Ana İlişkiler Fred Savage

Fred Savage

Yarın Için Burçun

Fred Savage EvliSıralama 5881 -93744 yaşında Zodiac Kanser İlişkiler toplam 2 Çocuk 2 çocuk

Şu anda kiminle çıkıyor?

Fred Savage ve Jennifer Lynn StoneJennifer Savage ve Fred Savage, 7 Ağustos 2004'ten bu yana 16 yıldır evliler. ilişkiyi görüntüle

İlişkiler

Fred Savage, Jennifer Love Hewitt ile bir karşılaşma yaşadı(1993).








hakkında

Fred Savage, 44 yaşında bir Amerikalı Aktördür. 9 Temmuz 1976'da Chicago, Illinois, ABD'de doğan Fredrick Aaron Savage, 1985'ten günümüze uzanan kariyerinde The Wonder Years ile ünlüdür. Burç burcu Yengeç.



tom rodriguez ve carla abellana ilişkisi

Fred Savage, Candace Cameron Bure dahil olmak üzere 6 ekran maçında yer aldı. Kimse söylemez (bin dokuz yüz doksan altı), İçinde Danica McKellar Harika Yıllar (1988), İçinde Jenny Maguire Hukuk ve Düzen: Özel Mağdurlar Birimi (1999), Julie Condra Harika Yıllar (1988)ve Kathy Wagner Harika Yıllar (1988).






Fred Savage şu listelerin bir üyesidir: Amerikalı film oyuncuları, Amerikalı televizyon oyuncuları ve Amerikalı Yahudiler.



Katkıda bulunmak

Fred Savage profilimizi oluşturmamıza yardım edin! Oturum aç bilgi, resim ve ilişkiler eklemek, tartışmalara katılmak ve katkılarınızın karşılığını almak için.

İlişki İstatistikleri

TürToplamEn uzunOrtalamaEn kısa
Evli121 yıl, 6 ay--
Karşılaşma12 ay, 1 gün--
Toplamiki21 yıl, 6 ay10 yıl, 10 ay2 ay, 1 gün

Detaylar

İsimFred
SoyadıSavage
Doğumda Tam AdıFredrick Aaron Savage
Yaş44 yaşında
Doğum günü9 Temmuz 1976
Doğum yeriChicago, Illinois, ABD
Yükseklik5 '10' (178 cm)
İnşa etmekOrtalama
Göz rengiKahverengi - Koyu
Saç rengiKahverengi - Koyu
BurçKanser
CinsellikDüz
DinYahudi
Etnik kökenBeyaz
MilliyetAmerikan
LiseBrentwood Okulu, Los Angeles, California
ÜniversiteBA English, Stanford Üniversitesi (1999)
Meslek MetniOyuncu, televizyon yönetmeni, televizyon yapımcısı
MeslekAktör
Şöhret İddiasıHarika Yıllar
Aktif yıllar1986'dan günümüze, 1985'ten günümüze
Erkek kardeşBen Savage (kardeş) (aktör)
Kız kardeşKala Lynne Savage (Oyuncu)
favori televizyon şovlarıWonder Years, Çalışıyor, Mağara Adamları
Favori renklerKırmızı yeşil

Fred Aaron Savage (9 Temmuz 1976 doğumlu), Amerikan televizyon dizisi The Wonder Years'daki (1988-1993) Kevin Arnold rolüyle tanınan Amerikalı bir aktör ve televizyon yönetmenidir. Halkın Seçimi Ödülleri ve Genç Sanatçı Ödülleri gibi birçok ödül ve adaylık kazandı. Ayrıca Prenses Gelin'de Torun rolüyle tanınır.



doug stanhope monako prensi
Fred Savage hakkında daha fazla bilgi Fred Savage hakkında daha az bilgi

Arkadaş Geçmişi

Kafes Liste Tablo
#OrtakTürBaşlatSonUzunluk
ikiJennifer SavageEvliKasım 1999mevcut21 yıl
1Jennifer Love HewittKarşılaşmaŞubat 1993Mayıs 19932 ay
Jennifer Savage #iki

Jennifer Savage

1999

Jennifer Savage ve Fred Savage mar ...[çifti görüntüle] Jennifer Love Hewitt #1

Jennifer Love Hewitt

1993

Jennifer Love Hewitt ve Fred Savage ayrı ...[çifti görüntüle] #iki

Jennifer Savage

1999

Jennifer Savage ve Fred Savage 16 yıldır evliler.

İlişki 21 yıl ÖlçüSonuçÇin burcu100%Yükseklik% 55Yaş% 33Uyumluluk % 47 Çocuk 2 çocuk ilişkiyi görüntüle #1

Jennifer Love Hewitt

1993

Jennifer Love Hewitt ve Fred Savage, Mart 1993'te bir karşılaşma yaşadı.

İlişki 2 ay ÖlçüSonuçZodyak100%Çin burcu% 1Yükseklik% 73Yaş% 84Uyumluluk % 65 ilişkiyi görüntüle

İş Ortağı Karşılaştırması

İsim SoyisimYaşZodyakMeslekMilliyet
Fred Savage44 KanserAktör
Amerikan
Jennifer Savage48
Amerikan
Jennifer Love Hewitt42 balıkAktris
Amerikan

Çocuk

İsim SoyisimCinsiyetDoğmuşYaşDiğer Ebeveyn
Oliver PhilipErkek5 Ağustos 200614 yaşında Jennifer Savage
Lily AerinKadın3 Mayıs 200813 yaşında Jennifer Savage

Fotoğraf Galerisi

Harika Yıllar - Fred Savage Harika Yıllar - Fred Savage Harika Yıllar, Fred Savage, Olivia d'Abo, Danica McKellar, Alley Mills ve Josh Saviano Harika Yıllar - Fred Savage Sihirbaz - Fred Savage Fred Savage ve Jennifer Lynn Stone Fred Savage ve Jennifer Lynn Stone Fred Savage ve Jennifer Lynn Stone Fred Savage ve Jennifer Lynn Stone Fred Savage ve Jennifer Lynn Stone Fred Savage ve Jennifer Lynn Stone Fred Savage ve Jennifer Lynn Stone

Filmografi

FilmYılKarakterTür
Ana Sayfa Film: Prenses Gelin2020TorunTelevizyon şovu
Süper Askerler 22018Fred SavageFilm
Deadpool 22018Fred SavageFilm
Üniversiteden Arkadaşlar2017Max AdlerTelevizyon şovu
İptal edildi2017Spiker (kredisiz)Kısa film
Öğütücü2015.Stewart SandersonTelevizyon şovu
BoJack Süvari2014Goober, Richie OsborneTelevizyon şovu
Bob's Burger2011ParkerTelevizyon şovu
Bin Ladin Olmak2011Alan GoldsteinFilm
Jeneratör Rex2010Noah, Sit-Ops Tech, Takım LideriTelevizyon şovu
Tek Beyaz Milyoner2009Ricky zimmerTV Filmi
Modern aile2009CalebTelevizyon şovu
Kırıntılar2006Mitch CrumbTelevizyon şovu
Amerikalı baba!2005Hindistan Cevizi Satıcısı, Omar, TrylerTelevizyon şovu
Robot Tavuk2005Oswald, Steve, Westworld YatırımcısıTelevizyon şovu
Son Çalıştırma2004Steven GoodsonFilm
Mooseport'a hoş geldiniz2004BullardFilm
Justice League Sınırsız2004Hank Hall, ŞahinTelevizyon şovu
Goldmember'de Austin Powers2002Üç numaraFilm
Cazibe Kuralları2002Marc Adında Bir JunkieFilm
Kim mümkün2002Wego # 1, Wego # 2Televizyon şovu
Oswald2001Otobüs Şoförü, Kurabiye Adam, OswaldTelevizyon şovu
State of Grace2001yazarTelevizyon şovu
Alan 522001Chad CubergTV Filmi
Aile adamı1999Fred SavageTelevizyon şovu
Hukuk ve Düzen: Özel Mağdurlar Birimi1999Michael GardnerTelevizyon şovu
Bir Adam Bara Girer1997Josh CohenKısa film
Çalışma1997Matt PeyserTelevizyon şovu
Tanrı'yı ​​Nasıl Hecelersiniz?bin dokuz yüz doksan altıDış sesTV Filmi
Kimse söylemezbin dokuz yüz doksan altıBobby TennisonTV Filmi
Dış Sınırlarbindokuzyüz doksan beşDanny MartinTelevizyon şovu
Boy Dünyayla Buluşuyor1993StuartTelevizyon şovu
Bölüm Caddesi'nde Noel1991Trevor AtwoodTV Filmi
Prens Valiant Efsanesi1991Prens thomasTelevizyon şovu
Beni hatırladığında1990Mike MillsTV Filmi
Kaptan Gezegen ve Gezegenler1990Televizyon şovu
Küçük canavarlar1989Brian StevensonFilm
Büyücü1989Corey WoodsFilm
Seinfeld1989Fred SavageTelevizyon şovu
Tersine1988CharlieFilm
Harika Yıllar1988Kevin ArnoldTelevizyon şovu
Düşene Kadar Koş1988David ReubenTV Filmi
Prenses Gelin1987TorunFilm
Mahkum: Bir Annenin Hikayesi1987Matthew NickersonTV Filmi
Uçabilen Çocuk1986LouisFilm
Suç hikayesi1986Luca'nın OğluTelevizyon şovu
Morningstar / Eveningstar1986Alan BishopTelevizyon şovu
Alacakaranlık Kuşağı1985Jeff Mattingly (bölüm 'Arkadaşlar Ne İçindir?')Televizyon şovu
ABC Hafta Sonu Özel Etkinlikleri1977Garfield 'Garf' JerrnigaTelevizyon şovu
Daha fazla göster Daha az göster

Ekran Eşleştirmeleri

  • Fred Savage ve Candace CameronCandace Cameron Bure
    • Kimse söylemez
      bin dokuz yüz doksan altı
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Fred Savage ve Danica McKellarDanica McKellar
    • Harika Yıllar
      1988
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Jenny Maguire
    • Hukuk ve Düzen: Özel Mağdurlar Birimi
      1999
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Fred Savage ve Julie CondraJulie Condra
    • Harika Yıllar
      1988
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Kathy Wagner
    • Harika Yıllar
      1988
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Lisa Paige Robinson
    • Harika Yıllar
      1988
    [eşleşmeyi görüntüle]





Ilginç Haberler

Zodyak Işareti Için Tazminat
İbladlık C Ünlüleri

Zodyak İşareti Ile Uyumluluğu Bulun