Ana İlişkiler Mary Ann Mobley

Mary Ann Mobley

Mary Ann Mobley 1937 - 201477 yaşında Zodyak Kova İlişkiler toplam 6 Çocuk 1 çocuk

Şu anda kiminle çıkıyor?

Huzur içinde yatsın.

İlişkiler

Mary Ann Mobley daha önce Gary Collins ile evliydi.(1967 - 2012).



Mary Ann Mobley, Robert Vaughn ile ilişki içindeydi(1966), Lee Majors(1966)ve James Drury(1964 - 1965).

Mary Ann Mobley, Elvis Presley ile karşılaştı.(1965)ve James Mitchum(1962).

hakkında

Amerikalı Aktris Mary Ann Mobley, 17 Şubat 1937'de ABD, Mississippi, Biloxi'de doğdu ve 9 Aralık 2014 Beverly Hills, Kaliforniya, ABD'de 77 yaşında vefat etti. En çok Harum Scarum ile anılıyor; Miss America 1959. Onun burcu Kova burcu.



Mary Ann Mobley, Conrad Bain dahil olmak üzere ekranda 4 maçta yer aldı. Farklı Vuruşlar (1978), Dick Martin Aşk Gemisi (1977)İçinde Gary Collins Aşk Gemisi (1977)ve Paul Lukather Perry Mason (1957).

Mary Ann Mobley şu listelerin bir üyesidir: Amerikalı film oyuncuları, Amerikan televizyon oyuncuları ve 1937 doğumlular.

Katkıda bulunmak

Mary Ann Mobley profilimizi oluşturmamıza yardım edin! Oturum aç bilgi, resim ve ilişkiler eklemek, tartışmalara katılmak ve katkılarınızın karşılığını almak için.



İlişki İstatistikleri

TürToplamEn uzunOrtalamaEn kısa
Flört31 yıl4 ay, 2 gün-
Evli145 yıl, 11 ay--
Karşılaşmaiki1 ay, 1 gün15 gün-
Toplam645 yıl, 11 ay7 yıl, 10 ay1 ay, 1 gün

Detaylar

İsimMary
İkinci adAnn
SoyadıCollins
Kızlık soyadıMobley
Doğumda Tam AdıMary Ann Mobley
Alternatif isimMary Collins
Yaş77 (ölüm yaşı) yıl
Doğum günü17 Şubat 1937
Doğum yeriBiloxi, Mississippi, ABD
Öldü9 Aralık 2014
Ölüm yeriBeverly Hills, Kaliforniya, ABD
Ölüm nedeniMeme kanseri
Yükseklik165 cm (5 '5')
Ağırlık114 lb (52 kg)
İnşa etmekİnce
Göz rengiKahverengi - Koyu
Saç rengiKahverengi - Koyu
BurçKova
CinsellikDüz
Etnik kökenBeyaz
MilliyetAmerikan
ÜniversiteMississippi Üniversitesi
Meslek MetniAktris; güzellik kraliçesi
MeslekAktris
Şöhret İddiasıBu korkulardan; Bayan Amerika 1959
Marka Onay(1998) TV reklamı: Konfor Yatakları Seçin
Resmi Web Siteleriwww.findagrave.com/cgi-bin/fg.cgi?page=gr&GRid=139791613
Favori yerlerBiloxi, Memphis, Los Angeles, Las Vegas, Paris, San Francisco, New York, Londra
Favori renklerSiyah, Beyaz, Yeşil, Mavi, Gri, Sarı, Pembe, Kırmızı, Kahverengi
Favori AksesuarlarMücevher, Şapkalar

Mary Ann Mobley (17 Şubat 1937 - 9 Aralık 2014) Amerikalı bir aktris, televizyon kişiliği ve Miss America 1959'du.

Mary Ann Mobley hakkında daha fazla bilgi Mary Ann Mobley hakkında daha az bilgi

Arkadaş Geçmişi

Kafes Liste Tablo
#OrtakTürBaşlatSonUzunluk
6Gary CollinsEvliKasım 1966Ekim 201245 yıl
5Robert Vaughnİlişki R 19661966-
4Lee Majorsİlişki19661966-
3Elvis PresleyKarşılaşma19651965-
ikiJames Druryİlişki196419651 yıl
1James MitchumKarşılaşmaTemmuz 1962Ağustos 19621 ay
Gary Collins #6

Gary Collins

1966 - 2012

Mary Ann Mobley ve Gary Collins evliydi ...[çifti görüntüle] Robert Vaughn #5Söylenti

Robert Vaughn

1966

Mary Ann Mobley ve Robert Vaughn ayrı ...[çifti görüntüle] Lee Majors #4

Lee Majors

1966

Mary Ann Mobley ve Lee Majors ayrıldı ...[çifti görüntüle] Elvis Presley #3

Elvis Presley

1965

Mary Ann Mobley ve Elvis Presley ayrı ...[çifti görüntüle] James Drury #iki

James Drury

1964 - 1965

James Drury ve Mary Ann Mobley ayrıldı ...[çifti görüntüle] James Mitchum #1

James Mitchum

1962

James Mitchum ve Mary Ann Mobley ayrı ...[çifti görüntüle] #6

Gary Collins

1966 - 2012

Mary Ann Mobley ve Gary Collins, Gary Collins ölmeden önce 44 yıl evli kaldılar ve geride partnerini ve 1 çocuğunu bıraktılar.

İlişki 45 yıl ÖlçüSonuçZodyakyirmi%Çin burcu% 80Yükseklik% 73Yaş% 98Uyumluluk % 68 Çocuk 1 çocuk ilişkiyi görüntüle #5

Robert Vaughn

1966 (Söylenti)

Mary Ann Mobley'in 1966'da Robert Vaughn ile bağlandığı söyleniyor.

ÖlçüSonuçZodyakyirmi%Çin burcu% 40Yükseklik% 55Yaş% 72Uyumluluk % 47 ilişkiyi görüntüle #4

Lee Majors

1966

Mary Ann Mobley ve Lee Majors 1966'da çıktı.

ÖlçüSonuçZodyakyirmi%Çin burcuyirmi%Yükseklik% 73Yaş% 52Uyumluluk % 41 ilişkiyi görüntüle #3

Elvis Presley

1965

Mary Ann Mobley ve Elvis Presley 1965'te bir karşılaşma yaşadı.

ÖlçüSonuçZodyak% 40Çin burcu% 60Yükseklik% 73Yaş% 84Uyumluluk % 64 ilişkiyi görüntüle #iki

James Drury

1964 - 1965

James Drury ve Mary Ann Mobley'in 1964'ten 1965'e kadar bir ilişkisi vardı.

İlişki 1 yıl ÖlçüSonuçZodyak% 80Çin burcu100%Yükseklik% 73Yaş% 84Uyumluluk % 84 ilişkiyi görüntüle #1

James Mitchum

1962

James Mitchum ve Mary Ann Mobley, Temmuz 1962'de bir karşılaşma yaşadı.

İlişki 1 ay ÖlçüSonuçZodyakyirmi%Çin burcu100%Yükseklik% 73Yaş% 33Uyumluluk % 57 ilişkiyi görüntüle

İş Ortağı Karşılaştırması

İsim SoyisimYaşZodyakMeslekMilliyet
Mary Ann Mobley77 KovaAktris
Amerikan
Gary Collins74 Boğa BurcuAktör
Amerikan
Robert Vaughn83 AkrepAktör
Amerikan
Lee Majors82 Boğa BurcuAktör
Amerikan
Elvis Presley42 Oğlak burcuŞarkıcı
Amerikan
James Drury85 KoçAktör
Amerikan
James Mitchum80 Boğa BurcuAktör
Amerikan

Çocuk

İsim SoyisimCinsiyetDoğmuşYaşDiğer Ebeveyn
ClancyKadın12 Ekim 196852 yaşında Gary Collins

Fotoğraf Galerisi

Mary Ann Mobley - U.N.C.L.E'den Adam Mary Ann Mobley - U.N.C.L.E'den Adam Mary Ann Mobley - U.N.C.L.E'den Adam Mary Ann Mobley & Gary Collins, Harika oyuncular ve harika insanlar. İkinizi de Özledik. Huzur içinde yatsın... Mary Ann Mobley Mary Ann Mobley Mary Ann Mobley, Yvonne Craig Mary Ann Mobley Mary Ann Mobley Mary Ann Mobley Mary Ann Mobley Mary Ann Mobley

Filmografi

FilmYılKarakterTür
Benim gibi ölü2003Mary Ann MobleyTelevizyon şovu
Sabrina, Genç Cadıbin dokuz yüz doksan altıMary Ann MobleyTelevizyon şovu
Haydut: Haydut Haydut1994AnnieTV Filmi
Hardball1994ŞeftalilerTelevizyon şovu
Hearts Ateş1992Mary Fran SmithersTelevizyon şovu
Kadınları Tasarlamak1986Karen delaporteTelevizyon şovu
otel1983Catherine StevensTelevizyon şovu
Matt Houston1982Tatlım lewisTelevizyon şovu
Falcon Crestbin dokuz yüz Seksen birDr. Beth EverdeneTelevizyon şovu
Farklı Vuruşlar1978Maggie McKinney Drummond, Nancy OsborneTelevizyon şovu
Yüksek uçan1978CarolTelevizyon şovu
Vega $1978Paula ConwayTelevizyon şovu
Fantezi Adası1977Bryana Spencer, Floransa Richmond, Nancy CarsonsTelevizyon şovu
Fantastik Yolculuk1977RheaTelevizyon şovu
Aşk Gemisi1977Annette Epshaw, Marion Vail, Bayan DillerTelevizyon şovu
Özgür doğar1974Cynthia CunninghamTelevizyon şovu
The Girl on the Late, Late Show1974KütüphaneciTV Filmi
Polis Hikayesi1973LizTelevizyon şovu
Yeni Perry Mason1973Jennifer FieldingTelevizyon şovu
Yalan1973TV Filmi
Arama1972Lilia MoenTelevizyon şovu
Altıncı His1972Lisa Wolf, Nancy SutherlandTelevizyon şovu
Tanrı Bay Ferguson'u korusun1971TV Filmi
Partridge Ailesi1970Audrey ParsonTelevizyon şovu
Amerikan Tarzı Aşk1969Televizyon şovu
Roma'ya sevgilerle1969Joan HamiltonTelevizyon şovu
Sadece Bekarlar için1968Anne CarrFilm
İstanbul Ekspresi1968Peggy İşbirliğiTV Filmi
Kralın Korsan1967Prenses PatnaFilm
Custer1967Ann L'AndryTelevizyon şovu
Ironside1967Marcy AtkinsTelevizyon şovu
Kanepede Üç1966Susan ManningFilm
İmkansız görev1966Kristal YürüteçTelevizyon şovu
Demir at1966Susan CarterTelevizyon şovu
Kız mutlu1965DeenaFilm
Kokulu Scarum1965Prenses ShalimarFilm
Hayatın için koş1965Clarice Newell, Laura BronsonTelevizyon şovu
Kardeşim Melek1965Chloe O'BrienTelevizyon şovu
Genç Dillinger1965ElaineFilm
Kendine Kolejli Bir Kız Ol1964Teresa 'Terry' TaylorFilm
U.N.C.L.E.'den Adam1964Nisan DansçısıTelevizyon şovu
Sevgililer Günü1964Emily AndersTelevizyon şovu
Burke Yasası1963Cindy, Kız, TeriTelevizyon şovu
Genel Hastane1963Jonelle Andrews (1979)Televizyon şovu
Virginian1962Ellie WillardTelevizyon şovu
Perry Mason1957Dianne Adler, Sharon CarmodyTelevizyon şovu
Disney'in Büyülü Dünyası1954Kim Lawrence, Susan HarknessTelevizyon şovu
Daha fazla göster Daha az göster

Ekran Eşleştirmeleri

  • Conrad Bain ve Mary Ann MobleyConrad Bain
    • Farklı Vuruşlar
      1978
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Dick Martin
    • Aşk Gemisi
      1977
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Gary Collins ve Mary Ann MobleyGary Collins
    • Aşk Gemisi
      1977
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Paul Lukather
    • Perry Mason
      1957
    [eşleşmeyi görüntüle]

Ilginç Haberler

Editörün Seçimi

Margaret Levieva
Margaret Levieva
28 Mayıs 2021 ... Margarita Levieva haberleri, dedikodu, Margarita Levieva fotoğrafları, biyografi, Margarita Levieva erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Margarita Levieva ilişki listesi. Margarita Levieva flört tarihi, 2021, 2020, Margarita Levieva ilişkilerinin listesi.
Fred Goldman
Fred Goldman
28 Mayıs 2021 ... Fred Goldman haberleri, dedikodu, Fred Goldman'ın fotoğrafları, biyografi, Fred Goldman kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Fred Goldman ilişki listesi. Fred Goldman flört tarihi, 2021, 2020, Fred Goldman ilişkilerinin listesi.
Jessica Lange ve Sam Shepard
Jessica Lange ve Sam Shepard
28 Mayıs 2021 ... Jessica Lange ve Sam Shepard fotoğraflar, haberler ve dedikodular. Daha fazlasını öğrenin ...
Lauren Graham ve Matthew Perry
Lauren Graham ve Matthew Perry
28 Mayıs 2021 ... Lauren Graham ve Matthew Perry fotoğraflar, haberler ve dedikodular. Daha fazlasını öğrenin ...
Murat Kadioglu and Jennifer Şebnem Schaefer
Murat Kadioglu and Jennifer Şebnem Schaefer
28 Mayıs 2021 ... Murat Kadıoğlu ve Jennifer Şebnem Schaefer fotoğrafları, haberleri ve dedikoduları. Daha fazlasını öğrenin ...
Logan Paul
Logan Paul
28 Mayıs 2021 ... Logan Paul haberleri, dedikodu, Logan Paul fotoğrafları, biyografi, Logan Paul kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Logan Paul ilişki listesi. Logan Paul flört tarihi, 2021, 2020, Logan Paul ilişkilerinin listesi.
Cristina Mason
Cristina Mason
28 Mayıs 2021 ... Cristina Mason haberleri, dedikodu, Cristina Mason fotoğrafları, biyografi, Cristina Mason erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Cristina Mason ilişki listesi. Cristina Mason flört tarihi, 2021, 2020, Cristina Mason ilişkilerinin listesi.