Ana Flört Chad Connell

Chad Connell

Chad Connell38 yaşında Zodiac Boğa Burcu

Şu anda kiminle çıkıyor?

Kayıtlarımıza göre, Chad Connell muhtemelen bekardır.

İlişkiler

Chad Connell için geçmiş ilişkilere dair kayıtlarımız yok.



hakkında

Chad Connell, 38 yaşında bir Kanadalı Aktör. 20 Mayıs 1983'te Ottawa, Ontario, Kanada'da doğan Chad James Connell, Degrassi: The Next Generation ile ünlüdür. Burç burcu Boğa burcu.

yvonne strahovski ve zachary levi flört

Chad Connell şu listelerin bir üyesidir: Ottawa'dan İnsanlar, Kanadalı sinema oyuncuları ve Kanadalı tiyatro oyuncuları.

Katkıda bulunmak

Chad Connell profilimizi oluşturmamıza yardım edin! Oturum aç bilgi, resim ve ilişkiler eklemek, tartışmalara katılmak ve katkılarınızın karşılığını almak için.



Detaylar

İsimÇad
İkinci adJames
SoyadıConnell
Doğumda Tam AdıChad James Connell
Yaş38 yaşında
Doğum günü20 Mayıs 1983
Doğum yeriOttawa, Ontario, Kanada
Yükseklik5 '11' (180 cm)
İnşa etmekOrtalama
Saç rengiKahverengi ışık
BurçBoğa Burcu
Etnik kökenBeyaz
MilliyetKanadalı
ÜniversiteRyerson Üniversitesi Tiyatro Okulu Drama Programı
Meslek MetniAktör
MeslekAktör
Şöhret İddiasıDegrassi: Yeni Nesil
Aktif yıllar1999-günümüz
Yetenek Ajansı (ör. Modelleme)Karakterler Yetenek Ajansı (Toronto)
Resmi Web Siteleritwitter.com/ChadJC?lang=en, www.instagram.com/chadjc/?hl=en, www.facebook.com/OfficialChadConnell/

Chad James Connell (20 Mayıs 1983 doğumlu) Kanadalı bir aktör.

Leo Howard çıkıyor kim
Chad Connell hakkında daha fazla bilgi Chad Connell hakkında daha az bilgi

Fotoğraf Galerisi

Burden of Evil filminde Chad Connell ve Natalie Zea Burden of Evil'de Chad Connell

Filmografi

FilmYılKarakterTür
Noel Kurulumu2020Aiden SpencerTV Filmi
İyi Sam2019Eric HayesFilm
Çifte Tatil2019SpencerTV Filmi
Crawford2018BryceTelevizyon şovu
Kitaplar İçin Bir Noel2018MacAllen'denTV Filmi
Grand Valley'de Noel2018MikeTV Filmi
Mary İnsanları Öldürür2017Dr. Bobby DunnTelevizyon şovu
Gölge avcıları2016QuinnTelevizyon şovu
Çiçekçi Dükkanı Gizemi: Dearly Depotted2016ClaymoreTV Filmi
İyi cadı2015.GregTelevizyon şovu
Yarın Gitti2015.Blake'i bulFilm
Anxietyville2015.CharlieFilm
Hesaplaşma2015.Justin WirthTV Filmi
Merhaba, benim2015.DiğerleriTV Filmi
Hassas cilt2014Michael DorkinsTelevizyon şovu
Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri2013LambertFilm
Beyaz Saray Düştü2013Gabriel ByrnesFilm
Saltanat2013Lord TaylorTelevizyon şovu
Yıldız Pullu Afişler2013Colin RothTV Filmi
Güzel ve Çirkin2012William KellerTelevizyon şovu
Kötülük Yükü2012Jamie ConnerTV Filmi
Takım elbise2011Jason BlackTelevizyon şovu
Riskli2010Toby HuberTV Filmi
Nikita2010Chris (3 bölüm, 2013)Televizyon şovu
Kayıp kız2010ChristophTelevizyon şovu
Çift Düğün2010Jasper CooperTV Filmi
Erica olmak2009LukeTelevizyon şovu
Depo 132009Jack (2 bölüm, 2010-2011)Televizyon şovu
Aşka Şans Denemek2009Billy MillerTV Filmi
Balo Savaşları: Aşk Bir Savaş Alanıdır2008RupertFilm
Degrassi Bahar Tatili Filmi2008BenTV Filmi
Alevlenme noktası2008Tom (1 bölüm, 2011)Televizyon şovu
Murdoch Gizemleri2008Owen MathersTelevizyon şovu
Canavarın Doğası2007LoganTV Filmi
Söylentiler2006Sammy SorrensonTelevizyon şovu
Posers2003Tatlı çoçukFilm
Terk etmek2002Penzance KorsanlarıFilm
Gizli Anlaşma2001Paul CardiffFilm
Degrassi: Yeni Nesil2001BenTelevizyon şovu
Çıplak1999RickTelevizyon şovu
Daha fazla göster Daha az göster

Tartışmalar

Ilginç Haberler

Editörün Seçimi

Nádia Lippi ve Ney Santanna
Nádia Lippi ve Ney Santanna
28 Mayıs 2021 ... Nádia Lippi ve Ney Santanna fotoğrafları, haberleri ve dedikoduları. Daha fazlasını öğrenin ...
Georgina haig
Georgina haig
28 Mayıs 2021 ... Georgina Haig haberleri, dedikodu, Georgina Haig'in fotoğrafları, biyografi, Georgina Haig erkek arkadaş listesi 2016. İlişki tarihi. Georgina Haig ilişki listesi. Georgina Haig flört tarihi, 2021, 2020, Georgina Haig ilişkilerinin listesi.
Ana Cheri ve Ben Moreland
Ana Cheri ve Ben Moreland
28 Mayıs 2021 ... Ana Cheri ve Ben Moreland fotoğrafları, haberleri ve dedikoduları. Daha fazlasını öğrenin ...
Vanessa Matsui
Vanessa Matsui
28 Mayıs 2021 ... Vanessa Matsui haberleri, dedikodu, Vanessa Matsui'nin fotoğrafları, biyografi, Vanessa Matsui erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Vanessa Matsui ilişki listesi. Vanessa Matsui flört tarihi, 2021, 2020, Vanessa Matsui ilişkilerinin listesi.
Alessandra Martines
Alessandra Martines
28 Mayıs 2021 ... Alessandra Martines haber, dedikodu, Alessandra Martines'in fotoğrafları, biyografi, Alessandra Martines erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Alessandra Martines ilişki listesi. Alessandra Martines flört tarihi, 2021, 2020, Alessandra Martines ilişkilerinin listesi.
Alana Mansour
Alana Mansour
28 Mayıs 2021 ... Alana Mansour haberleri, dedikodu, Alana Mansour'un fotoğrafları, biyografi, Alana Mansour erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Alana Mansour ilişki listesi. Alana Mansour flört tarihi, 2021, 2020, Alana Mansour ilişkilerinin listesi.
Essy Persson
Essy Persson
28 Mayıs 2021 ... Essy Persson haberleri, dedikodu, Essy Persson fotoğrafları, biyografi, Essy Persson erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Essy Persson ilişki listesi. Essy Persson flört tarihi, 2021, 2020, Essy Persson ilişkilerinin listesi.