Ana İlişkiler Sergio Sanchez

Sergio Sanchez

Sergio SanchezZodyak Başak İlişkiler toplam 1

Şu anda kiminle çıkıyor?

Kayıtlarımıza göre, Sergio Sánchez muhtemelen bekar.

İlişkiler

Sergio Sánchez, daha önce Isaura Espinoza .



Katkıda bulunmak

Sergio Sánchez profilimizi oluşturmamıza yardım edin! Oturum aç bilgi, resim ve ilişkiler eklemek, tartışmalara katılmak ve katkılarınızın karşılığını almak için.

İlişki İstatistikleri

TürToplamEn uzunOrtalamaEn kısa
Evli1---
Toplam1--

Detaylar

İsimSergio
SoyadıSanchez
Doğumda Tam AdıLuis Sergio Sánchez López
Alternatif isimSergio Sánchez, Luis Sergio Sánchez López
Öldü16 Eylül 2004
Ölüm yeriMexico City, Meksika
Ölüm nedeniMide kanseri
BurçBaşak
MilliyetMeksikalı
MeslekAktör
Sergio Sánchez hakkında daha fazla bilgi Sergio Sánchez hakkında daha az bilgi

Arkadaş Geçmişi

Kafes Liste Tablo
#OrtakTürBaşlatSonUzunluk
1 Isaura Espinoza Evli16 Eylül 200416 Eylül 2004-
Isaura Espinoza #1

Isaura Espinoza

2004

...[çifti görüntüle] #1

Isaura Espinoza

2004

ÖlçüSonuçZodyakyirmi%Uyumluluk % 5 ilişkiyi görüntüle

İş Ortağı Karşılaştırması

İsim SoyisimYaşZodyakMeslekMilliyet
Sergio Sanchez - BaşakAktör
Meksikalı
Isaura Espinoza 64 BaşakAktris
Meksikalı

Filmografi

FilmYılKarakterTür
Aşkım günahım2004Dr. Salvador Bravo (1 bölüm, 2004)Televizyon şovu
Kızım ... sevgilim2003Teğmen Ibanez (1 bölüm, 2003)Televizyon şovu
Hayat Öldürür2002Luciano Gallardo bilgi alanı resmiFilm
Sınıf 4062002Lic. Arturo GalvánTelevizyon şovu
Diğer2002Saltier Orozco (3 bölüm, 2002)Televizyon şovu
Sonsuz Noel2001AlbertoTelevizyon şovu
Bir öpücük için2000Miguel Ángel Bouvier (1 bölüm, 2000)Televizyon şovu
İlk aşk2000(bilinmeyen bölümler)Televizyon şovu
DKDA: Gençlik Düşleri1999Sergio (2 bölüm, 2000)Televizyon şovu
Asla seni unutmayacağım1999AnselmoTelevizyon şovu
Senin aşkın için1999Don Eliseo Cifuentes (1 bölüm, 1999)Televizyon şovu
Camila1998LeoncioTelevizyon şovu
Sensiz1997AmadeoTelevizyon şovu
Yanan meşalebin dokuz yüz doksan altıJacinto de“iz (1 bölüm, 1996)Televizyon şovu
Kutsal yalanbin dokuz yüz doksan altıEdgardoTelevizyon şovu
Aynı yüzün altındabindokuzyüz doksan beşHectorTelevizyon şovu
Güvercinbindokuzyüz doksan beşTelevizyon şovu
Kartalın uçuşu1994José Ives Limantour (1 bölüm, 1994)Televizyon şovu
Köprünün ötesinde1994Vicente (bilinmeyen bölümler)Televizyon şovu
Çalıntı hayat1991PhilipTelevizyon şovu
Suikastçi1990Ajans Güvenliği # 2Film
Beverly Tepeleri, 902101990Reporter # 2 2 bölüm, 1993Televizyon şovu
Küller ve elmaslar1990Manuel (1990)Televizyon şovu
Kızıl Şafak1989Erkek 2Film
Geçmişimde bir yüz1989Ringo (1990)Televizyon şovu
Uyuşturucu Taşıyıcıları1988Tony (Sergio Sanchez olarak)Film
İki hayat1988(1988)Televizyon şovu
Lola kaçırılıyor1986Film
Peder Gallo1986GasparTelevizyon şovu
Kadın, gerçek hayat vakaları19858 bölüm, 1995-2003Televizyon şovu
Daha fazla göster Daha az göster

Tartışmalar

Editörün Seçimi

Sarah Bro
Sarah Bro
28 Mayıs 2021 ... Sarah Bro haberleri, dedikodu, Sarah Bro fotoğrafları, biyografi, Sarah Bro erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Sarah Bro ilişki listesi. Sarah Bro flört tarihi, 2021, 2020, Sarah Bro ilişkilerinin listesi.
Piolo Pascual ve KC Concepcion
Piolo Pascual ve KC Concepcion
28 Mayıs 2021... Piolo Pascual ve KC Concepcion fotoğrafları, haberleri ve dedikoduları. Hakkında daha fazla bilgi edinin...
Robin Greer
Robin Greer
28 Mayıs 2021 ... Robin Greer haberleri, dedikodu, Robin Greer'in fotoğrafları, biyografi, Robin Greer erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Robin Greer ilişki listesi. Robin Greer flört tarihi, 2021, 2020, Robin Greer ilişkilerinin listesi.
Liam Waite
Liam Waite
28 Mayıs 2021 ... Liam Waite haberleri, dedikoduları, Liam Waite fotoğrafları, biyografi, Liam Waite kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Liam Waite ilişki listesi. Liam Waite flört tarihi, 2021, 2020, Liam Waite ilişkilerinin listesi.
Gustavo Kuerten ve Mariana Soncini
Gustavo Kuerten ve Mariana Soncini
28 Mayıs 2021 ... Gustavo Kuerten ve Mariana Soncini fotoğraflar, haberler ve dedikodular. Daha fazlasını öğrenin ...
Brendan Michael Coughlin
Brendan Michael Coughlin
28 Mayıs 2021 ... Brendan Michael Coughlin haberleri, dedikodu, Brendan Michael Coughlin'in fotoğrafları, biyografi, Brendan Michael Coughlin kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Brendan Michael Coughlin ilişki listesi. Brendan Michael Coughlin'in flört tarihi, 2021, 2020, Brendan Michael Coughlin ilişkilerinin listesi.
Michael Pitt
Michael Pitt
28 Mayıs 2021 ... Michael Pitt haberleri, dedikodu, Michael Pitt'in fotoğrafları, biyografi, Michael Pitt kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Michael Pitt ilişki listesi. Michael Pitt flört tarihi, 2021, 2020, Michael Pitt ilişkilerinin listesi.