Ana Ilişkiler Michael Strahan

Michael Strahan

Michael Strahan flörtSıra 4959 349 yaşında Zodyak Akrep İlişkiler toplam 5 çocuklar
4 çocuk

Şu an kiminle çıkıyor?

Marianna Hewitt ve Michael StrahanMarianna Hewitt, Ekim 2014'te Michael Strahan ile çıkmaya başladı. ilişkiyi görüntüle

ilişkiler

Michael Strahan daha önce Jean Muggli ile evliydi.(1999 - 2006)ve Wanda Hutchins Strahan(1991 - 1996).

Michael Strahan, Nicole Mitchell Murphy ile nişanlandı(2009 - 2014).



Michael Strahan, Stefani Vara ile ilişki yaşıyor(2006 - 2007).

hakkında

Michael Strahan, 49 yaşında bir Amerikan Futbolu (Amerikan) Oyuncusu. Michael Anthony Strahan 21 Kasım 1971 Houston, Texas, ABD doğumlu oyuncu. Kelly ve Michael ile, Günaydın Amerika, 100.000 Dolarlık Piramit. Onun burcu Akrep.

Michael Strahan şu listelerin bir üyesidir: Amerikan televizyon kişilikleri, Amerikan futbolu oyun kurucuları ve 1971 doğumlular.



Katkıda bulunmak

Michael Strahan profilimizi oluşturmamıza yardım edin! Oturum aç bilgi, resim ve ilişkiler eklemek, tartışmalara katılmak ve katkılarınız için kredi almak için.

erykah badu kim çıkıyor

İlişki İstatistikleri

TürToplamEn uzunOrtalamaEn kısa
Evliiki8 yıl, 6 ay7 yıl, 3 ay-
Nişanlı16 yıl 9 ay--
flörtiki6 yıl, 7 ay3 yıl, 10 ay1 yıl
Toplam58 yıl, 6 ay5 yıl 9 ay1 yıl

Ayrıntılar

İsimMichael
İkinci adAnthony
Soyadıstrahan
Doğumda Tam AdıMichael Anthony Strahan
Yaş49 yıl
Doğum günü21 Kasım 1971
doğum yeriHouston, Teksas, ABD
Yükseklik6' 5' (196 cm)
Ağırlık275 libre (125 kg)
İnşa etmekatletik
Göz rengiSiyah
Saç rengiSiyah
BurçAkrep
cinsellikDüz
Etnik kökenSiyah
milliyetAmerikan
ÜniversiteTeksas Güney
Meslek MetinProfesyonel Futbolcu, Televizyon Kişilik
MeslekAmerikan Futbolu)
Amerikan Futbolu PozisyonuSavunma Sonu
taslakNew York Giants tarafından 1993 NFL Draftı'nın 2. turunda (genelde 40.) seçilmiştir.
Şöhret İddiasıUlusal Futbol Ligi'nin New York Devleri, Kardeşler, Canlı! Kelly ve Michael ile, Günaydın Amerika, 100.000 Dolarlık Piramit
anneLouise Strahan

Michael Anthony Strahan (; 21 Kasım 1971 doğumlu) Amerikalı bir televizyon sunucusu ve defansif bir son olan ve 15 yıllık kariyerinin tamamını Ulusal Futbol Ligi'nin (NFL) New York Giants'ında geçiren eski profesyonel futbolcudur. Strahan 2001'de bir sezonda en çok çuvallama rekoru kırdı ve Giants'ın 2007'deki son sezonunda New England Patriots karşısında Super Bowl XLII'yi kazanmasına yardımcı oldu. NFL'den emekli olduktan sonra bir medya kişiliği haline geldi. 2014 yılında Pro Football Hall of Fame'e seçildi.

Michael Strahan hakkında daha fazla bilgi Michael Strahan hakkında daha az bilgi

flört tarihi

Kafes Liste tablo
#OrtakTürBaşlatSonuzunluk
5Marianna HewittilişkiEkim 2014mevcut6 yıl
4Nicole Mitchell MurphyilişkiEkim 2007Temmuz 20146 yıl
3Stefani Varailişki200620071 yıl
ikiMuggli kot pantolonEvli1998Temmuz 20068 yıl
1Wanda Hutchins StrahanEvli1990bin dokuz yüz doksan altı6 yıl
Marianna Hewitt #5

Marianna Hewitt

2014

Marianna Hewitt, Michael Straha ile çıkmaya başladı...[çifti görüntüle] Nicole Mitchell Murphy #4

Nicole Mitchell Murphy

2007 - 2014

Michael Strahan ve Nicole Mitchell Murphy...[çifti görüntüle] Stefani Vara #3

Stefani Vara

2006 - 2007

Stefani Vara ve Michael Strahan ayrıldı...[çifti görüntüle] Muggli kot pantolon #iki

Muggli kot pantolon

1998 - 2006

Michael Strahan ve Jean Muggli boşandı...[çifti görüntüle] Wanda Hutchins Strahan #1

Wanda Hutchins Strahan

1990 - 1996

Wanda Hutchins Strahan ve Michael Strahan biz...[çifti görüntüle] #5

Marianna Hewitt

2014

Marianna Hewitt ve Michael Strahan, Ekim 2014'ten beri çıkıyorlar.



ilişki 6 yıl ölçünSonuçZodyak%80Çin burcu100%Yükseklik%91Yaş%13'> Uyumluluk %71 ilişkiyi görüntüle #4

Nicole Mitchell Murphy

2007 - 2014

Michael Strahan ve Nicole Mitchell Murphy 5 yıldır nişanlıydı. Ekim 2007'de bir araya geldikten sonra 1 yıl çıktılar. 22 Mayıs 2009'da nişanlandılar ancak daha sonra Temmuz 2014'te ayrıldılar.

ilişki 6 yıl ölçünSonuçZodyak100%Çin burcu%1Yükseklik%73Yaş%52'> Uyumluluk %57 ilişkiyi görüntüle #3

Stefani Vara

2006 - 2007

Stefani Vara ve Michael Strahan, 2006'dan 2007'ye kadar çıktılar.

ilişki 1 yıl ilişkiyi görüntüle #iki

Muggli kot pantolon

1998 - 2006

Michael Strahan ve Jean Muggli 6 yıldır evliler. 1998'de bir araya geldikten sonra 1 yıl birlikte olmuşlar ve 18 Temmuz 1999'da evlendiler. 6 yıl sonra 20 Temmuz 2006'da boşandılar.

ilişki 8 yıl ölçünSonuçÇin burcu%40Yaş%1'> Uyumluluk %10 çocuklar 2 çocuk ilişkiyi görüntüle #1

Wanda Hutchins Strahan

1990 - 1996

Wanda Hutchins Strahan ve Michael Strahan 5 yıldır evliler. 1990'da bir araya geldikten sonra 1 yıl flört ettiler ve 1991'de evlendiler. 5 yıl sonra 1996'da boşandılar.

ilişki 6 yıl çocuklar 2 çocuk ilişkiyi görüntüle

İş Ortağı Karşılaştırması

isimYaşZodyakMeslekmilliyet
Michael Strahan49 AkrepAmerikan Futbolu)
Amerikan
Marianna Hewitt3. 4 TeraziKişilik
Amerikan
Nicole Mitchell Murphy53 Oğlakmodeli
Amerikan
Stefani Vara-
Amerikan
Muggli kot pantolon56
Amerikan
Wanda Hutchins Strahan- akraba

çocuklar

isimCinsiyetdoğmuşYaşDiğer Ebeveyn
TanitaKadın199229 yaşında Wanda Hutchins Strahan
MichaelErkekbindokuzyüz doksan beş26 yaşında Wanda Hutchins Strahan
IsabellaKadın28 Ekim 200416 yaşında Muggli kot pantolon
SofyaKadın28 Ekim 200416 yaşında Muggli kot pantolon

Fotoğraf Galerisi

'Miss Peregrine' Oyuncuları - ABC'nin 'Günaydın Amerika' - 2016 'Miss Peregrine' Oyuncuları - ABC'nin 'Günaydın Amerika' - 2016 'Miss Peregrine' Oyuncuları - ABC'nin 'Günaydın Amerika' - 2016 'Miss Peregrine' Oyuncuları - ABC'nin 'Günaydın Amerika' - 2016 'Miss Peregrine' Oyuncuları - ABC'nin 'Günaydın Amerika' - 2016 'Miss Peregrine' Oyuncuları - ABC'nin 'Günaydın Amerika' - 2016 New York'ta Günaydın Amerika'da Salma Hayek Kristen Stewart, Naomi Scott ve Ella Balinska – NYC'de Günaydın Amerika Kristen Stewart, Naomi Scott ve Ella Balinska – NYC'de Günaydın Amerika Kristen Stewart, Naomi Scott ve Ella Balinska – NYC'de Günaydın Amerika Kristen Stewart, Naomi Scott ve Ella Balinska – NYC'de Günaydın Amerika Kristen Stewart, Naomi Scott ve Ella Balinska – NYC'de Günaydın Amerika

Filmografi

FilmYılKarakterTür
Çarli'nin Melekleri2019NY BosleyFilm
LEGO Ninjago Filmi2017.Michael Strahan (ses)Film
Buz Devri: Çarpışma Kursu2016oyuncak (ses)Film
gece şapkası2016Michael StrahanTelevizyon şovu
Sihirli Mike XXL2015.AğustosFilm
Siyahımsı2014Haziran BöceğiTelevizyon şovu
Amy Schumer'ın İçinde2013Michael StrahanTelevizyon şovu
Henüz varmadık mı?2010fedaiTelevizyon şovu
Kardeşler2009Mike EğitmenTelevizyon şovu
Chuck2007BenimTelevizyon şovu
Entourage2004Michael StrahanTelevizyon şovu
Daha fazla göster Daha az göster

Ilginç Haberler

Editörün Seçimi

Pearl Aday
Pearl Aday
28 Mayıs 2021 ... Pearl Aday haberleri, dedikodu, Pearl Aday fotoğrafları, biyografi, Pearl Aday erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Pearl Aday ilişki listesi. Pearl Aday flört tarihi, 2021, 2020, Pearl Aday ilişkilerinin listesi.
Wood Harris
Wood Harris
28 Mayıs 2021 ... Wood Harris haberleri, dedikodu, Wood Harris fotoğrafları, biyografi, Wood Harris kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Wood Harris ilişki listesi. Wood Harris flört tarihi, 2021, 2020, Wood Harris ilişkilerinin listesi.
Bow Wow ve Angela Simmons
Bow Wow ve Angela Simmons
28 Mayıs 2021 ... Bow Wow ve Angela Simmons fotoğrafları, haberleri ve dedikoduları. Daha fazlasını öğrenin ...
Afrodit Skafida
Afrodit Skafida
28 Mayıs 2021 ... Afroditi Skafida haberleri, dedikodu, Afroditi Skafida fotoğrafları, biyografi, Afroditi Skafida erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Afrodit Skafida ilişki listesi. Aphrodite Skafida flört tarihi, 2021, 2020, Afrodit Skafida ilişkilerinin listesi.
Thea Gottschalk
Thea Gottschalk
28 Mayıs 2021 ... Thea Gottschalk haberleri, dedikodu, Thea Gottschalk fotoğrafları, biyografi, Thea Gottschalk erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Thea Gottschalk ilişki listesi. Thea Gottschalk flört tarihi, 2021, 2020, Thea Gottschalk ilişkilerinin listesi.
Stevie Nickleri
Stevie Nickleri
28 Mayıs 2021... Stevie Nicks haberleri, dedikoduları, Stevie Nicks'in fotoğrafları, biyografi, Stevie Nicks erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Stevie Nicks ilişki listesi. Stevie Nicks flört tarihi, 2021, 2020, Stevie Nicks ilişkilerinin listesi.
Marco Corleone
Marco Corleone
28 Mayıs 2021 ... Marco Corleone haberleri, dedikoduları, Marco Corleone'nin fotoğrafları, biyografi, Marco Corleone kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Marco Corleone ilişki listesi. Marco Corleone flört tarihi, 2021, 2020, Marco Corleone ilişkilerinin listesi.