Ana İlişkiler Meg Ryan

Meg Ryan

Meg RyanSeviye 649 -3. 459 yaşında Zodiac Akrep İlişkiler toplam 6 Çocuk 1 çocuk

Şu anda kiminle çıkıyor?

Kayıtlarımıza göre, Meg Ryan muhtemelen bekardır.

İlişkiler

Meg Ryan daha önce Dennis Quaid ile evlendi(1991 - 2001).



Meg Ryan, John Mellencamp ile nişanlandı.(2018 - 2019).

dennis quaid karısı kimberly buffington

Meg Ryan, John Cusack ile ilişki içindeydi(2002-2003), Russell Crowe(1999-2001)ve Anthony Edwards(1986 - 1987).

Meg Ryan'ın Matthew Perry ile ilişkisi olduğu söyleniyor(2007).



hakkında

Meg Ryan, 59 yaşında bir Amerikalı Aktris. 19 Kasım 1961'de Fairfield, Connecticut'ta Margaret Mary Emily Anne Hyra'da doğdu ve Bethel Lisesi, Bethel, CT'de (1979) eğitim gördü. 1981–2016. Burç burcu Akrep.

Meg Ryan 24 ekran karşılaşmasında yer aldı, Adam Brody de dahil olmak üzere Kadınların bulunduğu topraklarda (2007), Dennis Quaid Innerspace (1987)İçinde Kevin Kline Fransız öpücüğü (bindokuzyüz doksan beş), Alec Baldwin Bir öpücüğün başlangıcı (1992)ve Andy Garcia Bir adam bir kadın sevdiğinde (1994).

Meg Ryan şu listelerin bir üyesidir: Amerikalı film oyuncuları, Eski Roma Katolikleri ve Amerikalı televizyon oyuncuları.



Katkıda bulunmak

Meg Ryan profilimizi oluşturmamıza yardım edin! Oturum aç bilgi, resim ve ilişkiler eklemek, tartışmalara katılmak ve katkılarınızın karşılığını almak için.

İlişki İstatistikleri

TürToplamEn uzunOrtalamaEn kısa
Evli114 yıl, 2 ay--
Nişanlı18 yıl, 11 ay--
Flört31 yıl, 2 ay1 yıl1 yıl
Söylenti1---
Toplam614 yıl, 2 ay4 yıl, 4 ay1 yıl

Detaylar

İsimMeg
İkinci adMary Emily Anne
SoyadıRyan
Doğumda Tam AdıMargaret Mary Emily Anne Hyra
Yaş59 yaşında
Doğum günü19 Kasım 1961
Doğum yeriFairfield, Connecticut
Yükseklik5 '7' (170 cm)
Ağırlık125 lb (57 kg)
İnşa etmekİnce
Göz rengiMavi
Saç rengiSarışın
BurçAkrep
CinsellikDüz
DinBudist
Etnik kökenBeyaz
MilliyetAmerikan
LiseBiberiye Salonu Seçin, Wallingford, CT, Bethel Lisesi, Bethel, CT (1979)
ÜniversiteGazetecilik, Connecticut Üniversitesi, Gazetecilik, New York Üniversitesi (1 Dönem Erken Bırakıldı)
Meslek MetniAktris
MeslekAktris
Şöhret İddiasıHarry Sally ile Tanıştığı Zaman, Seattle'da Uykusuz, Melekler Şehri
Aktif yıllar1981 – günümüz, 1981–2016
Göğüs (inç)35
Fincan boyutuKİME
Bel (inç)25
Kalça (inç)35
Giysi bedeni6
Ayakkabı numarasıon bir
Resmi Web Sitelerimegryaninfo.com/
AnneSusan Jordan
Erkek kardeşAndrew Hyra
Kız kardeşDana Hyra, Annie Hyra

Meg Ryan (d. Margaret Mary Emily Hyra; 19 Kasım 1961), Amerikalı aktris ve yapımcı. Ryan, oyunculuk kariyerine 1981'de CBS pembe dizisi As the World Turns'un kadrosuna katılmadan önce küçük rollerde başladı. Daha sonra, 1980'lerin ortalarında gişe rekorları kıran Top Gun gibi filmlerde yardımcı rollerde rol almaya başladı ve tanınırlık kazandı. Rob Reiner'ın yönettiği romantik komedi When Harry Met Sally'deki performansından önce Promised Land (1987) gibi bağımsız filmlerde ... (1989) yaygın ilgisini ve ilk Altın Küre adaylığını getirdi.

Meg Ryan hakkında daha fazla bilgi Meg Ryan hakkında daha az bilgi

Arkadaş Geçmişi

Kafes Liste Tablo
#OrtakTürBaşlatSonUzunluk
6John MellencampİlişkiKasım 2010Ekim 20198 yıl
5Matthew PerryKarşılaşma R 20072007-
4John Cusackİlişki200220031 yıl
3Russell CroweİlişkiKasım 1999Ocak 20011 yıl
ikiDennis QuaidEvliMayıs 1987Temmuz 200114 yıl
1Anthony Edwardsİlişki198619871 yıl
John Mellencamp #6

John Mellencamp

2010 - 2019

John Mellencamp ve Meg Ryan Ekim'de ayrıldı ...[çifti görüntüle] Matthew Perry #5Söylenti

Matthew Perry

2007

Meg Ryan ve Matthew Perry ayrıldı ...[çifti görüntüle] John Cusack #4

John Cusack

2002 - 2003

Meg Ryan ve John Cusack ayrıldı ...[çifti görüntüle] Russell Crowe #3

Russell Crowe

1999 - 2001

Russell Crowe ve Meg Ryan 2 Ocak'ta ayrıldı ...[çifti görüntüle] Dennis Quaid #iki

Dennis Quaid

1987 - 2001

Meg Ryan ve Dennis Quaid 16 yaşında boşandı ...[çifti görüntüle] Anthony Edwards #1

Anthony Edwards

1986 - 1987

Anthony Edwards ve Meg Ryan 198'de ayrıldı ...[çifti görüntüle] #6

John Mellencamp

2010 - 2019

John Mellencamp ve Meg Ryan 10 ay boyunca nişanlıydı. Kasım 2010'da bir araya geldikten sonra 4 yıl çıktılar. 8 Kasım 2018'de nişanlandılar ancak daha sonra Ekim 2019'da ayrıldılar.

İlişki 8 yıl ÖlçüSonuçZodyakyirmi%Çin burcu100%Yükseklik% 37Yaş% 44Uyumluluk elli% ilişkiyi görüntüle #5

Matthew Perry

2007 (Söylenti)

Meg Ryan'ın 2007'de Matthew Perry ile bir araya geldiği söyleniyor.

ÖlçüSonuçZodyakyirmi%Çin burcu100%Yükseklik% 55Yaş% 1Uyumluluk % 44 ilişkiyi görüntüle #4

John Cusack

2002 - 2003

Meg Ryan ve John Cusack'in 2002'den 2003'e kadar bir ilişkisi vardı.

İlişki 1 yıl ÖlçüSonuçZodyak% 80Çin burcu% 1Yükseklik% 73Yaş% 33Uyumluluk % 47 ilişkiyi görüntüle #3

Russell Crowe

1999 - 2001

Russell Crowe ve Meg Ryan, Kasım 1999'dan Ocak 2001'e kadar çıktı.

itatí cantoral carlos alberto cruz
İlişki 1 yıl ÖlçüSonuçZodyak% 40Çin burcu% 1Yükseklik% 55Yaş% 52Uyumluluk % 37 ilişkiyi görüntüle #iki

Dennis Quaid

1987 - 2001

Meg Ryan ve Dennis Quaid 10 yıl evli kaldı. Mayıs 1987'de bir araya geldikten sonra 3 yıl flört ettiler ve 14 Şubat 1991'de evlendiler. 10 yıl sonra 16 Temmuz 2001'de boşandılar.

İlişki 14 yıl ÖlçüSonuçZodyak% 40Çin burcu% 1Yükseklik% 55Yaş% 69Uyumluluk % 41 Çocuk 1 çocuk ilişkiyi görüntüle #1

Anthony Edwards

1986 - 1987

Anthony Edwards ve Meg Ryan, 1986'dan 1987'ye kadar çıktı.

İlişki 1 yıl ÖlçüSonuçZodyak% 80Çin burcu% 1Yükseklik% 73Yaş% 98Uyumluluk % 63 ilişkiyi görüntüle

İş Ortağı Karşılaştırması

İsim SoyisimYaşZodyakMeslekMilliyet
Meg Ryan59 AkrepAktris
Amerikan
John Mellencamp69 Terazi burcuŞarkıcı
Amerikan
Matthew Perry51 AslanAktör
Amerikan
John Cusack54 KanserAktör
Amerikan
Russell Crowe57 KoçAktör
Yeni Zelandalı
Dennis Quaid67 KoçAktör
Amerikan
Anthony Edwards58 KanserAktör
Amerikan

Çocuk

İsim SoyisimCinsiyetDoğmuşYaşDiğer Ebeveyn
Jack HenryErkek24 Nisan 199229 yaşında Dennis Quaid

Fotoğraf Galerisi

Meg Ryan - Santa Barbara'daki Mollusk Surf Shop'ta şeker alışverişi Meg Ryan - Santa Barbara'daki Mollusk Surf Shop'ta şeker alışverişi Meg Ryan - Santa Barbara'daki Mollusk Surf Shop'ta şeker alışverişi Meg Ryan - Santa Barbara'daki Mollusk Surf Shop'ta şeker alışverişi Meg Ryan - Santa Barbara'daki Mollusk Surf Shop'ta şeker alışverişi Meg Ryan - Santa Barbara'daki Mollusk Surf Shop'ta şeker alışverişi Meg Ryan - Santa Barbara'daki Mollusk Surf Shop'ta şeker alışverişi Meg Ryan - Santa Barbara'daki Mollusk Surf Shop'ta şeker alışverişi Meg Ryan - Santa Barbara'daki Mollusk Surf Shop'ta şeker alışverişi Meg Ryan - Santa Barbara'daki Mollusk Surf Shop'ta şeker alışverişi Meg Ryan - Santa Barbara'da yeşil bir bezelye ceketiyle dışarıda Meg Ryan - Santa Barbara'da yeşil bir bezelye ceketiyle dışarıda

Filmografi

FilmYılKarakterTür
Ithaca2015Bayan MacauleyFilm
Fan Kız2015Mary FarrowTV Filmi
Babanla nasıl tanıştım2014Dış sesTV Filmi
Web Terapisi2011Karen SharpeTelevizyon şovu
Ciddi Ayışığı2009LouiseFilm
Annemin Yeni Erkek Arkadaşı2008Martha DurandFilm
Anlaşma2008Deidre HearnFilm
Kadın2008Mary HainesFilm
Web Terapisi2008Karen SharpeTelevizyon şovu
Kadınların bulunduğu topraklarda2007Sarah HardwickeFilm
İplere Karşı2004Jackie KallenFilm
Kesimde2003Frannie AveryFilm
Kate ve Leopold2001Kate McKayFilm
Kapatıyorum2000HavvaFilm
Yaşamın kanıtı2000Alice BowmanFilm
Coşku frenlemek2000Meg RyanTelevizyon şovu
Melekler Şehri1998Dr.Maggie RiceFilm
Hurlyburly1998BonnieFilm
Mektubunuz var1998Kathleen KellyFilm
Aşk bağımlısı1997MaggieFilm
Anastasia1997Anastasia (ses)Film
Ateş Altındaki Cesaretbin dokuz yüz doksan altıKaren WaldenFilm
Fransız öpücüğübindokuzyüz doksan beşKateFilm
Restorasyonbindokuzyüz doksan beşKatharineFilm
I.Q.1994Catherine BoydFilm
Bir adam bir kadın sevdiğinde1994Alice GreenFilm
Et ve kemik1993Kay DaviesFilm
Seattle da uykusuz1993Annie ReedFilm
Bir öpücüğün başlangıcı1992Rita BoyleFilm
Kapılar1991Pamela CoursonFilm
Joe Volkan'a Karşı1990Angelica, DeDe, PatriciaFilm
Kaptan Gezegen ve Gezegenler1990Dr BlightTelevizyon şovu
Harry sally ile tanıştığında...1989Sally AlbrightFilm
Simpsonlar1989Dr. SwansonTelevizyon şovu
D.O.A.1988Sydney FullerFilm
Presidio1988Donna CaldwellFilm
Innerspace1987Lydia MaxwellFilm
Vaat edilmiş topraklar1987BevFilm
Silahlı ve tehlikeli1986Maggie CavanaughFilm
Süper silah1986CaroleFilm
Vahşi tarafı1985Cally OaksTelevizyon şovu
Charles Sorumlu1984Meagan Parker, MeganTelevizyon şovu
Amityville 3-D1983LisaFilm
Çocuklardan biri1982JaneTelevizyon şovu
Ünlü ve zenginbin dokuz yüz Seksen birDebby 18 yaşındaFilm
ABC Okul Sonrası Özel Ürünleri1972DeniseTelevizyon şovu
Dünya dönerken1956Betsy Montgomery, Betsy StewartTelevizyon şovu
Resim ParisTelevizyon şovu
Daha fazla göster Daha az göster

Ekran Eşleştirmeleri

  • Adam Brody ve Meg RyanAdam Brody
    • Kadınların bulunduğu topraklarda
      2007
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Dennis Quaid ve Meg RyanDennis Quaid
    • Et ve kemik
      1993
    [+2 tane daha]
  • Kevin Kline ve Meg RyanKevin Kline
    • Fransız öpücüğü
      bindokuzyüz doksan beş
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Meg Ryan ve Alec BaldwinAlec Baldwin
    • Bir öpücüğün başlangıcı
      1992
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Meg Ryan ve Andy GarciaAndy Garcia
    • Bir adam bir kadın sevdiğinde
      1994
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Meg Ryan ve Anthony EdwardsAnthony Edwards
    • Süper silah
      1986
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Meg Ryan ve Antonio BanderasAntonio Banderas
    • Annemin Yeni Erkek Arkadaşı
      2008
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Meg Ryan ve Billy CrystalBilly Crystal
    • Harry sally ile tanıştığında...
      1989
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Meg Ryan ve Clark GreggClark Gregg
    • Kadınların bulunduğu topraklarda
      2007
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Meg Ryan ve Frank RunyeonFrank Runyeon
    • Dünya dönerken
      1956
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Meg Ryan ve Hugh JackmanHugh Jackman
    • Kate ve Leopold
      2001
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Meg Ryan ve John CusackJohn Cusack
    • Anastasia
      1997
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Meg Ryan ve Kiefer SutherlandKiefer Sutherland
    • Vaat edilmiş topraklar
      1987
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Meg Ryan ve Mark HarmonMark Harmon
    • Presidio
      1988
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Meg Ryan ve Mark RuffaloMark Ruffalo
    • Kesimde
      2003
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Meg Ryan ve Matthew BroderickMatthew Broderick
    • Aşk bağımlısı
      1997
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Meg Ryan ve Nicolas CageNicolas Cage
    • Melekler Şehri
      1998
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Meg Ryan ve Robert Downey Jr.Robert Downey jr.
    • Restorasyon
      bindokuzyüz doksan beş
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Meg Ryan ve Russell CroweRussell Crowe
    • Yaşamın kanıtı
      2000
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Meg Ryan ve Tim RobbinsTim Robbins
    • I.Q.
      1994
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Meg Ryan ve Tom HanksTom Hanks
    • Mektubunuz var
      1998
    [+3 tane daha]
  • Meg Ryan ve Val KilmerVal Kilmer
    • Kapılar
      1991
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Scott Bryce ve Meg RyanScott Bryce
    • Dünya dönerken
      1956
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Timothy Hutton ve Meg RyanTimothy Hutton
    • Fransız öpücüğü
      bindokuzyüz doksan beş
    [+1 tane daha]
Daha Fazla Meg Ryan Ekran Karşılaşması Daha Az Meg Ryan Ekranda Eşleşmeler

Ilginç Haberler

Editörün Seçimi

Sarah Bro
Sarah Bro
28 Mayıs 2021 ... Sarah Bro haberleri, dedikodu, Sarah Bro fotoğrafları, biyografi, Sarah Bro erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Sarah Bro ilişki listesi. Sarah Bro flört tarihi, 2021, 2020, Sarah Bro ilişkilerinin listesi.
Piolo Pascual ve KC Concepcion
Piolo Pascual ve KC Concepcion
28 Mayıs 2021... Piolo Pascual ve KC Concepcion fotoğrafları, haberleri ve dedikoduları. Hakkında daha fazla bilgi edinin...
Robin Greer
Robin Greer
28 Mayıs 2021 ... Robin Greer haberleri, dedikodu, Robin Greer'in fotoğrafları, biyografi, Robin Greer erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Robin Greer ilişki listesi. Robin Greer flört tarihi, 2021, 2020, Robin Greer ilişkilerinin listesi.
Liam Waite
Liam Waite
28 Mayıs 2021 ... Liam Waite haberleri, dedikoduları, Liam Waite fotoğrafları, biyografi, Liam Waite kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Liam Waite ilişki listesi. Liam Waite flört tarihi, 2021, 2020, Liam Waite ilişkilerinin listesi.
Gustavo Kuerten ve Mariana Soncini
Gustavo Kuerten ve Mariana Soncini
28 Mayıs 2021 ... Gustavo Kuerten ve Mariana Soncini fotoğraflar, haberler ve dedikodular. Daha fazlasını öğrenin ...
Brendan Michael Coughlin
Brendan Michael Coughlin
28 Mayıs 2021 ... Brendan Michael Coughlin haberleri, dedikodu, Brendan Michael Coughlin'in fotoğrafları, biyografi, Brendan Michael Coughlin kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Brendan Michael Coughlin ilişki listesi. Brendan Michael Coughlin'in flört tarihi, 2021, 2020, Brendan Michael Coughlin ilişkilerinin listesi.
Michael Pitt
Michael Pitt
28 Mayıs 2021 ... Michael Pitt haberleri, dedikodu, Michael Pitt'in fotoğrafları, biyografi, Michael Pitt kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Michael Pitt ilişki listesi. Michael Pitt flört tarihi, 2021, 2020, Michael Pitt ilişkilerinin listesi.