Ana İlişkiler Chanel Batı Kıyısı

Chanel Batı Kıyısı

Chanel Batı Kıyısı TekSıralama 1530 15032 yaşında Zodiac Başak İlişkiler toplam 2

Şu anda kiminle çıkıyor?

Chanel West Coast şu anda bekar.

İlişkiler

Chanel West Coast, Solo Lucci ile ilişki içindeydi(2017)ve Liam Horne(2014 - 2017).



hakkında

Chanel West Coast, 32 yaşında bir Amerikan Rapçi. 1 Eylül 1988'de Los Angeles, Kaliforniya, ABD'de Chelsea Chanel Dudley doğdu, Rob Dyrdek'in Fantasy Factory, The Hard Times of RJ Berger, Ridiculousness, Wild Grinders ile müzik kariyerini kapsayan bir kariyerde ünlüdür. Burç burcu Başak.

Chanel West Coast aşağıdaki listelerin bir üyesidir: Amerikan televizyon simaları, Amerikalı rapçiler ve 1988 doğumlular.

Katkıda bulunmak

Chanel West Coast profilimizi oluşturmamıza yardım edin! Oturum aç bilgi, resim ve ilişkiler eklemek, tartışmalara katılmak ve katkılarınızın karşılığını almak için.



İlişki İstatistikleri

TürToplamEn uzunOrtalamaEn kısa
Flörtiki3 yıl, 3 ay1 yıl 9 ay3 ay, 2 gün
Toplamiki3 yıl, 3 ay1 yıl 9 ay3 ay, 2 gün

Detaylar

İsimChelsea
İkinci adChanel
SoyadıDudley
Doğumda Tam AdıChelsea Chanel Dudley
Alternatif isimChanel Batı Kıyısı, CC, Chelsea Chanel Dudley, Sıcak Chanel87, Chanel Marie, Chanel Dudley
Yaş32 yıl
Doğum günü1 Eylül 1988
Doğum yeriLos Angeles, Kaliforniya, ABD
Yükseklik5 '3' (160 cm)
Ağırlık118 lb (54 kg)
İnşa etmekİnce
Göz rengiKahverengi - Koyu
Saç rengiKahverengi - Koyu
Ayırt Edici ÖzellikMinyon Çerçeve
BurçBaşak
CinsellikDüz
Etnik kökenBeyaz
MilliyetAmerikan
Meslek MetniRapçi, şarkıcı, söz yazarı, oyuncu, model, televizyon kişiliği
MeslekRapçı
Şöhret İddiasıRob Dyrdek'in Fantezi Fabrikası, RJ Berger'in Zor Zamanları, Gülünçlük, Vahşi Öğütücüler
Müzik Türü (Metin)Hip hop, Pop, R&B
Aktif yıllar2009-günümüz, Müzik kariyeri
Enstrüman (metin)Vokaller, Piyano
Kayıt EtiketiGenç Para, Nakit Para, Republic
İlişkili eylemlerBal Kokain, Snoop Dogg, Robin Thicke, Shanell, Riff Raff, Lil Wayne, French Montana, YG
Göğüs (inç)36
Fincan boyutuC
Bel (inç)26
Kalça (inç)37
Giysi bedeni6
Ayakkabı numarası5.5
Resmi Web Sitelerihttp://www.iamchanelwestcoast.com, http://iamchanelwestcoast.com, www.youtube.com/ChanelWC, www.iamchanelwestcoast.com/

Chelsea Chanel Dudley (1 Eylül 1988 doğumlu), daha çok sahne adı Chanel West Coast ile tanınan, Amerikalı bir televizyon kişiliği, rapçi, şarkıcı, söz yazarı, oyuncu ve modeldir. MTV'nin Rob Dyrdek'in Fantasy Factory and Ridiculousness'taki rolleriyle öne çıktı.

Chanel West Coast hakkında daha fazla bilgi Chanel West Coast hakkında daha az bilgi

Arkadaş Geçmişi

Kafes Liste Tablo
#OrtakTürBaşlatSonUzunluk
ikiSadece LucciİlişkiTemmuz 2017Ekim 20173 ay
1Liam HorneİlişkiNisan 2014Temmuz 20173 yıl
Sadece Lucci #iki

Sadece Lucci

2017

Solo Lucci ve Chanel West Coast ayrıldı ...[çifti görüntüle] Liam Horne #1

Liam Horne

2014 - 2017

Liam Horne ve Chanel West Coast ayrıldı ...[çifti görüntüle] #iki

Sadece Lucci

2017

Solo Lucci ve Chanel West Coast, Temmuz-Ekim 2017 tarihleri ​​arasında.

İlişki 3 ay ÖlçüSonuçZodyak% 80Çin burcu100%Yükseklik% 73Yaş% 84Uyumluluk % 84 ilişkiyi görüntüle #1

Liam Horne

2014 - 2017

Liam Horne ve Chanel West Coast, Nisan 2014'ten Temmuz 2017'ye kadar çıktı.



arianne zucker ortağı kimdir
İlişki 3 yıl ÖlçüSonuçZodyak100%Çin burcu% 40Yükseklik% 73Yaş% 1Uyumluluk % 54 ilişkiyi görüntüle

İş Ortağı Karşılaştırması

İsim SoyisimYaşZodyakMeslekMilliyet
Chanel Batı Kıyısı32 BaşakRapçı
Amerikan
Sadece Lucci35 Boğa BurcuRapçı
Amerikan
Liam Horne25 KanserŞarkıcı
İskoç

Fotoğraf Galerisi

Chanel Batı Kıyısı Aşk ve Hip Hop: Hollywood - Chanel West Coast Chanel West Coast - 2019 MTV Video Müzik Ödülleri Chanel West Coast - 2019 MTV Video Müzik Ödülleri Chanel West Coast - 2019 MTV Video Müzik Ödülleri Chanel West Coast - 2019 MTV Video Müzik Ödülleri Chanel West Coast - 2019 MTV Video Müzik Ödülleri Chanel West Coast - 2019 MTV Video Müzik Ödülleri Chanel West Coast - 2019 MTV Video Müzik Ödülleri Chanel West Coast - 2019 MTV Video Müzik Ödülleri Chanel West Coast - 2019 MTV Video Müzik Ödülleri Chanel West Coast - 2019 MTV Video Müzik Ödülleri

Filmografi

FilmYılKarakterTür
Market Oturumları2017Televizyon şovu
Çığlık: Katil Partisi2015Kısa film
Yabani Öğütücüler2012FlipzTelevizyon şovu
Hollywood Cumartesi Gecesi2012Konuk Ev SahibiTelevizyon şovu
RJ Berger'in Zor Zamanları2010SheilaTelevizyon şovu
Playboy Sabah Gösterisi2010Televizyon şovu

Ilginç Haberler

Editörün Seçimi

Pearl Aday
Pearl Aday
28 Mayıs 2021 ... Pearl Aday haberleri, dedikodu, Pearl Aday fotoğrafları, biyografi, Pearl Aday erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Pearl Aday ilişki listesi. Pearl Aday flört tarihi, 2021, 2020, Pearl Aday ilişkilerinin listesi.
Wood Harris
Wood Harris
28 Mayıs 2021 ... Wood Harris haberleri, dedikodu, Wood Harris fotoğrafları, biyografi, Wood Harris kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Wood Harris ilişki listesi. Wood Harris flört tarihi, 2021, 2020, Wood Harris ilişkilerinin listesi.
Bow Wow ve Angela Simmons
Bow Wow ve Angela Simmons
28 Mayıs 2021 ... Bow Wow ve Angela Simmons fotoğrafları, haberleri ve dedikoduları. Daha fazlasını öğrenin ...
Afrodit Skafida
Afrodit Skafida
28 Mayıs 2021 ... Afroditi Skafida haberleri, dedikodu, Afroditi Skafida fotoğrafları, biyografi, Afroditi Skafida erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Afrodit Skafida ilişki listesi. Aphrodite Skafida flört tarihi, 2021, 2020, Afrodit Skafida ilişkilerinin listesi.
Thea Gottschalk
Thea Gottschalk
28 Mayıs 2021 ... Thea Gottschalk haberleri, dedikodu, Thea Gottschalk fotoğrafları, biyografi, Thea Gottschalk erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Thea Gottschalk ilişki listesi. Thea Gottschalk flört tarihi, 2021, 2020, Thea Gottschalk ilişkilerinin listesi.
Stevie Nickleri
Stevie Nickleri
28 Mayıs 2021... Stevie Nicks haberleri, dedikoduları, Stevie Nicks'in fotoğrafları, biyografi, Stevie Nicks erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Stevie Nicks ilişki listesi. Stevie Nicks flört tarihi, 2021, 2020, Stevie Nicks ilişkilerinin listesi.
Marco Corleone
Marco Corleone
28 Mayıs 2021 ... Marco Corleone haberleri, dedikoduları, Marco Corleone'nin fotoğrafları, biyografi, Marco Corleone kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Marco Corleone ilişki listesi. Marco Corleone flört tarihi, 2021, 2020, Marco Corleone ilişkilerinin listesi.