Ana İlişkiler Cole Sprouse

Cole Sprouse

Yarın Için Burçun

Cole Sprouse FlörtSıralama 116 1228 yaşında Zodiac Aslan İlişkiler toplam 7

Şu anda kiminle çıkıyor?

Ari Fournier ve Cole SprouseAri Fournier, Cole Sprouse ile çıkıyor. ilişkiyi görüntüle

İlişkiler

Cole Sprouse, Reiña Silva ile ilişki yaşıyor(2020), Lili Reinhart(2017 - 2020), Bree Morgan(2013 - 2015), Victoria Justice(2004 - 2005)ve Alyson Stoner(2004).








Cole Sprouse, Katelyn Pippy ile bir karşılaşma yaşadı(2005).



hakkında

Cole Sprouse 28 yaşında bir Amerikalı Aktör. 4 Ağustos 1992'de Arezzo, Toskana, İtalya'da Cole Mitchell Sprouse olarak doğdu. 1993 - Günümüz ve 1993 - 2012'yi kapsayan kariyerinde Zack & Cody'nin Süit Yaşamı ile ünlüdür; 2015 – günümüz ve 2017 – günümüz ve 1993–2012, 2017 – günümüz. Burç burcu Aslan.






Cole Sprouse, Milly Rosso da dahil olmak üzere ekranda 8 karşılaşmada yer aldı. Zack ve Cody'nin Süit Yaşamı (2005), Camila Mendes içeride Riverdale (2017), İçinde Debby Ryan Güvertede Süit Yaşamı (2008), İçinde Selena Gomez Zack ve Cody'nin Süit Yaşamı (2005)ve Vanessa Morgan Riverdale (2017).



tammy bruce bir ilişkide mi

Cole Sprouse şu listelerin bir üyesidir: 1992 doğumlular, Alman kökenli Amerikalılar ve Arezzo'lu insanlar.

Katkıda bulunmak

Cole Sprouse profilimizi oluşturmamıza yardım edin! Oturum aç bilgi, resim ve ilişkiler eklemek, tartışmalara katılmak ve katkılarınızın karşılığını almak için.



İlişki İstatistikleri

TürToplamEn uzunOrtalamaEn kısa
Flört63 yıl, 5 ay1 yıl, 2 ay1 ay, 28 gün
Karşılaşma1---
Toplam73 yıl, 5 ay1 yıl1 ay, 28 gün

Detaylar

İsimCole
İkinci adMitchell
Soyadı
Doğumda Tam AdıCole Mitchell Sprouse
Yaş28 sene
Doğum günü4 Ağustos 1992
Doğum yeriArezzo, Toskana, İtalya
Yükseklik5 '11½' (182 cm)
İnşa etmekİnce
Göz rengiYeşil
Saç rengiBoyalı Siyah
BurçAslan
CinsellikDüz
DinHıristiyan
Etnik kökenBeyaz
MilliyetAmerikan
LiseLaurel Springs Lisesi, California (2010) - 8. sınıftan beri evde eğitim
ÜniversiteNew York Üniversitesi - Gallatin
Meslek MetniOyuncu, Yönetmen, Fotoğrafçı
MeslekAktör
Şöhret İddiasıZack ve Cody'nin Süit Yaşamı
Aktif yıllar1993–2012, 1993 - Günümüz, 1993–2012; 2015 – günümüz, 2017 – günümüz, 1993–2012, 2017 – günümüz
Yetenek Ajansı (ör. Modelleme)William Morris Endeavor Eğlence
Marka OnayNintendo [2011], Disney (2006), Fiil (2006), Danimals Crush Cup (2009)
Ayakkabı numarası43
Resmi Web Siteleriwww.sprousebros.com/, www.colesprousephotography.com, twitter.com/colesprouse, about.me/colesprouse, http://www.sprousearts.com/ http://www.colesprousephotography.com/
BabaMatthew Sprouse (İngilizce öğretmeni)
AnneMelanie Wright (İngilizce öğretmeni)
Erkek kardeşDylan Sprouse
ArkadaşBrenda Song, Doc Shaw, Adam Sandler, Chris Brochu, Miley Cyrus, Daniella Monet, Chris Massey, Debby Ryan
İlişkili KişilerDylan Sprouse, Debby Ryan, Ashley Tisdale, Brenda Song
Evcil HayvanlarKobe - İngiliz Bulldog, Bubba - İngiliz Bulldog, Köri - Fransız Bulldog
Favori kişiGuillermo Del Toro, Kobe Bryant
Favori filmlerAdım Kardeşler, Yüzüklerin Efendisi (JRR Tolkien)
favori televizyon şovlarıKayıp, Scrubs
Favori GruplarWeezer, Muse
Favori şarkılarÖfkeyle Arkana Bakma (Oasis), Clint Eastwood (The Gorillaz), Karma Polisi (Radiohead)
Favori yerlerMaui, Hawaii, New York City, Londra
Favori yiyeceklerİtalyan, Çin
Favori renklerSiyah, Kırmızı, Mavi
Favori AksesuarlarCanon Kamera, Nike Spor Ayakkabıları

Cole Mitchell Sprouse (4 Ağustos 1992 doğumlu) Amerikalı aktör. Disney Channel dizisi The Suite Life of Zack & Cody'de (2005–2008) ve onun spin-off serisi The Suite Life on Deck'te (2008–2011) Cody Martin rolüyle tanınır. Kariyerinin ilk yıllarında ikiz kardeşi Dylan Sprouse ile birlikte çeşitli projelerde yer aldı. 2017'de Sprouse, The CW televizyon dizisi Riverdale'de Jughead Jones olarak başrol oynamaya başladı.

Cole Sprouse hakkında daha fazla bilgi Cole Sprouse hakkında daha az bilgi

Arkadaş Geçmişi

Kafes Liste Tablo
#OrtakTürBaşlatSonUzunluk
7Ari FournierİlişkiŞubat 2021mevcut2 ay
6Reiña silvaBilinmeyen R Ekim 2020Ekim 2020-
5Lili Reinhartİlişki R Şubat 2017Ağu 20203 yıl
4Bree MorganİlişkiŞubat 2013Haziran 20152 yıl
3Katelyn PippyKarşılaşma20052005-
ikiVictoria AdaletİlişkiAğu 200420055 ay
1Alyson StonerİlişkiŞubat 200411 Ağustos 20045 ay
Ari Fournier #7

Ari Fournier

2021

Ari Fournier, Cole Sprouse ile çıkıyor ...[çifti görüntüle] Reiña silva #6Söylenti

Reiña silva

2020

Reiña Silva ve Cole Sprouse ayrıldı ...[çifti görüntüle] Lili Reinhart #5Söylenti

Lili Reinhart

2017 - 2020

Lili Reinhart ve Cole Sprouse'un söylentileri ...[çifti görüntüle] Bree Morgan #4

Bree Morgan

2013 - 2015

Bree Morgan ve Cole Sprouse Haziran'da ayrıldı ...[çifti görüntüle] Katelyn Pippy #3

Katelyn Pippy

2005

Katelyn Pippy ve Cole Sprouse ayrılıyor ...[çifti görüntüle] Victoria Adalet #iki

Victoria Adalet

2004 - 2005

Cole Sprouse ve Victoria Justice i ayrıldı ...[çifti görüntüle] Alyson Stoner #1

Alyson Stoner

2004

Cole Sprouse ve Alyson Stoner 1 ...[çifti görüntüle] #7

Ari Fournier

2021

Ari Fournier ve Cole Sprouse, Mart 2021'den beri çıkıyor.

İlişki 2 ay ÖlçüSonuçZodyak% 60Çin burcu% 1Yükseklik% 55Yaş% 69Uyumluluk % 46 ilişkiyi görüntüle #6

Reiña silva

2020 (Söylenti)

Reiña Silva'nın Ekim 2020'de Cole Sprouse ile bağlandığı söyleniyor.

ÖlçüSonuçZodyakyirmi%Çin burcu% 1Yükseklik% 55Yaş% 69Uyumluluk % 36 ilişkiyi görüntüle #5

Lili Reinhart

2017 - 2020 (Söylenti)

Lili Reinhart'ın Mart 2017'de Cole Sprouse ile bir araya geldiği söyleniyor.

İlişki 3 yıl ÖlçüSonuçZodyak% 60Çin burcu% 80Yükseklik% 73Yaş% 72Uyumluluk % 71 ilişkiyi görüntüle #4

Bree Morgan

2013 - 2015

Bree Morgan ve Cole Sprouse, Mart 2013 - Haziran 2015 tarihleri ​​arasında.

İlişki 2 yıl ÖlçüSonuçZodyak% 80Çin burcu% 40Yükseklik% 73Yaş% 98Uyumluluk % 73 ilişkiyi görüntüle #3

Katelyn Pippy

2005

Katelyn Pippy ve Cole Sprouse, 2005'te bir karşılaşma yaşadı.

ÖlçüSonuçZodyak100%Çin burcuyirmi%Yükseklik% 55Yaş% 98Uyumluluk % 68 ilişkiyi görüntüle #iki

Victoria Adalet

2004 - 2005

Cole Sprouse ve Victoria Justice, Ağustos 2004'ten 2005'e tarihlendi.

İlişki 5 ay ÖlçüSonuçZodyak% 80Çin burcuyirmi%Yükseklik% 73Yaş% 98Uyumluluk % 68 ilişkiyi görüntüle #1

Alyson Stoner

2004

Cole Sprouse ve Alyson Stoner, 2004'ten 11 Ağustos 2004'e kadar çıktı.

İlişki 5 ay ÖlçüSonuçZodyakyirmi%Çin burcuyirmi%Yükseklik% 73Yaş% 98Uyumluluk % 53 ilişkiyi görüntüle

İş Ortağı Karşılaştırması

İsim SoyisimYaşZodyakMeslekMilliyet
Cole Sprouse28 AslanAktör
Amerikan
Ari Fournier22 BaşakModeli
Kanadalı
Reiña silva22 AkrepModeli
Kanadalı
Lili Reinhart24 BaşakAktris
Amerikan
Bree Morgan29 KovaAktris
Amerikan
Katelyn Pippy28 KoçAktris
Amerikan
Victoria Adalet28 KovaAktris
Amerikan
Alyson Stoner27 AslanAktris
Amerikan

Fotoğraf Galerisi

Lili Reinhart - Tu Mexico Magazine (Mayıs 2020) Lili Reinhart - Tu Mexico Magazine (Mayıs 2020) Lili Reinhart - Tu Mexico Magazine (Mayıs 2020) Karen Gillan ve Cole Sprouse - 2019 E! Santa Monica'da Halkların Seçimi Ödülleri Karen Gillan ve Cole Sprouse - 2019 E! Santa Monica'da Halkların Seçimi Ödülleri Karen Gillan ve Cole Sprouse - 2019 E! Santa Monica'da Halkların Seçimi Ödülleri Riverdale Cast Photoshoot Entertainment Haftalık Comic Con 07/20/2019 Riverdale Cast Photoshoot Entertainment Haftalık Comic Con 07/20/2019 Riverdale Cast TV Insider SDCC 2019 Portreler Riverdale Cast TV Insider SDCC 2019 Portreler W Dergisi IV / 2019 Salvatore Ferragamo - Ön Sıra / Sahne Arkası: Pitti Immagine Uomo 96

Filmografi

FilmYılKarakterTür
Fırtına2020Sam WalkerTelevizyon şovu
Beş Feet Apart2019NiyetFilm
Cole Sprouse x Haley Lu Richardson: Fotoğraf Çekimi2019Cole SprouseKısa film
Riverdale2017Jughead Jones, Genç FP JonesTelevizyon şovu
Jimmy Fallon Başrollü Tonight Show2014Jughead JonesTelevizyon şovu
Kapak Altında2012BenFilm
The Suite Life Filmi2011Cody MartinTV Filmi
Kung Fu Magoo2010Brad Landry (seslendirme)Film
Çift Kral2010İkizTelevizyon şovu
Ben gruptayım2009Cody MartinTelevizyon şovu
Güvertede Süit Yaşamı2008Cody Martin, OlafTelevizyon şovu
Waverly Büyücüleri2007Cody MartinTelevizyon şovu
Yaşasın ben! Başrolde London Tipton2007Cody MartinTelevizyon şovu
Hannah Montana2006Cody MartinTelevizyon şovu
İmparatorun Yeni Okulu2006ZimTelevizyon şovu
Zack ve Cody'nin Süit Yaşamı2005Cody Martin, Sıcak Peepers'ın Yardımcısı 2Televizyon şovu
Kalp Her Şeyden Aldatıcıdır2004Eski YeremyaFilm
Sadece Tekmeler için2003ColeFilm
Elma konyağı2003Jack PyneKısa film
Bu çok kuzgun2003Cody MartinTelevizyon şovu
Sekiz Çılgın Gece2002K-B Toys Soldier (seslendirme)Film
Annemin Noel Baba'yı Öpüştüğünü Gördüm2002Justin CarverFilm
Kılık Değiştirme Ustası2002Genç Fıstık (Cole Mitchell Sprouse olarak)Film
Kabus Odası2001DostumTelevizyon şovu
Büyük babacık1999Julian 'Frankenstien' McGrathFilm
Astronotun Karısı1999İkizFilm
70'lerin Gösterisi1998BobbyTelevizyon şovu
MADtvbindokuzyüz doksan beşÇocukTelevizyon şovu
Arkadaşlar1994Ben GellerTelevizyon şovu
Grace Altında Ateş1993Patrick KellyTelevizyon şovu
Daha fazla göster Daha az göster

Ekran Eşleştirmeleri

  • Camilla Rosso ve Cole SprouseMilly Rosso
    • Zack ve Cody'nin Süit Yaşamı
      2005
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Cole Sprouse ve Camila MendesCamila mendes
    • Riverdale
      1997
    [+1 tane daha]
  • Cole Sprouse ve Debby RyanDebby Ryan
    • The Suite Life Filmi
      2011
    [+1 tane daha]
  • Cole Sprouse ve Selena Gomezselena Gomez
    • Zack ve Cody'nin Süit Yaşamı
      2005
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Cole Sprouse ve Vanessa MorganVanessa Morgan
    • Riverdale
      2017
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Lili Reinhart ve Cole SprouseLili Reinhart
    • Riverdale
      2017
    [+1 tane daha]
  • Rebecca Rosso ve Cole SprouseBecky Rosso
    • Zack ve Cody'nin Süit Yaşamı
      2005
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Sophie Oda ve Cole SprouseSophie oda
    • Güvertede Süit Yaşamı
      2008
    [eşleşmeyi görüntüle]





Ilginç Haberler

Zodyak Işareti Için Tazminat
İbladlık C Ünlüleri

Zodyak İşareti Ile Uyumluluğu Bulun