Ana Flört JD Pardo

JD Pardo

JD Pardo40 yaşında Zodiac Başak

Şu anda kiminle çıkıyor?

Kayıtlarımıza göre, JD Pardo muhtemelen bekardır.

İlişkiler

JD Pardo için geçmiş ilişki kaydımız yok.



hakkında

JD Pardo, 40 yaşında bir Amerikalı Aktör. 7 Eylül 1980'de Panorama City, ABD, Kaliforniya'da doğan Jorge Daniel Pardo, A Girl Like Me: The Gwen Araujo Story (2006) (TV) ile ünlüdür ... Eddie / Gwen Araujo. Burç burcu Başaktır.

JD Pardo, Jennifer Lawrence ile ekranda Yanan Ova (2008).

JD Pardo şu listelerin bir üyesidir: Amerikalı film oyuncuları, Amerikan televizyon oyuncuları ve 1980 doğumlular.



Katkıda bulunmak

JD Pardo profilimizi oluşturmamıza yardım edin! Oturum aç bilgi, resim ve ilişkiler eklemek, tartışmalara katılmak ve katkılarınızın karşılığını almak için.

Detaylar

İsimJd
SoyadıKahverengi
Doğumda Tam AdıJorge Daniel Pardo
Yaş40 yıl
Doğum günü7 Eylül 1980
Doğum yeriPanorama City, Kaliforniya, ABD
Yükseklik5 '11' (180 cm)
İnşa etmekİnce
Göz rengiKahverengi - Koyu
Saç rengiKahverengi - Koyu
BurçBaşak
Etnik kökenÇok ırklı
MilliyetAmerikan
Meslek MetniOyuncu / Model
MeslekAktör
Şöhret İddiasıBenim Gibi Bir Kız: Gwen Araujo Hikayesi (2006) (TV) .... Eddie / Gwen Araujo
Aktif yıllar2001-günümüz

Jorge Daniel Pardo (7 Eylül 1980 doğumlu), Arjantinli-Amerikalı bir baba ve El Salvador'dan bir annenin çocuğu olarak Panorama City, California'da doğan Salvadorlu-Amerikalı bir aktördür. Halen Mayans M.C. dizisinde motorcu Ezekiel 'EZ' Reyes rolünü üstleniyor. (2018-günümüz).

JD Pardo hakkında daha fazla bilgi JD Pardo hakkında daha az bilgi

Fotoğraf Galerisi

Devrim - JD Pardo Elizabeth Chambers, Armie Hammer, JD Pardo, Padma Lakshmi, Mehcad Brooks JD Pardo JD Pardo JD Pardo JD Pardo JD Pardo JD Pardo JD Pardo JD Pardo JD Pardo JD Pardo

Filmografi

FilmYılKarakterTür
F92021Jack Toretto (J.D. Pardo olarak)Film
Tacoma FD2019LopezTelevizyon şovu
Mayans M.C.2018Ezekiel 'EZ' ReyesTelevizyon şovu
Mayans M.C. - İç Sezon 1: Mayaların Yaratılışı M.C.2018EZ ReyesTV Filmi
Mayans M.C. 1. Sezon: İlk Bakış2018EZ ReyesTelevizyon şovu
S.W.A.T.2017CarlosTelevizyon şovu
Yoğun Saat2016AvcıTelevizyon şovu
Jüri2016OscarTV Filmi
Haberciler2015.Raul GarciaTelevizyon şovu
Kan ve Yağ2015.Dr.Alex WhiteTelevizyon şovu
Takipçi2014Oscar RamirezTelevizyon şovu
İspiyonlamak2013BenicioFilm
Doğu Los Lisesi2013isaTelevizyon şovu
Alacakaranlık Efsanesi Şafak Vakti Bölüm 22012NahuelFilm
Devrim2012Jason Neville, NateTelevizyon şovu
İnsan hedefi2010Brody RiveraTelevizyon şovu
Yanan Ova2008Genç SantiagoFilm
902102008DaxTelevizyon şovu
Sürüş2007Sean SalazarTelevizyon şovu
Gizli Palmiyeler2007Eddie NolanTelevizyon şovu
Benim Gibi Bir Kız: Gwen Araujo Hikayesi2006EddieTV Filmi
Uzaklaşma2006Vin leonTelevizyon şovu
Tahribat2005Todd RosenbergFilm
Süper kros2005ChuyFilm
Sindirella hikayesi2004RyanFilm
Kulüp binası2004Jose marquezTelevizyon şovu
CSI: NY2004Bobby RentonTelevizyon şovu
Veronica Mars2004RickTelevizyon şovu
O.C.2003Dövmeli Sörfçü, Dövmeli Adam, Dövmeli SörfçüTelevizyon şovu
Umut Çiftliği2002ErnestoTV Filmi
American Dreams2002Matt Perez, Pvt. Carlos Perez, Pvt. Matt PerezTelevizyon şovu
CSI: Miami2002Mario PilarTelevizyon şovu
Karım ve Çocuklarım2001Erkek # 1Televizyon şovu
Bire bir2001Posse ÜyesiTelevizyon şovu
Çok az zaman2001NickTelevizyon şovu
Titanlar2000NickTelevizyon şovu
Eylem ŞiddetiEricFilm
Daha fazla göster Daha az göster

Ekran Eşleştirmeleri

  • Jennifer Lawrence ve JD PardoJennifer Lawrence
    • Yanan Ova
      2008
    [eşleşmeyi görüntüle]

Ilginç Haberler

Editörün Seçimi

Madelein Meppelink
Madelein Meppelink
28 Mayıs 2021 ... Madelein Meppelink haberleri, dedikodu, Madelein Meppelink fotoğrafları, biyografi, Madelein Meppelink erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Madelein Meppelink ilişki listesi. Madelein Meppelink flört tarihi, 2021, 2020, Madelein Meppelink ilişkilerinin listesi.
Agnes Kittelsen
Agnes Kittelsen
28 Mayıs 2021 ... Agnes Kittelsen haberleri, dedikodu, Agnes Kittelsen'in fotoğrafları, biyografi, Agnes Kittelsen erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Agnes Kittelsen ilişki listesi. Agnes Kittelsen flört tarihi, 2021, 2020, Agnes Kittelsen ilişkilerinin listesi.
Tolgahan Sayisman and Serenay Sarikaya
Tolgahan Sayisman and Serenay Sarikaya
28 Mayıs 2021 ... Tolgahan Sayışman ve Serenay Sarıkaya fotoğraflar, haberler ve dedikodular. Daha fazlasını öğrenin ...
Petra Marklund
Petra Marklund
28 Mayıs 2021 ... Petra Marklund haberleri, dedikoduları, Petra Marklund'un fotoğrafları, biyografi, Petra Marklund erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Petra Marklund ilişki listesi. Petra Marklund flört tarihi, 2021, 2020, Petra Marklund ilişkilerinin listesi.
Brooke Hogan
Brooke Hogan
28 Mayıs 2021 ... Brooke Hogan haberleri, dedikodu, Brooke Hogan fotoğrafları, biyografi, Brooke Hogan erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Brooke Hogan ilişki listesi. Brooke Hogan flört tarihi, 2021, 2020, Brooke Hogan ilişkilerinin listesi.
Maria Eugênia Vieira Martins
Maria Eugênia Vieira Martins
28 Mayıs 2021 ... Maria Eugênia Vieira Martins haberleri, dedikoduları, Maria Eugênia Vieira Martins'in fotoğrafları, biyografi, Maria Eugênia Vieira Martins kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Maria Eugênia Vieira Martins ilişki listesi. Maria Eugênia Vieira Martins flört tarihi, 2021, 2020, Maria Eugênia Vieira Martins ilişkilerinin listesi.
Daniela Ruah
Daniela Ruah
28 Mayıs 2021 ... Daniela Ruah haberleri, dedikodu, Daniela Ruah'ın fotoğrafları, biyografi, Daniela Ruah erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Daniela Ruah ilişki listesi. Daniela Ruah flört tarihi, 2021, 2020, Daniela Ruah ilişkilerinin listesi.