Ana Flört Lara Jean Chorostecki

Lara Jean Chorostecki

Lara Jean Chorostecki Tek36 yaşında Zodiac Terazi burcu

Şu anda kiminle çıkıyor?

Lara Jean Chorostecki şu anda bekar.

İlişkiler

Lara Jean Chorostecki'nin geçmiş ilişkilerine dair hiçbir kaydımız yok.



hakkında

Lara Jean Chorostecki, 36 yaşında bir Kanadalı Kadın Oyuncu. 24 Eylül 1984'te Brampton, Ontario, Kanada'da doğdu, Hannibal ile ünlüdür. Burç burcu Terazi.

Lara Jean Chorostecki, Ashley Zukerman ile ekran üstü bir maçta Belirlenmiş Kurtulan (2016).

jennifer beals ken dixon ile evlendi

Lara Jean Chorostecki şu listelerin üyesidir: Kanadalı televizyon oyuncuları, Brampton'dan İnsanlar ve 1984 doğumlular.



Katkıda bulunmak

Lara Jean Chorostecki profilimizi oluşturmamıza yardım edin! Oturum aç bilgi, resim ve ilişkiler eklemek, tartışmalara katılmak ve katkılarınızın karşılığını almak için.

Detaylar

İsimLara
İkinci adKot
SoyadıChorostecki
Doğumda Tam AdıLara Jean Chorostecki
Alternatif isimLara Jean Chorostecki
Yaş36 yaşında
Doğum günü24 Eylül 1984
Doğum yeriBrampton, Ontario, Kanada
Yükseklik5 '2' (157 cm)
Ağırlık102 lb (46 kg)
Göz rengiMavi
Saç rengi
BurçTerazi burcu
CinsellikDüz
Etnik kökenBeyaz
MilliyetKanadalı
Meslek MetniAktris
MeslekAktris
Şöhret İddiasıHannibal
Aktif yıllar2004-günümüz
Resmi Web Siteleriwww.allmovie.com/artist/lara-jean-chorostecki-p684930, www.rottentomatoes.com/celebrity/lara_jean_chorostecki/

Lara Jean Chorostecki (24 Eylül 1984 doğumlu), Amerikan psikolojik gerilim-korku televizyon dizisi Hannibal'deki Fredricka 'Freddie' Lounds rolüyle ve eleştirmenlerce beğenilen Kanada dizisi X Company'de Çavuş Krystina Breeland rolüyle tanınan Kanadalı bir aktris.

Lara Jean Chorostecki hakkında daha fazla bilgi Lara Jean Chorostecki hakkında daha az bilgi

Fotoğraf Galerisi

Maskeli Aziz (2016) Camelot - Lara Jean Chorostecki Camelot - Lara Jean Chorostecki Camelot - Lara Jean Chorostecki X Şirketi - Lara Jean Chorostecki Maskeli Aziz - Lara Jean Chorostecki Lara Jean Chorostecki - Belirlenmiş Kurtulan Lara Jean Chorostecki - Hannibal Lara Jean Chorostecki - Hannibal Lara Jean Chorostecki - Hannibal Lara Jean Chorostecki Lara Jean Chorostecki

Filmografi

FilmYılKarakterTür
Momentleri Tanımlama2021SuzieFilm
Çekiç2019DebbieFilm
Noel 9 - 52019Mia DesmondTV Filmi
Bulmaca Gizemleri2019Christina BlakeTelevizyon şovu
Bulmaca Gizemleri2019Christina BlakeTelevizyon şovu
Burun Kuyruğa2018ChloeFilm
Frankie Drake Gizemleri2017Marian HartleyTelevizyon şovu
Maskeli Aziz2016MichelleFilm
Houdini ve Doyle2016Clara ReidTelevizyon şovu
Yusuf ve Meryem2016MaryFilm
Belirlenmiş Kurtulan2016Beth MacLeishTelevizyon şovu
Gotik amerikan2016MollyTelevizyon şovu
Killjoys2015.Charlie VolfordTelevizyon şovu
X Şirketi2015.Krystina BreelandTelevizyon şovu
Boks2015.LauraKısa film
Hannibal2013Freddie LoundsTelevizyon şovu
Umudunu korumak2012ClaudiaTelevizyon şovu
Lütfen Bay Her Şeyi Bil2012SallyFilm
Bakır2012Sybil O'Brien (6 bölüm, 2012-2013)Televizyon şovu
Antiviral2012MichelleFilm
Güzel ve Çirkin2012İrisTelevizyon şovu
Camelot2011Bridget (7 bölüm, 2011)Televizyon şovu
Cennet2010Amy PotterTelevizyon şovu
19. eşi2010Ann ElizaTV Filmi
Kayıp kız2010IankaTelevizyon şovu
Doyle Cumhuriyeti2010EmmaTelevizyon şovu
Belediye Başkanı için Dan2010Charlie (13 bölüm, 2010)Televizyon şovu
Dinleyici2009MayaTelevizyon şovu
Charlie ve Ben2008Eski CaseyTV Filmi
Sınır2008Kim Norton (1 bölüm, 2009)Televizyon şovu
Roxy Hunter ve Moody Ghost'un Gizemi2007Genç EstelleTV Filmi
72 Saat: Gerçek Suç2003Pam Constable 1 bölüm, 2006Televizyon şovu
Degrassi: Yeni Nesil2001MollyTelevizyon şovu
Daha fazla göster Daha az göster

Ekran Eşleştirmeleri

Tartışmalar

Editörün Seçimi

Pearl Aday
Pearl Aday
28 Mayıs 2021 ... Pearl Aday haberleri, dedikodu, Pearl Aday fotoğrafları, biyografi, Pearl Aday erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Pearl Aday ilişki listesi. Pearl Aday flört tarihi, 2021, 2020, Pearl Aday ilişkilerinin listesi.
Wood Harris
Wood Harris
28 Mayıs 2021 ... Wood Harris haberleri, dedikodu, Wood Harris fotoğrafları, biyografi, Wood Harris kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Wood Harris ilişki listesi. Wood Harris flört tarihi, 2021, 2020, Wood Harris ilişkilerinin listesi.
Bow Wow ve Angela Simmons
Bow Wow ve Angela Simmons
28 Mayıs 2021 ... Bow Wow ve Angela Simmons fotoğrafları, haberleri ve dedikoduları. Daha fazlasını öğrenin ...
Afrodit Skafida
Afrodit Skafida
28 Mayıs 2021 ... Afroditi Skafida haberleri, dedikodu, Afroditi Skafida fotoğrafları, biyografi, Afroditi Skafida erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Afrodit Skafida ilişki listesi. Aphrodite Skafida flört tarihi, 2021, 2020, Afrodit Skafida ilişkilerinin listesi.
Thea Gottschalk
Thea Gottschalk
28 Mayıs 2021 ... Thea Gottschalk haberleri, dedikodu, Thea Gottschalk fotoğrafları, biyografi, Thea Gottschalk erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Thea Gottschalk ilişki listesi. Thea Gottschalk flört tarihi, 2021, 2020, Thea Gottschalk ilişkilerinin listesi.
Stevie Nickleri
Stevie Nickleri
28 Mayıs 2021... Stevie Nicks haberleri, dedikoduları, Stevie Nicks'in fotoğrafları, biyografi, Stevie Nicks erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Stevie Nicks ilişki listesi. Stevie Nicks flört tarihi, 2021, 2020, Stevie Nicks ilişkilerinin listesi.
Marco Corleone
Marco Corleone
28 Mayıs 2021 ... Marco Corleone haberleri, dedikoduları, Marco Corleone'nin fotoğrafları, biyografi, Marco Corleone kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Marco Corleone ilişki listesi. Marco Corleone flört tarihi, 2021, 2020, Marco Corleone ilişkilerinin listesi.