Ana İlişkiler Marisol del Olmo

Marisol del Olmo

Marisol del Olmo Flört46 yaşında Zodiac Boğa Burcu İlişkiler toplam 4 Çocuk 2 çocuk

Şu anda kiminle çıkıyor?

Marisol del Olmo ve Carlos FerroCarlos Ferro, Ağustos 2013'te Marisol del Olmo ile çıkmaya başladı. ilişkiyi görüntüle

İlişkiler

Marisol del Olmo daha önce Rubén Zamora ve Pierre Angelo ile evliydi.

Marisol del Olmo, Jeronimo Rodriguez-García ile ilişki içindeydi.



hakkında

Marisol del Olmo, 46 ​​yaşında bir Meksikalı Kadın Oyuncu. 9 Mayıs 1975'te Meksika'nın Ciudad de México kentinde doğdu, Hoping Heart (2011) ile ünlüdür. Burç burcu Boğa burcu.

Marisol del Olmo, Carlos Ferro ile ekran maçında Seni sevdiğimi, seni sevdiğimi (2013).

Marisol del Olmo şu listelerin bir üyesidir: 1972 doğumlular, 1975 doğumlular ve Meksikalı telenovela oyuncuları.



Katkıda bulunmak

Marisol del Olmo profilimizi oluşturmamıza yardım edin! Oturum aç bilgi, resim ve ilişkiler eklemek, tartışmalara katılmak ve katkılarınızın karşılığını almak için.

İlişki İstatistikleri

TürToplamEn uzunOrtalamaEn kısa
Evliiki1 yıl 8 ay10 ay, 4 gün-
Flörtiki3 ay, 2 gün1 ay, 16 gün-
Toplam41 yıl 8 ay5 ay, 25 gün3 ay, 2 gün

Detaylar

İsimMarisol
SoyadıElm'in
Doğumda Tam AdıMarisol del Olmo
Alternatif isimMarisol del Olmo
Yaş46 yıl
Doğum günü9 Mayıs 1975
Doğum yeriMexico City, Meksika
Yükseklik167 cm (5 '5¾')
İnşa etmekİnce
Göz rengiKahverengi - Koyu
Saç rengiKahverengi - Koyu
BurçBoğa Burcu
CinsellikDüz
DinKatolik Roma
Etnik kökenBeyaz
MilliyetMeksikalı
Meslek MetniAktris
MeslekAktris
Şöhret İddiasıUmut Kalp (2011)
Aktif yıllar1996-günümüz
Yetenek Ajansı (ör. Modelleme)eCamp Yetenek
Resmi Web Sitelerihttps://www.twitter.com/MarisolDelOlmo, www.linkedin.com/in/marisol-del-olmo-215a1671

Marisol del Olmo, Meksikalı bir telenovela oyuncusu.

Marisol del Olmo hakkında daha fazla bilgi Marisol del Olmo hakkında daha az bilgi

Arkadaş Geçmişi

Kafes Liste Tablo
#OrtakTürBaşlatSonUzunluk
4Carlos FerroİlişkiAğustos 2013Kasım 20133 ay
3Ruben ZamoraEvli2011Eylül 20121 yıl
ikiPierre AngeloEvli -
1Jeronimo Rodriguez-GarciaBilinmeyen -
Carlos Ferro #4

Carlos Ferro

2013

Carlos Ferro, Marisol del Olmo ile çıkmaya başladı ...[çifti görüntüle] Ruben Zamora #3

Ruben Zamora

2011 - 2012

Rubén Zamora ve Marisol del Olmo di ...[çifti görüntüle] Pierre Angelo #iki

Pierre Angelo

Pierre Angelo ve Marisol del Olmo boşanıyor ...[çifti görüntüle] #1

Jeronimo Rodriguez-Garcia

Jeronimo Rodriguez-García ve Marisol del Olm ...[çifti görüntüle] #4

Carlos Ferro

2013

Carlos Ferro ve Marisol del Olmo, Ağustos 2013'ten beri çıkıyor.



İlişki 3 ay ÖlçüSonuçZodyak100%Çin burcu100%Yükseklik% 55Yaş% 1Uyumluluk % 64 ilişkiyi görüntüle #3

Ruben Zamora

2011 - 2012

Rubén Zamora ve Marisol del Olmo boşanır.

robert redford ve meryl streep nişanlandı
İlişki 1 yıl ÖlçüSonuçZodyak% 40Çin burcuyirmi%Yaş% 98Uyumluluk % 40 Çocuk 1 çocuk ilişkiyi görüntüle #iki

Pierre Angelo

Pierre Angelo ve Marisol del Olmo boşandı.

ÖlçüSonuçZodyak% 40Çin burcu100%Yaş% 84Uyumluluk % 56 Çocuk 1 çocuk ilişkiyi görüntüle #1

Jeronimo Rodriguez-Garcia

Jeronimo Rodriguez-García ve Marisol del Olmo'nun bir ilişkisi vardı.

ilişkiyi görüntüle

İş Ortağı Karşılaştırması

İsim SoyisimYaşZodyakMeslekMilliyet
Marisol del Olmo46 Boğa BurcuAktris
Meksikalı
Carlos Ferro36 KanserAktör
Meksikalı
Ruben ZamoraDört beş yay BurcuAktör
İspanyol
Pierre Angelo48 Terazi burcuAktör
Meksikalı
Jeronimo Rodriguez-Garcia-

Çocuk

İsim SoyisimCinsiyetDoğmuşYaşDiğer Ebeveyn
PatrickErkek Ruben Zamora
IsabellaKadın Pierre Angelo

Fotoğraf Galerisi

Seni seviyorum, seni seviyorum - Resmi Oyuncular Fotoğrafları Marisol del Olmo Marisol del Olmo Marisol del Olmo ve Carlos Ferro Patricio Zamora del Olmo Marisol del Olmo ve Ruben Zamora Marisol del Olmo ve Ruben Zamora Patricio Zamora del Olmo Marisol del Olmo

Filmografi

FilmYılKarakterTür
Beni hatırlıyor musun2021Ivana Castillo de GonzálezTelevizyon şovu
Baba Aranıyor2020Laura anneFilm
Doktorlar, cankurtaran halatı2019Köstence, Köstence Madariaga, Köstence RivasTelevizyon şovu
Kanunsuz aşk için2018Olguín'den Rocío ArreolaTelevizyon şovu
Şampiyonun patronu2018Salome SalasTelevizyon şovu
Ramón'a aşık olmak2017JuanaTelevizyon şovu
Babadan Tüm Anneye2017Yuriria BullegoyriTelevizyon şovu
Sırların oteli2016EmmaTelevizyon şovu
Zulüm2016Maria Guadalupe Luján FloresTelevizyon şovu
Mahalle seviyorum2015KatherineTelevizyon şovu
Yeni hayat2013içindeTelevizyon şovu
Seni sevdiğimi, seni sevdiğimi2013IreneTelevizyon şovu
Kimsin?2012Lucia SabinaTelevizyon şovu
Ne demişler2011JuliaTelevizyon şovu
Umut kalp2011Lorenza Duprís Dávila de CabralTelevizyon şovu
Takım2011Alma 'Natalia Santillan'Televizyon şovu
Bayanlar ve Baylar2011Kısa film
Çelikten Bir Kadın2010Gabriela IslasTelevizyon şovu
Bağımlılar2009Televizyon şovu
Guadalupe gülü2008Cecilia, Isabel, LornaTelevizyon şovu
Yarın Sonsuza Kadar2008Erika vallejoTelevizyon şovu
Tutku2007Jimena HernandezTelevizyon şovu
Kalp Hırsızı2003MarcelaTelevizyon şovu
Sınıf 4062002Eugenia MoretiTelevizyon şovu
İlkbahar2001MercedesTelevizyon şovu
Sahildeki ev2000Mireya RodriguezTelevizyon şovu
Sevme ayrıcalığı1998Antonia 'Toña' FonsecaTelevizyon şovu
Küçük kasaba, büyük cehennem1997LeocadiaTelevizyon şovu
Başkalarının duygularıbin dokuz yüz doksan altıLupitaTelevizyon şovu
Kadın, gerçek hayat vakaları1985Televizyon şovu
St. Jude Caddesi üzerinde çalışınHavvaTelevizyon şovu
Daha fazla göster Daha az göster

Ekran Eşleştirmeleri

  • Marisol del Olmo ve Carlos FerroCarlos Ferro
    • Seni sevdiğimi, seni sevdiğimi
      2013
    [eşleşmeyi görüntüle]

Ilginç Haberler

Editörün Seçimi

Madelein Meppelink
Madelein Meppelink
28 Mayıs 2021 ... Madelein Meppelink haberleri, dedikodu, Madelein Meppelink fotoğrafları, biyografi, Madelein Meppelink erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Madelein Meppelink ilişki listesi. Madelein Meppelink flört tarihi, 2021, 2020, Madelein Meppelink ilişkilerinin listesi.
Agnes Kittelsen
Agnes Kittelsen
28 Mayıs 2021 ... Agnes Kittelsen haberleri, dedikodu, Agnes Kittelsen'in fotoğrafları, biyografi, Agnes Kittelsen erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Agnes Kittelsen ilişki listesi. Agnes Kittelsen flört tarihi, 2021, 2020, Agnes Kittelsen ilişkilerinin listesi.
Tolgahan Sayisman and Serenay Sarikaya
Tolgahan Sayisman and Serenay Sarikaya
28 Mayıs 2021 ... Tolgahan Sayışman ve Serenay Sarıkaya fotoğraflar, haberler ve dedikodular. Daha fazlasını öğrenin ...
Petra Marklund
Petra Marklund
28 Mayıs 2021 ... Petra Marklund haberleri, dedikoduları, Petra Marklund'un fotoğrafları, biyografi, Petra Marklund erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Petra Marklund ilişki listesi. Petra Marklund flört tarihi, 2021, 2020, Petra Marklund ilişkilerinin listesi.
Brooke Hogan
Brooke Hogan
28 Mayıs 2021 ... Brooke Hogan haberleri, dedikodu, Brooke Hogan fotoğrafları, biyografi, Brooke Hogan erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Brooke Hogan ilişki listesi. Brooke Hogan flört tarihi, 2021, 2020, Brooke Hogan ilişkilerinin listesi.
Maria Eugênia Vieira Martins
Maria Eugênia Vieira Martins
28 Mayıs 2021 ... Maria Eugênia Vieira Martins haberleri, dedikoduları, Maria Eugênia Vieira Martins'in fotoğrafları, biyografi, Maria Eugênia Vieira Martins kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Maria Eugênia Vieira Martins ilişki listesi. Maria Eugênia Vieira Martins flört tarihi, 2021, 2020, Maria Eugênia Vieira Martins ilişkilerinin listesi.
Daniela Ruah
Daniela Ruah
28 Mayıs 2021 ... Daniela Ruah haberleri, dedikodu, Daniela Ruah'ın fotoğrafları, biyografi, Daniela Ruah erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Daniela Ruah ilişki listesi. Daniela Ruah flört tarihi, 2021, 2020, Daniela Ruah ilişkilerinin listesi.