Ana İlişkiler Milana Vayntrub

Milana Vayntrub

Milana Vayntrub TekSıralama 572 66834 yaşında Zodiac balık İlişkiler toplam 1

Şu anda kiminle çıkıyor?

Milana Vayntrub şu anda bekar.






İlişkiler

Milana Vayntrub, John Mayer ile bir ilişki içindeydi(2006 - 2007).



hakkında

Milana Vayntrub, 34 yaşında Özbekistanlı bir kadın oyuncu. 8 Mart 1987'de Taşkent, Özbek SSR, SSCB'de Milana Aleksandrovna Vayntrub doğdu ve GED Sertifikası'nda eğitim aldı, AT&T televizyon reklamlarında yayınlanan bir dizi '' Lily Adams '' karakteri ile ünlüdür. Burç burcu Balık'tır.






Milana Vayntrub, Justin Hartley ile ekran üstü bir maçta Bu biziz (2016).



Milana Vayntrub şu listelerin bir üyesidir: Amerikan Yahudileri, 1987 doğumlular ve Amerikalı sinema oyuncusu, 1980'lerin doğum taslakları.

Katkıda bulunmak

Milana Vayntrub profilimizi oluşturmamıza yardım edin! Oturum aç bilgi, resim ve ilişkiler eklemek, tartışmalara katılmak ve katkılarınızın karşılığını almak için.



İlişki İstatistikleri

TürToplamEn uzunOrtalamaEn kısa
Flört11 yıl--
Toplam11 yıl--

Detaylar

İsimMilan
İkinci adAleksandrovna
SoyadıVayntrub
Doğumda Tam AdıMilana Aleksandrovna Vayntrub
Alternatif isimMilana Aleksandrovna Vayntrub, Milana Vayntrub, Milana
Yaş34 yaş
Doğum günü8 Mart 1987
Doğum yeriTaşkent, Özbek SSR, SSCB
Yükseklik5 '3' (160 cm)
Ağırlık126 lb (57 kg)
İnşa etmekŞehvetli
Göz rengiKahverengi ışık
Saç rengiKahverengi ışık
Ayırt Edici ÖzellikBüyüleyici kişilik, Güzel gülümseme
Burçbalık
CinsellikDüz
DinYahudi
Etnik kökenBeyaz
MilliyetÖzbekistan
LiseBeverly Hills Lisesi (bir yıl), GED Sertifikası
ÜniversiteCalifornia Üniversitesi, San Diego
Meslek MetniOyuncu, Komedyen, Ses Sanatçısı, Sosyal Aktivist
MeslekAktris
Şöhret İddiasıBir dizi AT&T televizyon reklamında '' Lily Adams '' karakteri
Aktif yıllar1995-günümüz
Yetenek Ajansı (ör. Modelleme)3 Arts Entertainment, Dave Becky, Yönetici 9460 Wilshire Blvd, 7th floor Beverly Hills, ca 90212 Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Yetenek Ajansı
Marka OnayAT&T reklamları, AT&T (2014), Buffalo Wild Wings (2013)
Göğüs (inç)35
Fincan boyutuC
Bel (inç)25
Kalça (inç)36
Giysi bedeni4
Ayakkabı numarası7
Resmi Web Siteleriwww.milanavayntrub.com/, www.facebook.com/MilanaVayntrub, www.youtube.com/user/LivePrudeGirls/featured, www.instagram.com/mintmilana/, www.behindthevoiceactors.com/Milana-Vayntrub/

Milana Aleksandrovna Vayntrub (VYN-troob; ​​Özbek Kiril: Милана Александровна Вайнтруб; 8 Mart 1987 doğumlu) Sovyet doğumlu Amerikalı aktris, komedyen ve aktivisttir. Yahudi mültecilerin kızı, kariyerine Amerika Birleşik Devletleri'ne göç ettikten kısa bir süre sonra çocuk oyuncu olarak başladı. 2013'ten 2016'ya ve 2020'den beri AT&T televizyon reklamlarında satış elemanı Lily Adams olarak görünmesiyle öne çıktı. Ticari görünümlerinin yanı sıra Other Space (2015) dizisinde düzenli olarak yer aldı ve This Is Us'ta tekrar eden bir rolü oldu. (2016–2017). Vayntrub, New Warriors için yayınlanmayan televizyon pilotunda karakter olarak rol aldıktan sonra 2018'den beri Marvel Rising serisinde Sincap Kız'ı seslendirdi.

Milana Vayntrub hakkında daha fazla bilgi Milana Vayntrub hakkında daha az bilgi

Arkadaş Geçmişi

Kafes Liste Tablo
#OrtakTürBaşlatSonUzunluk
1John Mayerİlişki200620071 yıl
John Mayer #1

John Mayer

2006 - 2007

Milana Vayntrub ve John Mayer ayrıldı ...[çifti görüntüle] #1

John Mayer

2006 - 2007

Milana Vayntrub ve John Mayer, 2006'dan 2007'ye kadar çıktı.

İlişki 1 yıl ÖlçüSonuçZodyak% 40Çin burcu% 1Yükseklik% 91Yaş% 44Uyumluluk % 44 ilişkiyi görüntüle

İş Ortağı Karşılaştırması

İsim SoyisimYaşZodyakMeslekMilliyet
Milana Vayntrub3. 4 balıkAktris
Özbekistan
John Mayer43 Terazi burcuMüzisyen
Amerikan

Fotoğraf Galerisi

The Shabbos Goy - Milana Vayntrub Diğer Mekan - Milana Vayntrub Milana Vayntrub - New York'ta Marvel’in Stan Lee Etkinliğini Kutlamak Milana Vayntrub - New York'ta Marvel’in Stan Lee Etkinliğini Kutlamak Milana Vayntrub - New York'ta Marvel’in Stan Lee Etkinliğini Kutlamak Milana Vayntrub - New York'ta Marvel’in Stan Lee Etkinliğini Kutlamak Milana Vayntrub - New York'ta Marvel’in Stan Lee Etkinliğini Kutlamak Milana Vayntrub - ABC ve Marvel, NYC'de Stan Lee'yi Onurlandırıyor Milana Vayntrub - ABC ve Marvel, NYC'de Stan Lee'yi Onurlandırıyor Milana Vayntrub - ABC ve Marvel, NYC'de Stan Lee'yi Onurlandırıyor Milana Vayntrub - 'Robot Tavuk' Paneli - 2019 New York Comic Con Milana Vayntrub - 'Robot Tavuk' Paneli - 2019 New York Comic Con

Filmografi

FilmYılKarakterTür
Kurtadamlar İçinde2021Film
Hart2020LeahTelevizyon şovu
Marvel Rising: Heart of Iron2019Doreen Green (seslendirme), Sincap KızTelevizyon şovu
Kingpin Katie2019Haber spikeriTelevizyon şovu
Sen bir canavar değilsin2019Yüzük KızTelevizyon şovu
The Shabbos Goy2019Hannah LevyFilm
Marvel Rising: Ateşle Oynamak2019Doreen Green (seslendirme), Sincap KızTV Filmi
Baba2019Diane, DianebotTelevizyon şovu
Yeni Savaşçılar (TV Dizisi)2018Doreen Green, Sincap KızTelevizyon şovu
Marvel Rising: Secret Warriors2018Doreen Green, Sincap Kız (seslendirme)TV Filmi
Dallas ve Soygun2018EllieTelevizyon şovu
Hareket ihlali2018TaraKısa film
Marvel Rising: Başlangıç2018Doreen Green, Sincap KızTelevizyon şovu
Annenin Küçük Yardımcıları2018Lucy PrideFilm
Tüm Gece2017Terri SadlerFilm
Drive Paylaşımı2017YolcuTelevizyon şovu
İş Parçacığı2017Televizyon şovu
O an ne zaman2017JillTelevizyon şovu
Hayalet Avcıları2016Metro Sıçan KadınFilm
Aşk2016NatalieTelevizyon şovu
Bu biziz2016Sloane SandburgTelevizyon şovu
İsimsiz Laura Steinel Projesi2016AlexTV Filmi
Sıkı Nokta2016DanielleKısa film
Yalnız ve azgın2016ElanaTelevizyon şovu
Diğer Uzay2015Tina ShukshinTelevizyon şovu
Normal Kapılar2015RoryKısa film
Silikon Vadisi2014TaraTelevizyon şovu
Bu yüzden bekarsın2014Yeni MariaTV Filmi
Deli Olanlar2014Nitin GrubuFilm
Suikastçiler kaçar2013Dadı (adı geçmemiş)Film
Baba bilir en iyi2013NancyTelevizyon şovu
Şirret dinlenme yüz2013Salıncakta KaltakKısa film
Hadi yapalım2013Kısa film
CosmoNots2013AnnieKısa film
Klaus2013Girlie Kız ArkadaşıTelevizyon şovu
Ev Arkadaşı Düşmanlar2013DeniseTelevizyon şovu
Sperm Bankası2013Kısa film
Önemsiz2012NatashaFilm
yalanlar evi2012ChristyTelevizyon şovu
Zach Stone Ünlü Olacak2012FelciaTelevizyon şovu
Anahtar ve Peele2012VampirTelevizyon şovu
Gizli2012AnnaTelevizyon şovu
Hayaletten Vazgeç2012MargotKısa film
Ve Dunno2012JaniceKısa film
Ortalamanın Üzerinde Hediye2012KızarkadaşTelevizyon şovu
Hayat Olur2011Jayde'nin Arkadaşı TanyaFilm
6 Kadın2010Natalie StoneKısa film
Lig2009Barda sevimli kızTelevizyon şovu
Göçmenler (L.A. Dolce Vita)2008Anya (İngilizce versiyonu, ses)Film
Californication2007Kötü Kadın OyuncuTelevizyon şovu
Jake ve Amir2007JuliaTelevizyon şovu
CollegeHumor Originals2006Meraklı Kadın, Milana, MollyTelevizyon şovu
Robot Tavuk2005Helen Henny, Natasha Fatale, Peppa PigTelevizyon şovu
Lizzie McGuire2001Sevimli Burper, Dansçı, Posse Üyesi # 1Televizyon şovu
Bölme2001Katerina OminskyTelevizyon şovu
DIR-DİR1994TatianaTelevizyon şovu
Hayatımızın Günleri1965Genç KristenTelevizyon şovu
Marvel Rising: Chasing GhostsDoreen Green (seslendirme), Sincap KızTV Filmi
Daha fazla göster Daha az göster

Ekran Eşleştirmeleri

  • Milana Vayntrub ve Justin HartleyJustin Hartley
    • Bu biziz
      2016
    [eşleşmeyi görüntüle]





Ilginç Haberler

Editörün Seçimi

Eric Berry
Eric Berry
28 Mayıs 2021 ... Eric Berry haberleri, dedikodu, Eric Berry fotoğrafları, biyografi, Eric Berry kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Eric Berry ilişki listesi. Eric Berry flört tarihi, 2021, 2020, Eric Berry ilişkilerinin listesi.
Sting ve Frances Tomelty
Sting ve Frances Tomelty
28 Mayıs 2021 ... Sting ve Frances Tomelty fotoğrafları, haberleri ve dedikoduları. Daha fazlasını öğrenin ...
Kyra Sedgwick
Kyra Sedgwick
28 Mayıs 2021 ... Kyra Sedgwick haberleri, dedikodu, Kyra Sedgwick fotoğrafları, biyografi, Kyra Sedgwick erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Kyra Sedgwick ilişki listesi. Kyra Sedgwick flört tarihi, 2021, 2020, Kyra Sedgwick ilişkilerinin listesi.
Rising of the Shield'ın en iyi kahraman karakterleri
Rising of the Shield'ın en iyi kahraman karakterleri
Açıkçası, ana karakter Naofumi popüler, ancak The Rising of the Shield Hero'daki en iyi karakterler kimler? Hadi Raphtalia, Melty ve tüm...
Adrienne Larussa
Adrienne Larussa
28 Mayıs 2021 ... Adrienne Larussa haberleri, dedikodu, Adrienne Larussa fotoğrafları, biyografi, Adrienne Larussa erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Adrienne Larussa ilişki listesi. Adrienne Larussa flört tarihi, 2021, 2020, Adrienne Larussa ilişkilerinin listesi.
Galaksinin Koruyucuları Sırasında 21 Kez Ağlayacaksınız Vol. 2
Galaksinin Koruyucuları Sırasında 21 Kez Ağlayacaksınız Vol. 2
Sizi mahvedecek olan sadece Peter ve babasının yürek burkan hikayesi değil - Guardians of the Galaxy 2'de tonlarca üzücü sahne var ki...
Martijn Westerholt
Martijn Westerholt
28 Mayıs 2021 ... Martijn Westerholt haberleri, dedikodu, Martijn Westerholt fotoğrafları, biyografi, Martijn Westerholt kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Martijn Westerholt ilişki listesi. Martijn Westerholt flört tarihi, 2021, 2020, Martijn Westerholt ilişkilerinin listesi.