Ana İlişkiler Beyoncé

Beyoncé

Yarın Için Burçun

Beyoncé EvliSeviye 121 on bir39 yaşında Zodiac Başak İlişkiler toplam 8 Çocuk 3 çocuk

Şu anda kiminle çıkıyor?

Beyonce Knowles ve Jay-ZBeyoncé ve Jay-Z, 4 Nisan 2008'den beri 13 yıldır evliler. ilişkiyi görüntüle

İlişkiler

Beyoncé, Eminem ile ilişki içindeydi(2001)Lyndell Locke(1994 - 2000)ve Pharrell Williams.








Beyoncé, Sean Paul ile bir karşılaşma yaşadı(2002).



Beyoncé'nin Justin Timberlake ile bağlandığı söyleniyor(2001), Yasin Bey(2001)ve Marques Houston(2001).






hakkında

Beyoncé, 39 yaşında bir Amerikalı Şarkıcıdır. 4 Eylül 1981'de Houston, Teksas, ABD'de Beyoncé Giselle Knowles doğdu ve Alief Elsik Lisesi'nde eğitim gördü. 1993'ten bu yana devam eden kariyerinde Destiny's Child ile ünlü. Burç burcu Başak.



Colin Morgan, Katie McGrath ile evli mi?

Beyoncé, Cuba Gooding Jr.'ın da aralarında bulunduğu 8 ekran karşılaşmasında yer aldı. Mücadele Cazibesi (2003), Jamie Foxx. Dreamgirls (2006), İçinde Jason Statham Pembe Panter (2006), Mekhi Pfifer içinde Carmen: Bir Hip Hopera (2001)ve Mekhi Phifer Carmen: Bir Hip Hopera (2001).

Beyoncé şu listelerin üyesidir: Jay-Z, Amerikalı film yapımcıları ve Amerikalı dans müzisyenleri.



Katkıda bulunmak

Beyoncé profilimizi oluşturmamıza yardım edin! Oturum aç bilgi, resim ve ilişkiler eklemek, tartışmalara katılmak ve katkılarınızın karşılığını almak için.

İlişki İstatistikleri

TürToplamEn uzunOrtalamaEn kısa
Evli118 yıl, 11 ay--
Flört36 yıl2 yıl-
Karşılaşma1---
Söylenti3---
Toplam818 yıl, 11 ay3 yıl, 1 ay6 yıl

Detaylar

İsimBeyoncé
İkinci adGiselle
SoyadıKnowles-Carter
Kızlık soyadıKnowles
Doğumda Tam AdıBeyoncé Giselle Knowles
Alternatif isimBey, Kraliçe B, Sasha Fierce, Beyoncé, Beyoncé Giselle Knowles-Carter, Beyoncé Giselle Knowles, Beyonce Knowles-Carter, Be, Bee, Mothe, JuJu
Yaş39 yaşında
Doğum günü4 Eylül 1981
Doğum yeriHouston, Teksas, ABD
Yükseklik5 '6¾' (170 cm)
Ağırlık137 lb (62 kg)
İnşa etmekŞehvetli
Göz rengiKahverengi ışık
Saç rengiBoyalı Kahverengi
Ayırt Edici ÖzellikEğriler, Ses, Piercing Yok
BurçBaşak
CinsellikDüz
DinMetodist
Etnik kökenÇok ırklı
MilliyetAmerikan
LiseHouston, Teksas, ABD'deki Sahne ve Görsel Sanatlar Lisesi (okulu bıraktı), Alief Elsik Lisesi
Meslek MetniŞarkıcı, Oyuncu
MeslekŞarkıcı
Şöhret İddiasıKaderin Çocuğu
Müzik Türü (Metin)R&B, Pop, Soul, Hip Hop
Müzik tarzıR & B / Soul, R&B
Aktif yıllar1997-günümüz, 1993-günümüz
Müzik VerileriPop / Rock, Yapımcı
Müzik tarzıKentsel, Çağdaş R&B, Pop, Dans-Pop, Gençler Pop, Pop / Rock
Müzik Ruh HaliParti / Kutlama, Tarz sahibi, Dostane / İyi Huylu, Kendinden Emin, Seksi, Enerjik, Baharatlı, Coşkulu, Zarif / Görgülü, Eğlenceli, Romantik, Eğlenceli, Dramatik, Ödün Vermeyen, Yapımcı
Müzik aletiVokaller
Enstrüman (metin)Vokal, Piyano
Kayıt EtiketiColumbia, Parkwood Eğlence, Müzik Dünyası, Parkwood, Columbia Records
İlişkili eylemlerDestiny's Child, Jay-Z, Jay Z, The Carters, Destiny's Child, Blue Ivy Carter
Yetenek Ajansı (ör. Modelleme)BookingEntertainment.com, Headline Booking Group, NMP Live Ltd, ICM Partners, Music World Entertainment (Music Artist Management)
Marka OnayL'Oreal kozmetik, Pepsi-Cola, (2005) TV reklamı: McDonald's, (2005) TV reklamı: Wal-Mart, (2007) TV reklamı: Samsung Cep Telefonları, (2007) Basılı reklam: Emporio Armani Diamonds parfüm, (2008) TV reklamı: Studio Line saç ürünleri, (2008) Basılı reklamlar: American Express kredi kartı, (2013) TV Reklamları ve H&M için ek baskılar
Göğüs (inç)3. 4
Fincan boyutuD
Bel (inç)26
Kalça (inç)40
Giysi bedeni2-4
Ayakkabı numarası8.5
Resmi Web Siteleritwitter.com/beyonce, instagram.com/beyonce#, http://beyonce.com, www.facebook.com/beyonce/, https://beyonce.com/, http://beyonce.com/, www. facebook.com/beyonce, www.youtube.com/user/beyonce, www.instagram.com/beyonce/, www.beyonce.com/, www.rottentomatoes.com/celebrity/beyonce_knowles, www.allmovie.com/artist/ beyonc% C3% A9-knowles-p327089
BabaMathew Knowles
AnneCelestine 'Tina' Knowles, Gena C. Avery (üvey anne)
Erkek kardeşNixon Knowles
Kız kardeşSolange Knowles, Koi Knowles
Aile üyesiDaniel Julez Smith Jr (yeğeni), Blue Ivy Carter (kızı), Angie Beyince (Kuzen)
ArkadaşKelly Rowland, Barack Obama, Michelle Williams
İlişkili KişilerMathew Knowles, Tina Knowles, Kelly Rowland, Michelle Williams
Evcil HayvanlarUsta P (kedi)
Favori kişiTina Turner, Diana Ross, Michael Jackson
Favori yerler40/40 Kulübü
Favori yiyeceklertemel Reis

Beyoncé Giselle Knowles-Carter (arı-YON-say; kızlık soyadı Knowles; 4 Eylül 1981 doğumlu) Amerikalı şarkıcı, oyuncu ve plak yapımcısıdır. Houston, Teksas'ta doğup büyüyen Beyoncé, çocukken çeşitli şarkı ve dans yarışmalarında sahne aldı. 1990'ların sonunda tüm zamanların en çok satan kız gruplarından biri olan Destiny's Child'ın solisti olarak ün kazandı. Beyoncé, genellikle diğer sanatçılar tarafından bir etki olarak anılır.

Beyoncé hakkında daha fazla bilgi Beyoncé hakkında daha az bilgi

Arkadaş Geçmişi

Kafes Liste Tablo
#OrtakTürBaşlatSonUzunluk
8Jay zEvli4 Haziran 2002mevcut18 yıl
7Sean PaulKarşılaşma20022002-
6EminemBilinmeyen R 20012001-
5Justin TimberlakeKarşılaşma R 20012001-
4Yasiin BeyKarşılaşma R 20012001-
3Markalar HoustonKarşılaşma R 20012001-
ikiLyndell Lockeİlişki199420006 yıl
1Pharrell WilliamsBilinmeyen -
Jay z #8

Jay z

2002

Beyoncé ve Jay-Z 13 yıldır evliler ...[çifti görüntüle] Sean Paul #7

Sean Paul

2002

Sean Paul ve Beyoncé ayrıldı ...[çifti görüntüle] Eminem #6Söylenti

Eminem

2001

Eminem ve Beyoncé ayrılıyor ...[çifti görüntüle] Justin Timberlake #5Söylenti

Justin Timberlake

2001

Justin Timberlake ve Beyoncé ayrıldı ...[çifti görüntüle] Yasiin Bey #4Söylenti

Yasiin Bey

2001

Yasiin Bey ve Beyoncé ayrılıyor ...[çifti görüntüle] Markalar Houston #3Söylenti

Markalar Houston

2001

Marques Houston ve Beyoncé ayrıldı ...[çifti görüntüle] Lyndell Locke #iki

Lyndell Locke

1994 - 2000

Lyndell Locke ve Beyoncé, 2000 yılında ayrıldı ...[çifti görüntüle] Pharrell Williams #1

Pharrell Williams

Pharrell Williams ve Beyoncé bir ilişki içindeydiler ...[çifti görüntüle] #8

Jay z

2002

Beyoncé ve Jay-Z 13 yıldır evliler. 4 Haziran 2002'de bir araya geldikten sonra 5 yıl çıkıyorlardı. 4 aylık nişanlandıktan sonra 4 Nisan 2008'de evlendiler.

İlişki 18 yıl ÖlçüSonuçZodyak% 60Çin burcu% 1Yükseklik% 73Yaş% 44Uyumluluk Dört beş% Çocuk 3 çocuk ilişkiyi görüntüle #7

Sean Paul

2002

Sean Paul ve Beyoncé 2002'de bir karşılaşma yaşadı.

tika sumpter kim çıkıyor
ÖlçüSonuçZodyakyirmi%Çin burcu100%Yükseklik% 55Yaş% 69Uyumluluk % 61 ilişkiyi görüntüle #6

Eminem

2001 (Söylenti)

Eminem'in 2001'de Beyoncé ile bağlandığı söyleniyor.

ÖlçüSonuçZodyak% 40Çin burcu% 1Yükseklik% 55Yaş% 69Uyumluluk % 41 ilişkiyi görüntüle #5

Justin Timberlake

2001 (Söylenti)

Justin Timberlake'in 2001'de Beyoncé ile bağlandığı söyleniyor.

ÖlçüSonuçZodyak% 40Çin burcu% 1Yükseklik% 73Yaş% 98Uyumluluk % 53 ilişkiyi görüntüle #4

Yasiin Bey

2001 (Söylenti)

Yasiin Bey'in 2001'de Beyoncé'ye bağlandığı söyleniyor.

ÖlçüSonuçZodyak% 60Çin burcu100%Yükseklik% 55Yaş% 69Uyumluluk % 71 ilişkiyi görüntüle #3

Markalar Houston

2001 (Söylenti)

Marques Houston'ın 2001'de Beyoncé ile bir araya geldiği söyleniyor.

ÖlçüSonuçZodyak% 60Çin burcu% 1Yükseklik% 55Yaş% 98Uyumluluk % 54 ilişkiyi görüntüle #iki

Lyndell Locke

1994 - 2000

Lyndell Locke ve Beyoncé, 1994'ten 2000'e kadar çıktı.

İlişki 6 yıl ÖlçüSonuçZodyak% 60Çin burcu% 1Yaş% 84Uyumluluk % 36 ilişkiyi görüntüle #1

Pharrell Williams

Pharrell Williams ve Beyoncé'nin bir ilişkisi vardı.

ÖlçüSonuçZodyak% 60Çin burcu100%Yükseklik% 55Yaş% 69Uyumluluk % 71 ilişkiyi görüntüle

İş Ortağı Karşılaştırması

İsim SoyisimYaşZodyakMeslekMilliyet
Beyoncé39 BaşakŞarkıcı
Amerikan
Jay z51 yay BurcuRapçı
Amerikan
Sean Paul48 Oğlak burcuDisk Jokey
Jamaika
Eminem48 Terazi burcuRapçı
Amerikan
Justin Timberlake40 KovaŞarkıcı
Amerikan
Yasiin Bey47 yay BurcuRapçı
Amerikan
Markalar Houston39 AslanŞarkıcı
Amerikan
Lyndell Locke42 yay BurcuKişilik
Amerikan
Pharrell Williams48 KoçMüzisyen
Amerikan

Çocuk

İsim SoyisimCinsiyetDoğmuşYaşDiğer Ebeveyn
Mavi SarmaşıkKadın7 Ocak 20129 yaşında Jay z
MevlanaKadın13 Haziran 20173 yaşında Jay z
BayımErkek13 Haziran 20173 yaşında Jay z

Fotoğraf Galerisi

Beyoncé - 63. Grammy Ödülleri (2021) Beyoncé - 63. Grammy Ödülleri (2021) Beyoncé - 63. Grammy Ödülleri (2021) Beyoncé - 63. Grammy Ödülleri (2021) Beyoncé - 63. Grammy Ödülleri (2021) Beyoncé, Megan Thee Stallion ve ev sahibi Trevor Noah - The 63rd Annual Grammy Awards (2021) Beyoncé ve Megan Thee Stallion - 63. Grammy Ödülleri (2021) Beyoncé ve Megan Thee Stallion - 63. Grammy Ödülleri (2021) Beyoncé - 63. Grammy Ödülleri (2021) Beyoncé - 63. Grammy Ödülleri (2021) Beyoncé - 63. Grammy Ödülleri (2021) Beyoncé ve Megan Thee Stallion - 63. Grammy Ödülleri (2021)

Filmografi

FilmYılKarakterTür
Siyah Kral mı2020Film
Aslan Kral2019Nala (ses, Beyoncé Knowles-Carter olarak)Film
Bang Bang2014Kısa film
Epik2013Kraliçe Tara (ses, Beyoncé Knowles olarak)Film
Takıntılı2009Sharon (Beyoncé Knowles olarak)Film
Vay Vay Wubbzy: Wubb İdolü2009Parlatıcı (ses)TV Filmi
Cadillac Kayıtları2008Etta James (Beyoncé Knowles olarak)Film
Dreamgirls2006Deena Jones (Beyoncé Knowles olarak)Film
Pembe Panter2006Xania (Beyoncé Knowles olarak)Film
Vaov! Vaov! Wubbzy!2006ParlamakTelevizyon şovu
Mücadele Cazibesi2003Lilly (Beyoncé Knowles olarak)Film
Goldmember'de Austin Powers2002Foxxy Cleopatra (Beyoncé Knowles olarak)Film
Carmen: Bir Hip Hopera2001Carmen Brown (Beyoncé Knowles olarak)TV Filmi
Beverly Hood1999Kız # 1 (onaylanmamış, kredilendirilmemiş)Film
Daha fazla göster Daha az göster

Ekran Eşleştirmeleri

  • Beyonce Knowles ve Küba GoodingKüba Gooding Jr.
    • Mücadele Cazibesi
      2003
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Beyonce Knowles ve Jamie FoxxJamie foxx
    • Dreamgirls
      2006
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Beyoncé Knowles ve Jason StathamJason Statham
    • Pembe Panter
      2006
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Beyonce Knowles ve Mekhi PfiferMekhi Pfifer
    • Carmen: Bir Hip Hopera
      2001
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Beyoncé Knowles ve Mekhi PhiferMekhi Phifer
    • Carmen: Bir Hip Hopera
      2001
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Donald Glover ve BeyoncéDonald Glover
    • Aslan Kral
      2019
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • İdris Elba ve Beyoncé KnowlesIdris Elba |
    • Takıntılı
      2009
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Mike Myers ve BeyonceMike Myers
    • Goldmember'de Austin Powers
      2002
    [eşleşmeyi görüntüle]





Ilginç Haberler

Zodyak Işareti Için Tazminat
İbladlık C Ünlüleri

Zodyak İşareti Ile Uyumluluğu Bulun

Editörün Seçimi

Alicia Vikander seviyor ve bağlanıyor
Alicia Vikander seviyor ve bağlanıyor
Alicia Vikander kiminle birlikte? Birçok ünlü adam Alicia Vikander ile çıktı ve bu liste size bu şanslı adamlar hakkında daha fazla ayrıntı verecek. Alicia dahil...
Gerçekten İzlemeye Değer 15 Canlı Aksiyon Anime Filmi
Gerçekten İzlemeye Değer 15 Canlı Aksiyon Anime Filmi
Canlı aksiyon animeleri korkunç olmakla ünlüdür, ancak bu listedeki filmler kuralın istisnasıdır.
Patrick Stewart
Patrick Stewart
28 Mayıs 2021 ... Patrick Stewart haberleri, dedikodu, Patrick Stewart fotoğrafları, biyografi, Patrick Stewart kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Patrick Stewart ilişki listesi. Patrick Stewart flört tarihi, 2021, 2020, Patrick Stewart ilişkilerinin listesi.
Gunter Sachs ve Mirja Larsson
Gunter Sachs ve Mirja Larsson
28 Mayıs 2021 ... Günter Sachs ve Mirja Larsson fotoğrafları, haberleri ve dedikoduları. Daha fazlasını öğrenin ...
Max Lloyd-Jones ve Samantha Burton
Max Lloyd-Jones ve Samantha Burton
28 Mayıs 2021 ... Max Lloyd-Jones ve Samantha Burton fotoğrafları, haberleri ve dedikoduları. Daha fazlasını öğrenin ...
2018'in en iyi EDM şarkıları
2018'in en iyi EDM şarkıları
GÜNCELLENDİ: 2019'un en iyi EDM şarkılarına göz atın! Illenium, Martin Garrix ve Marshmello, en iyi EDM'yi yapan popüler DJ'lerden sadece birkaçı...
Maryam Hassouni
Maryam Hassouni
28 Mayıs 2021 ... Maryam Hassouni haberleri, dedikodu, Maryam Hassouni'nin fotoğrafları, biyografi, Maryam Hassouni erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Maryam Hassouni ilişki listesi. Maryam Hassouni flört tarihi, 2021, 2020, Maryam Hassouni ilişkilerinin listesi.