamEn uzunOrtalamaEn kısa
Evli14 yıl, 8 ay--
Toplam14 yıl, 8 ay--

Ayrıntılar

İsimBar
Soyadıpalyaço
Doğumda Tam AdıVarvara Aleksandrovna Paly
Alternatif isimbarbara phaly
Yaş36 yıl
Doğum günü29 Nisan 1985
doğum yeriNizhny Tagil, Rusya
Yükseklik5' 8¾' (175 cm)
Ağırlık126 libre (57 kg)
İnşa etmekİnce
Göz rengiYeşil
Saç rengiSarışın
BurçBoğa Burcu
cinsellikDüz
DinYahudi
Etnik kökenBeyaz
milliyetİsrailli
Meslek MetinModa/Podyum Modeli, Oyuncu
Meslekmodeli
Şöhret İddiasıNCIS: Los Angeles
Aktif yıllar2003-günümüz, 2003-günümüz
Yetenek Ajansı (ör. Modelleme)Trafik Modelleri - Barselona/Madrid, Model Yönetimi - Hamburg, Yuli Model Ajansı - Tel Aviv, Principato Young Entertainment (LA)
Göğüs (inç)35
Fincan boyutuC
Bel (inç)2. 3
Kalçalar (inç)3. 4
Giysi bedeni4
Ayakkabı numarası8
Resmi Web Siteleriwww.bellazon.com/main/index.php?showtopic=33676, www.fashionmodeldirectory.com/models/Bar_Paly/, www.trafficmodels.com/celebrity/1255/bar-paly, barpaly.com/, www.model- management.de/book/mai/bar-paly-1218, instagram.com/barpaly, twitter.com/barpaly, www.yuligroup.com/portfolio/bar-paly/, http://barpaly.com

Bar Paly (İbranice: בר פאלי; doğum yeri Varvara Alexandrovna Paley, Rusça: Варвара Александровна Палей, 29 Nisan 1982) İsrailli-Amerikalı oyuncu ve model.

Bar Paly hakkında daha fazla bilgi Bar Paly hakkında daha az bilgi

flört tarihi

Kafes Liste tablo
#OrtakTürBaşlatSonuzunluk
1Ian KesnerEvli14 Ağustos 2016mevcut4 yıl
Ian Kesner #1

Ian Kesner

2016

Ian Kessner ve Bar Paly bir süredir evliler...[çifti görüntüle] #1

Ian Kesner

2016

Ian Kessner ve Bar Paly 4 yıldır evliler.



ilişki 4 yıl ilişkiyi görüntüle

İş Ortağı Karşılaştırması

isimYaşZodyakMeslekmilliyet
Bar Palyası 36 Boğa Burcumodeli
İsrailli
Ian Kesner- yönetmen
Kanada

Fotoğraf Galerisi

Ağrı ve Kazanç - Bar Paly Annenle Nasıl Tanıştım (2005) Ian Kessner ve Bar Paly Ian Kessner ve Bar Paly Ian Kessner ve Bar Paly Ian Kessner ve Bar Paly Ian Kessner ve Bar Paly Ian Kessner ve Bar Paly Ian Kessner ve Bar Paly Ian Kessner ve Bar Paly Bar Paly Global Green İçin İyi Çalışıyor Bar Paly Global Green İçin İyi Çalışıyor

Filmografi

FilmYılKarakterTür
Saate karşı2019Lauren De IsigneyFilm
Boyalı Güzellik2019NatalyaFilm
Antrenman günü2017.NatalieTelevizyon şovu
dürtüler2016DeniseFilm
DC'nin Yarının Efsaneleri2016Truvalı HelenTelevizyon şovu
Kayıp kızlar2016KaraKısa film
Jean-Claude Van Johnson2016Krisztina, KrizstinaTelevizyon şovu
Zombi2015.Amanda LewisTelevizyon şovu
Sokak seviyesi2015.ShelbyFilm
Ebeveyn Kararsızlığı2015.TaylorTelevizyon şovu
Milyon Dolarlık Kol2014LisetteFilm
Durmaksızın2014iris marianneFilm
Bosch2014LeniTelevizyon şovu
Ağrı ve Kazanç2013Sorina LuminitaFilm
Charles Swan III'ün Aklına Bir Bakış2012Maria-CarlaFilm
eksik istihdam2012TatyanaTelevizyon şovu
Oyun mağazası2012sahte inekTelevizyon şovu
sırtlanlar2011AyFilm
NCIS: Los Angeles2009Anna KolcheckTelevizyon şovu
stiletto2008kalsaFilm
Kalıntılar2008ArkeologFilm
Başlangıç ​​Eşi2008lolaTelevizyon şovu
sorunsuz2008ChloeTelevizyon şovu
Pis Görkemli2006nadia tanrıTV Filmi
Annenle nasıl tanıştım2005NatalieTelevizyon şovu
CSI: NY2004Mia OpalTelevizyon şovu
Ahava Me'ever Lapina2003YuliaTelevizyon şovu
büyük ton balığı2003Max'in Kızı (Barbara Phali gibi)TV Filmi
Daha fazla göster Daha az göster

tartışmalar






Ilginç Haberler

Zodyak Işareti Için Tazminat
İbladlık C Ünlüleri

Zodyak İşareti Ile Uyumluluğu Bulun

Editörün Seçimi

Krysten Cummings
Krysten Cummings
28 Mayıs 2021 ... Krysten Cummings haberleri, dedikoduları, Krysten Cummings'in fotoğrafları, biyografi, Krysten Cummings erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Krysten Cummings ilişki listesi. Krysten Cummings flört tarihi, 2021, 2020, Krysten Cummings ilişkilerinin listesi.
Kristina Pimenova
Kristina Pimenova
28 Mayıs 2021... Kristina Pimenova haberleri, dedikoduları, Kristina Pimenova'nın fotoğrafları, biyografi, Kristina Pimenova erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Kristina Pimenova ilişki listesi. Kristina Pimenova flört tarihi, 2021, 2020, Kristina Pimenova ilişkilerinin listesi.
Bella Pendergast
Bella Pendergast
28 Mayıs 2021 ... Bella Pendergast haberleri, dedikodu, Bella Pendergast fotoğrafları, biyografi, Bella Pendergast erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Bella Pendergast ilişki listesi. Bella Pendergast flört tarihi, 2021, 2020, Bella Pendergast ilişkilerinin listesi.
Lene Nystrøm
Lene Nystrøm
28 Mayıs 2021 ... Lene Nystrøm haberleri, dedikodu, Lene Nystrøm fotoğrafları, biyografi, Lene Nystrøm erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Lene Nystrøm ilişki listesi. Lene Nystrøm flört tarihi, 2021, 2020, Lene Nystrøm ilişkilerinin listesi.
'Toddlers and Tiaras'ın en iyi bölümleri
'Toddlers and Tiaras'ın en iyi bölümleri
Toddlers & Tiaras'ın pek çok güzel bölümü var ama hangileri gerçekten öne çıkıyor? En çok 'Chitlin' Strut'u seviyor musunuz, yoksa ...
Mathias Vicherat
Mathias Vicherat
28 Mayıs 2021 ... Mathias Vicherat haberleri, dedikodular, Mathias Vicherat'ın fotoğrafları, biyografi, Mathias Vicherat kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Mathias Vicherat ilişki listesi. Mathias Vicherat flört tarihi, 2021, 2020, Mathias Vicherat ilişkilerinin listesi.
Didi Wagner
Didi Wagner
28 Mayıs 2021 ... Didi Wagner haberleri, dedikodu, Didi Wagner fotoğrafları, biyografi, Didi Wagner erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Didi Wagner ilişki listesi. Didi Wagner flört tarihi, 2021, 2020, Didi Wagner ilişkilerinin listesi.