Ana Flört Martina Deignan

Martina Deignan

Martina Deignan

Şu anda kiminle çıkıyor?

Kayıtlarımıza göre Martina Deignan muhtemelen bekardır.

İlişkiler

Martina Deignan için geçmiş ilişkilere dair kayıtlarımız yok.



kiminle çıkan charlize theron

hakkında

Martina Deignan, Amerikalı bir Kadın Oyuncu. Santa-Barbara (1984) ile ünlüdür.

Martina Deignan şu listelerin bir üyesidir: New Jersey'den aktörler, Amerikalı televizyon aktörleri ve Amerikalı pembe dizi oyuncuları.

Katkıda bulunmak

Martina Deignan profilimizi oluşturmamıza yardım edin! Oturum aç bilgi, resim ve ilişkiler eklemek, tartışmalara katılmak ve katkılarınızın karşılığını almak için.



Detaylar

İsimMartina
SoyadıDeignan
Etnik kökenBeyaz
MilliyetAmerikan
Meslek MetniAktris
MeslekAktris
Şöhret İddiasıSanta Barbara (1984)

Martina Deignan (East Orange, New Jersey, ABD doğumlu), en çok NBC'nin Santa Barbara pembe dizisindeki Jackie Parks rolüyle tanınan Amerikalı bir aktris. Bu rolü Ocak'tan Mayıs 1985'e kadar canlandırdı. Gösteriye katılmadan önce Martina, 1976'dan 1979'a kadar Dünya Dönüşüyor'da beşinci Dr. Annie Stewart Ward rolünde başrol oynadı.

Martina Deignan hakkında daha fazla bilgi Martina Deignan hakkında daha az bilgi

Fotoğraf Galerisi

Martina Deignan - Soap Opera Digest Magazine Pictorial [ABD] (Ocak 1978)

Filmografi

FilmYılKarakterTür
Hayalet1990Rose (Martina Degnan olarak)Film
Yasa ve Düzen1990Sonja HughesTelevizyon şovu
Karartma1985PaulineTV Filmi
Aziz Barbara1984Jackie Parks (31 bölüm, 1985)Televizyon şovu
Başbakan Şüpheli1982UrsulaTV Filmi
Madam Xbin dokuz yüz Seksen birElizabeth ReevesTV Filmi
Kırmızı kodbin dokuz yüz Seksen birHaley Green (8 bölüm, 1981-1982)Televizyon şovu
Ada Pençeleri1980LynnFilm
Uzun Biniciler1980Shirley BiggsFilm
Amerikan Oyun Evi1980BettyTelevizyon şovu
Dallas1978Debra Johns (1 bölüm, 1980)Televizyon şovu
Dünya dönerken1956Annie Spencer (1 bölüm, 1978)Televizyon şovu
Daha fazla göster Daha az göster

Tartışmalar

Editörün Seçimi

Madelein Meppelink
Madelein Meppelink
28 Mayıs 2021 ... Madelein Meppelink haberleri, dedikodu, Madelein Meppelink fotoğrafları, biyografi, Madelein Meppelink erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Madelein Meppelink ilişki listesi. Madelein Meppelink flört tarihi, 2021, 2020, Madelein Meppelink ilişkilerinin listesi.
Agnes Kittelsen
Agnes Kittelsen
28 Mayıs 2021 ... Agnes Kittelsen haberleri, dedikodu, Agnes Kittelsen'in fotoğrafları, biyografi, Agnes Kittelsen erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Agnes Kittelsen ilişki listesi. Agnes Kittelsen flört tarihi, 2021, 2020, Agnes Kittelsen ilişkilerinin listesi.
Tolgahan Sayisman and Serenay Sarikaya
Tolgahan Sayisman and Serenay Sarikaya
28 Mayıs 2021 ... Tolgahan Sayışman ve Serenay Sarıkaya fotoğraflar, haberler ve dedikodular. Daha fazlasını öğrenin ...
Petra Marklund
Petra Marklund
28 Mayıs 2021 ... Petra Marklund haberleri, dedikoduları, Petra Marklund'un fotoğrafları, biyografi, Petra Marklund erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Petra Marklund ilişki listesi. Petra Marklund flört tarihi, 2021, 2020, Petra Marklund ilişkilerinin listesi.
Brooke Hogan
Brooke Hogan
28 Mayıs 2021 ... Brooke Hogan haberleri, dedikodu, Brooke Hogan fotoğrafları, biyografi, Brooke Hogan erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Brooke Hogan ilişki listesi. Brooke Hogan flört tarihi, 2021, 2020, Brooke Hogan ilişkilerinin listesi.
Maria Eugênia Vieira Martins
Maria Eugênia Vieira Martins
28 Mayıs 2021 ... Maria Eugênia Vieira Martins haberleri, dedikoduları, Maria Eugênia Vieira Martins'in fotoğrafları, biyografi, Maria Eugênia Vieira Martins kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Maria Eugênia Vieira Martins ilişki listesi. Maria Eugênia Vieira Martins flört tarihi, 2021, 2020, Maria Eugênia Vieira Martins ilişkilerinin listesi.
Daniela Ruah
Daniela Ruah
28 Mayıs 2021 ... Daniela Ruah haberleri, dedikodu, Daniela Ruah'ın fotoğrafları, biyografi, Daniela Ruah erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Daniela Ruah ilişki listesi. Daniela Ruah flört tarihi, 2021, 2020, Daniela Ruah ilişkilerinin listesi.