Ana İlişkiler Bryce Dallas Howard

Bryce Dallas Howard

Yarın Için Burçun

Bryce Dallas Howard EvliSıralama 3171 63640 yaşında Zodiac balık İlişkiler toplam 1 Çocuk 2 çocuk

Şu anda kiminle çıkıyor?

Bryce Dallas Howard ve Seth GabelSeth Gabel ve Bryce Dallas Howard, 17 Haziran 2006'dan beri 14 yıldır evliler. ilişkiyi görüntüle

İlişkiler

Bryce Dallas Howard'ın bildiğimiz başka bir ilişkisi yok.








jessica biel çıkıyor kim

hakkında

Bryce Dallas Howard, 40 yaşında bir Amerikalı Aktris. 2 Mart 1981'de Los Angeles, Kaliforniya, ABD'de doğdu, Ron Howard'ın kızı The Village ile ünlüdür. Burç burcu Balık'tır.



Bryce Dallas Howard, ekranda Chris Pratt de dahil olmak üzere 6 maçta yer aldı. Jurassic World (2015)İçinde Christian Bale Terminator Kurtuluş (2009)Joaquin Phoenix Köy (2004), Joseph Gordon-Levitt içinde 50/50 (2011)ve Tobey Maguire Örümcek Adam 3 (2007).






Bryce Dallas Howard şu listelerin bir üyesidir: New York'tan aktörler, Amerikalı sinema oyuncuları ve California'dan Aktörler.



Katkıda bulunmak

Bryce Dallas Howard profilimizi oluşturmamıza yardım edin! Oturum aç bilgi, resim ve ilişkiler eklemek, tartışmalara katılmak ve katkılarınızın karşılığını almak için.

Ryan Paevey kaç yaşında

İlişki İstatistikleri

TürToplamEn uzunOrtalamaEn kısa
Evli120 yıl, 3 ay--
Toplam120 yıl, 3 ay--

Detaylar

İsimBryce
İkinci adDallas
Soyadıçatal
Kızlık soyadıHoward
Doğumda Tam AdıBryce Dallas Howard
Alternatif isimBry, Bryce Dallas, Bryce Dallas Howard
Yaş40 yıl
Doğum günü2 Mart 1981
Doğum yeriLos Angeles, Kaliforniya, ABD
Yükseklik5 '8' (173 cm)
Ağırlık139 lb (63 kg)
İnşa etmekİnce
Göz rengiMavi
Saç rengi
Ayırt Edici ÖzellikKızıl saçlı, Kedi gibi gözler
Burçbalık
CinsellikDüz
DinHıristiyan
Etnik kökenBeyaz
MilliyetAmerikan
LiseByram Hills Lisesi
ÜniversiteBFA Drama, Tisch School of the Arts, New York University (2003), Stella Adler Conservatory
Meslek MetniOyuncu, Yönetmen, Yazar, Yapımcı, Ses Sanatçısı
MeslekAktris
Şöhret İddiasıKöy, Ron Howard'ın Kızı
Aktif yıllar1989-günümüz
Yetenek Ajansı (ör. Modelleme)Uluslararası Yaratıcı Yönetim, William Morris Endeavor Entertainment, Management 360
Göğüs (inç)35
Fincan boyutuB
Bel (inç)24
Kalça (inç)36
Giysi bedeni4
Ayakkabı numarası10
Resmi Web Siteleriwww.simplybryce.com, www.brycefan.com, www.bryce-online.com, voiceacting.wikia.com/wiki/Bryce_Dallas_Howard, www.nndb.com/people/831/000110501/, www.biography.com/people / bryce-dallas-howard-485752, twitter.com/brycedhoward, www.linkedin.com/in/brycedallashoward, www.allmovie.com/artist/bryce-dallas-howard-p367460, www.rottentomatoes.com/celebrity/bryce_dallas_howard /
BabaRon Howard
AnneCheryl Howard
Kız kardeşPaige Howard
favori kitaplarTaşındıkları Şeyler (Tim O'Brian)
Favori yiyeceklerÇilek, Çikolata
Favori renklerYeşil

Bryce Dallas Howard (2 Mart 1981 doğumlu), Amerikalı oyuncu ve yönetmendir. Oyuncu ve film yapımcısı Ron Howard'ın en büyük kızı. Los Angeles'ta doğan Howard, New York Üniversitesi'nin Tisch School of the Arts'ta okudu, ilk olarak 1999'da Broadway'de rol almak için ayrıldı, ancak resmi olarak 2020'de mezun oldu. M. Night Shyamalan, psikolojik gerilim filmi The Village'da (2004) rol aldı. Bu onun çıkış rolü olduğunu kanıtladı ve daha sonra Shyamalan'ın fantastik gerilim filmi Lady in the Water'da (2006) başrolde oynadı. Kenneth Branagh'ın Sevdiğin Gibi (2006) filmindeki performansı ona Altın Küre Ödülü adaylığı kazandırdı ve Sam Raimi'nin süper kahraman filmi Örümcek Adam 3 (2007) 'de Gwen Stacy rolünü oynadı.



Bryce Dallas Howard hakkında daha fazla bilgi Bryce Dallas Howard hakkında daha az bilgi

Arkadaş Geçmişi

Kafes Liste Tablo
#OrtakTürBaşlatSonUzunluk
1Seth GabelEvli21 Şubat 2001mevcut20 yıl
Seth Gabel #1

Seth Gabel

2001

Seth Gabel ve Bryce Dallas Howard ...[çifti görüntüle] #1

Seth Gabel

2001

Seth Gabel ve Bryce Dallas Howard 14 yıldır evliler. 21 Şubat 2001'de bir araya geldikten sonra 5 yıl çıkıyorlardı ve 17 Haziran 2006'da evlendiler.

İlişki 20 yıl ÖlçüSonuçZodyak% 40Çin burcu% 1Yükseklik% 55Yaş% 98Uyumluluk % 49 Çocuk 2 çocuk ilişkiyi görüntüle

İş Ortağı Karşılaştırması

İsim SoyisimYaşZodyakMeslekMilliyet
Bryce Dallas Howard40 balıkAktris
Amerikan
Seth Gabel39 Terazi burcuAktör
Amerikan

Çocuk

İsim SoyisimCinsiyetDoğmuşYaşDiğer Ebeveyn
Theodore Norman HowardErkek16 Şubat 200714 yaşında Seth Gabel
Beatrice Jean Howard GabelKadın19 Ocak, 20129 yaşında Seth Gabel

Fotoğraf Galerisi

Göçebe (2020) 2021 Altın Küre Ödülleri Bryce Dallas Howard - New York City'de Bryce Dallas Howard - New York City'de Bryce Dallas Howard - New York City'de Bryce Dallas Howard - New York City'de Bryce Dallas Howard - New York City'de Bryce Dallas Howard - New York City'de Bryce Dallas Howard - New York City'de Bryce Dallas Howard - New York City'de Bryce Dallas Howard - New York City'de Bryce Dallas Howard - New York City'de

Filmografi

FilmYılKarakterTür
Jurassic World: Hakimiyet2022Claire DearingFilm
Roket Adam2019SheilaFilm
Bir Köpeğin Ev Yolu2019Bella (ses)Film
Jurassic World: Fallen Kingdom2018Claire DearingFilm
Jurassic World: Fallen Kingdom - The Trailer Rescue2017Bryce Dallas HowardKısa film
Altın2016KayFilm
Pete'in Ejderhası2016ZarafetFilm
Jurassic World2015ClaireFilm
Pantolon Takımları2015Karen petraskeKısa film
Ciddi2015KadınKısa film
HitRECord TV'de2014Anna Abraham ('Nörobilim belgeseli' bölümü), Sam ('Sözde Güvenlik' bölümü)Televizyon şovu
Alacakaranlık Efsanesi Şafak Vakti Bölüm 22012Victoria (yalnızca kredi)Film
50/502011RachaelFilm
Yardım2011Hilly HolbrookFilm
Siyah ayna2011Lacie PoundTelevizyon şovu
Ahirette2010MelanieFilm
Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma2010ZaferFilm
Umutsuzluk2010KadınKısa film
Terminator Kurtuluş2009Kate ConnorFilm
İyi Dick2008Öpüşme KadınFilm
Gözyaşı Elmasının Kaybı2008FisherFilm
Örümcek Adam 32007Gwen StacyFilm
Sevdiğin gibi2006RosalindFilm
Sudaki Bayan2006HikayeFilm
Manderlay2005Grace Margaret MulliganFilm
Aşkın kitabı2004HeatherFilm
Köy2004Ivy WalkerFilm
Tutuklanan Geliştirme2003Bryce Dallas HowardTelevizyon şovu
Güzel bir zihin2001Harvard Öğrencisi (kredisiz)Film
Grinch Noel'i Nasıl Çaldı?2000Şaşırmış Kim (Bryce Howard olarak)Film
Aile adamı1999Bryce Dallas HowardTelevizyon şovu
Apollo 13bindokuzyüz doksan beşSarı Elbiseli Kız (Oyuncu)Film
Ebeveynlik1989Kızıl saçlı Seyirci Kız (onaylanmamış)Film
LEGO Jurassic World: Indominus'tan KaçışClaire DearingTelevizyon şovu
Daha fazla göster Daha az göster

Ekran Eşleştirmeleri

  • Bryce Dallas Howard ve Chris PrattChris Pratt
    • Jurassic World
      2015
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Christian Bale ve Bryce HowardChristian Bale
    • Terminator Kurtuluş
      2009
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Joaquin Phoenix ve Bryce HowardJoaquin Phoenix'in
    • Köy
      2004
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Joseph Gordon-Levitt ve Bryce Dallas HowardJoseph Gordon-Levitt
    • 50/50
      2011
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Tobey Maguire ve Bryce HowardTobey Maguire
    • Örümcek Adam 3
      2007
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Xavier Samuel ve Bryce HowardXavier Samuel
    • Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
      2010
    [eşleşmeyi görüntüle]





Ilginç Haberler

Zodyak Işareti Için Tazminat
İbladlık C Ünlüleri

Zodyak İşareti Ile Uyumluluğu Bulun

Editörün Seçimi

Krysten Cummings
Krysten Cummings
28 Mayıs 2021 ... Krysten Cummings haberleri, dedikoduları, Krysten Cummings'in fotoğrafları, biyografi, Krysten Cummings erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Krysten Cummings ilişki listesi. Krysten Cummings flört tarihi, 2021, 2020, Krysten Cummings ilişkilerinin listesi.
Kristina Pimenova
Kristina Pimenova
28 Mayıs 2021... Kristina Pimenova haberleri, dedikoduları, Kristina Pimenova'nın fotoğrafları, biyografi, Kristina Pimenova erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Kristina Pimenova ilişki listesi. Kristina Pimenova flört tarihi, 2021, 2020, Kristina Pimenova ilişkilerinin listesi.
Bella Pendergast
Bella Pendergast
28 Mayıs 2021 ... Bella Pendergast haberleri, dedikodu, Bella Pendergast fotoğrafları, biyografi, Bella Pendergast erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Bella Pendergast ilişki listesi. Bella Pendergast flört tarihi, 2021, 2020, Bella Pendergast ilişkilerinin listesi.
Lene Nystrøm
Lene Nystrøm
28 Mayıs 2021 ... Lene Nystrøm haberleri, dedikodu, Lene Nystrøm fotoğrafları, biyografi, Lene Nystrøm erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Lene Nystrøm ilişki listesi. Lene Nystrøm flört tarihi, 2021, 2020, Lene Nystrøm ilişkilerinin listesi.
'Toddlers and Tiaras'ın en iyi bölümleri
'Toddlers and Tiaras'ın en iyi bölümleri
Toddlers & Tiaras'ın pek çok güzel bölümü var ama hangileri gerçekten öne çıkıyor? En çok 'Chitlin' Strut'u seviyor musunuz, yoksa ...
Mathias Vicherat
Mathias Vicherat
28 Mayıs 2021 ... Mathias Vicherat haberleri, dedikodular, Mathias Vicherat'ın fotoğrafları, biyografi, Mathias Vicherat kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Mathias Vicherat ilişki listesi. Mathias Vicherat flört tarihi, 2021, 2020, Mathias Vicherat ilişkilerinin listesi.
Didi Wagner
Didi Wagner
28 Mayıs 2021 ... Didi Wagner haberleri, dedikodu, Didi Wagner fotoğrafları, biyografi, Didi Wagner erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Didi Wagner ilişki listesi. Didi Wagner flört tarihi, 2021, 2020, Didi Wagner ilişkilerinin listesi.