Ana İlişkiler Çağatay Ulusoy

Çağatay Ulusoy

Yarın Için Burçun

Çağatay Ulusoy FlörtSıralama 773 -22730 yaşında Zodiac Başak İlişkiler toplam 5

Şu anda kiminle çıkıyor?

Duygu Sarisin is dating Çagatay Ulusoy ilişkiyi görüntüle

İlişkiler

Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya ile ilişki yaşadı(2014), Gizem Karaca(2012 - 2013), Berrak Tüzünataç(2012)and Ceyda Gönenç(2010 - 2012).








hakkında

Çağatay Ulusoy 30 yaşında bir Türk oyuncu. 23 Eylül 1990 İstanbul doğumlu Çağatay Ulusoy, 2009'dan bu yana devam eden kariyerinde Best Model of Turkey 2010 ile ünlüdür. Burç burcu Başaktır.



john gibson ve vanna beyaz

Çağatay Ulusoy, aralarında Bensu Soral'ın da bulunduğu 8 ekran maçında yer aldı. Içerde (2016), Aybüke Pusat in Medcezir (2013), Gizem Karaca in Adini feriha koydum (2011), Hande Subasi in Anadolu Kartallari (2011)ve Leyla Lydia Tugutlu Delibal (2015).






Çağatay Ulusoy şu listelerin üyesidir: 1990 doğumlular, Türk aktör taslakları ve Türk oyuncular.



Katkıda bulunmak

Çağatay Ulusoy profilimizi oluşturmamıza yardım edin! Oturum aç bilgi, resim ve ilişkiler eklemek, tartışmalara katılmak ve katkılarınızın karşılığını almak için.

İlişki İstatistikleri

TürToplamEn uzunOrtalamaEn kısa
Flört59 yıl, 4 ay2 yıl 9 ay3 ay, 2 gün
Toplam59 yıl, 4 ay2 yıl 9 ay3 ay, 2 gün

Detaylar

İsimÇağatay
SoyadıUlusoy
Doğumda Tam AdıÇağatay Ulusoy
Alternatif isimÇaðatay Ulusoy
Yaş30 yıl
Doğum günü23 Eylül 1990
Doğum yeriİstanbul, Türkiye
Yükseklik6 '3' (191 cm)
Ağırlık174 lb (79 kg)
İnşa etmekAtletik
Göz rengiKahverengi ışık
Saç rengiKahverengi - Koyu
BurçBaşak
CinsellikDüz
DinMüslüman
Etnik kökenBeyaz
MilliyetTürk
Üniversiteİstanbul Üniversitesi
Meslek MetniOyuncu, Model
MeslekAktör
Şöhret İddiasıBest Model of Turkey 2010
Aktif yıllar2010-günümüz, 2009-günümüz
Yetenek Ajansı (ör. Modelleme)S Yönetimi (İstanbul)
Marka OnayRamsey (Model) [2012]
Resmi Web Sitelerihttp://cagatayulusoy.com.tr
ArkadaşHazal kaya (actress), Yusuf Akgün (actor)

23 Eylül 1990 doğumlu Çağatay Ulusoy, oyunculuk kariyerine Adını Feriha Koydum (2011–2012) dizisinde Emir Sarrafoğlu olarak başlayan Türk oyuncu ve modeldir. O zamandan beri, The O.C. televizyon dizisinin yeniden yapımı olan Medcezir'de (2013–2015) daha fazla başrol oynadı.
İçerde dizisinde ve 2018 yılından itibaren ilk Türk Netflix dizisi The Protector'da başrol oynamaktadır.



Çağatay Ulusoy hakkında daha fazla bilgi Çağatay Ulusoy hakkında daha az bilgi

Arkadaş Geçmişi

Kafes Liste Tablo
#OrtakTürBaşlatSonUzunluk
5Duygu Sarisinİlişki2016Ekim 20171 yıl
4Serenay SarikayaİlişkiOcak 2014Eylül 20148 ay
3Gizem KaracaİlişkiEkim 201220133 ay
ikiBerrak Tüzünataçİlişki20122012-
1Ceyda Gönençİlişki201020122 yıl
Duygu Sarisin #5

Duygu Sarisin

2016 - 2017

Duygu Sarisin is dating Çagatay Ulusoy...[çifti görüntüle] Serenay Sarikaya #4

Serenay Sarikaya

2014

Çagatay Ulusoy and Serenay Sarikaya separated...[çifti görüntüle] Gizem Karaca #3

Gizem Karaca

2012 - 2013

Gizem Karaca and Çagatay Ulusoy are separated...[çifti görüntüle] Berrak Tüzünataç #iki

Berrak Tüzünataç

2012

Çagatay Ulusoy and Berrak Tüzünataç are separ...[çifti görüntüle] Ceyda Gönenç #1

Ceyda Gönenç

2010 - 2012

Ceyda Gönenç and Çagatay Ulusoy are separated...[çifti görüntüle] #5

Duygu Sarisin

2016 - 2017

Duygu Sarisin and Çagatay Ulusoy have been dating since 2016.

İlişki 1 yıl ÖlçüSonuçZodyakyirmi%Çin burcuyirmi%Yükseklik% 73Yaş% 52Uyumluluk % 41 ilişkiyi görüntüle #4

Serenay Sarikaya

2014

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya, 2014'ten Eylül 2014'e tarihlendi.

İlişki 8 ay ÖlçüSonuçZodyak100%Çin burcu100%Yükseklik% 73Yaş% 98Uyumluluk % 93 ilişkiyi görüntüle #3

Gizem Karaca

2012 - 2013

Gizem Karaca ve Çağatay Ulusoy, Ekim 2012'den 2013'e tarihlendi.

Wentworth Miller'ın erkek arkadaşı kim
İlişki 3 ay ÖlçüSonuçZodyak100%Çin burcuyirmi%Yükseklik% 73Yaş% 84Uyumluluk % 69 ilişkiyi görüntüle #iki

Berrak Tüzünataç

2012

Çagatay Ulusoy and Berrak Tüzünataç had a relationship from 2012 to 2012.

ÖlçüSonuçZodyak% 1Çin burcu% 1Yükseklik% 73Yaş% 1Uyumluluk % 19 ilişkiyi görüntüle #1

Ceyda Gönenç

2010 - 2012

Ceyda Gönenç ve Çağatay Ulusoy, 2011'den 2012'ye tarihlendi.

İlişki 2 yıl ilişkiyi görüntüle

İş Ortağı Karşılaştırması

İsim SoyisimYaşZodyakMeslekMilliyet
Çağatay Ulusoy30 BaşakAktör
Türk
Duygu Sarisin33 yay BurcuAktris
Türk
Serenay Sarikaya29 KanserAktris
Türk
Gizem Karaca28 KanserAktris
Türk
Berrak Tüzünataç36 AkrepAktris
Türk
Ceyda Gönenç-

Fotoğraf Galerisi

Çagatay Ulusoy : 'Hakan: Muhafiz' Season 2 Special Screening - 2019 Istanbul Film Festival Çagatay Ulusoy : 'Hakan: Muhafiz' Season 2 Special Screening - 2019 Istanbul Film Festival Çagatay Ulusoy : 'Hakan: Muhafiz' Season 2 Special Screening - 2019 Istanbul Film Festival Çagatay Ulusoy : 'Hakan: Muhafiz' Season 2 Special Screening - 2019 Istanbul Film Festival Çagatay Ulusoy : 'Hakan: Muhafiz' Season 2 Special Screening - 2019 Istanbul Film Festival Çagatay Ulusoy : 'Hakan: Muhafiz' Season 2 Special Screening - 2019 Istanbul Film Festival Çagatay Ulusoy : 'Hakan: Muhafiz' Season 2 Special Screening - 2019 Istanbul Film Festival Çagatay Ulusoy : 'Hakan: Muhafiz' Season 2 Special Screening - 2019 Istanbul Film Festival Çagatay Ulusoy : 'Hakan: Muhafiz' Season 2 Special Screening - 2019 Istanbul Film Festival Çagatay Ulusoy : 'Hakan: Muhafiz' Season 2 Special Screening - 2019 Istanbul Film Festival Çagatay Ulusoy : 'Hakan: Muhafiz' Season 2 Special Screening - 2019 Istanbul Film Festival Çagatay Ulusoy : 'Hakan: Muhafiz' Season 2 Special Screening - 2019 Istanbul Film Festival

Filmografi

FilmYılKarakterTür
Mücadele Çikmazi2021MehmetFilm
Yesilçam: Bir Sinema Hayvani2021SemihTelevizyon şovu
Menajerimi Ara2020Çağatay UlusoyTelevizyon şovu
Koruyucu2018Akinci Harun, Hakan DemirTelevizyon şovu
Içerde2016Sarp YilmazTelevizyon şovu
Delibal2015HatFilm
Medcezir2013Yaman KoperTelevizyon şovu
Gülün Adi2013Müsteri (as Cagatay Ulusoy)Kısa film
Muhabbet Matinesi2013ÇağatayKısa film
Adini feriha koydum2011Emir SarrafogluTelevizyon şovu
Anadolu Kartallari2011Ustegmen Ahmet OnurFilm
Recep Ivedik 32010DansçıFilm
Paranoya2010AdamKısa film
Daha fazla göster Daha az göster

Ekran Eşleştirmeleri

  • Bensu Soral ve agatay UlusoyBensu Soral
    • Içerde
      2016
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Çagatay Ulusoy and Aybüke PusatAybüke Pusat
    • Medcezir
      2013
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Cagatay Ulusoy and Gizem KaracaGizem Karaca
    • Adini feriha koydum
      2011
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Cagatay Ulusoy and Hande SubasiHande Subasi
    • Anadolu Kartallari
      2011
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Çağatay Ulusoy ve Leyla Lidya TugutluLeyla Lydia Tuğutlu
    • Delibal
      2015
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Özge Özpirinçci
    • Anadolu Kartallari
      2011
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Hazal Kaya and Çagatay UlusoyHazal Kaya
    • Adini feriha koydum
      2011
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Serenay Sarikaya and Çagatay UlusoySerenay Sarikaya
    • Medcezir
      2013
    [eşleşmeyi görüntüle]





Ilginç Haberler

Zodyak Işareti Için Tazminat
İbladlık C Ünlüleri

Zodyak İşareti Ile Uyumluluğu Bulun

Editörün Seçimi

Gael Garcia Bernal ve Natalie Portman
Gael Garcia Bernal ve Natalie Portman
28 Mayıs 2021 ... Gael Garcia Bernal ve Natalie Portman fotoğraflar, haberler ve dedikodular. Daha fazlasını öğrenin ...
Alvina Ağustos
Alvina Ağustos
28 Mayıs 2021 ... Alvina Ağustos haberleri, dedikodu, Alvina Ağustos fotoğrafları, biyografi, Alvina Ağustos 2016 erkek arkadaş listesi. İlişki tarihi. Alvina Ağustos ilişki listesi. Alvina Ağustos flört tarihi, 2021, 2020, Alvina Ağustos ilişkilerinin listesi.
En iyi Kingdom Hearts dünyaları
En iyi Kingdom Hearts dünyaları
Kingdom Hearts serisi, tüm zamanların en başarılı aksiyon rol yapma oyunlarından biridir, ancak bu oyun veya grafikler değil, ...
Severine ferrer
Severine ferrer
28 Mayıs 2021 ... Séverine Ferrer haberleri, dedikoduları, Séverine Ferrer'in fotoğrafları, biyografi, Séverine Ferrer erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Séverine Ferrer ilişki listesi. Séverine Ferrer flört tarihi, 2021, 2020, Séverine Ferrer ilişkilerinin listesi.
Mireille Herbstmeyer
Mireille Herbstmeyer
28 Mayıs 2021 ... Mireille Herbstmeyer haberleri, dedikodu, Mireille Herbstmeyer fotoğrafları, biyografi, Mireille Herbstmeyer erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Mireille Herbstmeyer ilişki listesi. Mireille Herbstmeyer flört tarihi, 2021, 2020, Mireille Herbstmeyer ilişkilerinin listesi.
Amanda Latona
Amanda Latona
28 Mayıs 2021 ... Amanda Latona haberleri, dedikoduları, Amanda Latona'nın fotoğrafları, biyografi, Amanda Latona erkek arkadaş listesi 2016. İlişki tarihi. Amanda Latona ilişki listesi. Amanda Latona flört tarihi, 2021, 2020, Amanda Latona ilişkilerinin listesi.
Jay Sean
Jay Sean
28 Mayıs 2021 ... Jay Sean haberleri, dedikodu, Jay Sean'ın fotoğrafları, biyografi, Jay Sean kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Jay Sean ilişki listesi. Jay Sean flört tarihi, 2021, 2020, Jay Sean ilişkilerinin listesi.