Ana Ilişkiler Steven Yeun

Steven Yeun

Steven Yeun37 yaşında Zodyak yay Burcu ilişkiler 1 toplam çocuklar 1 çocuk

Şu an kiminle çıkıyor?

Kayıtlarımıza göre Steven Yeun muhtemelen bekar.

ilişkiler

Steven Yeun daha önce Joana Pak ile evliydi.(2016).



hakkında

Steven Yeun, 37 yaşında Güney Koreli bir Aktör. Yeun Sang Yeop 21 Aralık 1983'te Seul, Güney Kore'de doğdu, Glenn on The Walking Dead ile ünlüdür. Onun burcu Yay.

Steven Yeun, Lauren Cohan da dahil olmak üzere 2 ekran maçında yer aldı. The Walking Dead (2010)ve Ye-ri Kim'de tehdit (2020).

Steven Yeun şu listelerin üyesidir: Amerikalı televizyon aktörleri , People from Detroit ve Actors from Illinois .



Katkıda bulunmak

Steven Yeun profilimizi oluşturmamıza yardım edin! Oturum aç bilgi, resim ve ilişkiler eklemek, tartışmalara katılmak ve katkılarınız için kredi almak için.

İlişki İstatistikleri

TürToplamEn uzunOrtalamaEn kısa
Evli19 yıl 4 ay--
Toplam19 yıl 4 ay--

Ayrıntılar

İsimYeun
İkinci adŞarkı söyledi
Soyadıevet
Doğumda Tam AdıYeun Sang Yeop
Alternatif isimSteven Yeun
Yaş37 yıl
Doğum günü21 Aralık 1983
doğum yeriSeul, Güney Kore
Yükseklik5' 9' (175 cm)
İnşa etmekatletik
Göz rengiKahverengi - Koyu
Saç rengiSiyah
Ayırt Edici ÖzellikÇorap giymemesiyle tanınır
Burçyay Burcu
cinsellikDüz
Etnik kökenAsya
milliyetgüney Koreli
LiseTroy Lisesi, Troy, Michigan (2001)
ÜniversiteMichigan'daki Kalamazoo Koleji (2005)
Meslek MetinAktör
MeslekAktör
Şöhret İddiasıGlenn, The Walking Dead'de
Aktif yıllar2005–günümüz
bababen Yeun
anneHaziran Yeun
Erkek kardeşBrian Yeun

Steven Yeun (; Korece: 연상엽; Yeun Sang-yeop, 21 Aralık 1983 doğumlu) Güney Koreli-Amerikalı bir aktör. 2010'dan 2016'ya kadar AMC'nin korku televizyon dizisi The Walking Dead'de Glenn Rhee'yi canlandırdı ve Güney Kore gizem filmi Burning'de (2018) rol aldı. İkincisi için, diğer ödüllerin yanı sıra En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Ulusal Film Eleştirmenleri Derneği Ödülü'nü kazandı. Yeun ayrıca Okja (2017) ve Üzgünüm (2018) filmlerinde yardımcı rollerde oynadı. Minari (2020) filminde rol aldı ve yapımcılığını üstlendi.

Steven Yeun hakkında daha fazla bilgi Steven Yeun hakkında daha az

flört tarihi

Kafes Liste tablo
#OrtakTürBaşlatSonuzunluk
1Joana PakEvli2012 -
Joana Pak #1

Joana Pak

2012

Joana Pak ve Steven Yeun evlendi...[çifti görüntüle] #1

Joana Pak

2012

Joana Pak ve Steven Yeun 4 yıldır evliler.



ilişki 9 yıl ölçünSonuçZodyak100%Çin burcu100%Yaş%84'> Uyumluluk %71 çocuklar 1 çocuk ilişkiyi görüntüle

İş Ortağı Karşılaştırması

isimYaşZodyakMeslekmilliyet
Steven Yeun37 yay BurcuAktör
güney Koreli
Joana Pak3. 4 Terazifotoğrafçı
Amerikan

çocuklar

isimCinsiyetdoğmuşYaşDiğer Ebeveyn
Jude MalcolmErkek17 Mart 20174 yaşında Joana Pak

Fotoğraf Galerisi

Tehdit (2020) Tehdit (2020) Tehdit (2020) Tehdit (2020) Tehdit (2020) Tehdit (2020) Tehdit (2020) Tehdit (2020) Tehdit (2020) Tehdit (2020) Tehdit (2020) Tehdit (2020)

Filmografi

FilmYılKarakterTür
İsimsiz Jordan Peele Korku Etkinliği2022Film
Yenilmez2021Yenilmez, Mark GraysonTelevizyon şovu
Trol Avcıları: Titanların Yükselişi2021Film
sihirbazlar2020SteveTelevizyon şovu
tehdit2020YakupFilm
Alacakaranlık Kuşağı2019A. GezginTelevizyon şovu
Garip Şehir2019arpaTelevizyon şovu
Bence Tim Robinson ile Ayrılmalısın2019YakupTelevizyon şovu
Tuca & Bertie2019Benek, BeneklerTelevizyon şovu
Sizi rahatsız ettiğimiz için özür dileriz2018Suyunu sıkmakFilm
Son Uzay2018Ek Sesler, Sonsuzluk Muhafız Kaptanı, Küçük CatoTelevizyon şovu
Yanan2018Ben (Yeun Sang-yeop olarak)Film
3Aşağıda: Arcadia Masalları2018SteveTelevizyon şovu
hayır diyen2018IanKısa film
Stretch Armstrong ve Flex Fighter'lar2017.Endişeli Vatandaş, Nathan Park, Kanat AçıklığıTelevizyon şovu
Tamam2017.KİMEFilm
kargaşa2017.Derek ChoFilm
Yıldız2017.Bo (ses)Film
Voltron Efsanevi Defender Montion Çizgi Romanı2017.KeithTelevizyon şovu
Trol Avcıları: Arcadia Masalları2016Steve PalchukTelevizyon şovu
Bajillion Dollar Emlak$2016EricTelevizyon şovu
Voltron: Efsanevi Muhafız2016KeithTelevizyon şovu
Ben Kökenler2014KennyFilm
Sarhoş Geçmişi2013Daniel InouyeTelevizyon şovu
Pis Seksi Genç$2013MartinTV Filmi
Kilitlenme Sitesi2013Maks.Kısa film
Korranın efsanesi2012kamyonetTelevizyon şovu
Göründüğünden daha zor2012StevenTelevizyon şovu
NTSF: SD: SUV2011Ricky MeekerTelevizyon şovu
Bir Gençlik Anı2011Film
The Walking Dead2010glenn rheeTelevizyon şovu
Kanun ve Düzen: LA2010Ken HasuiTelevizyon şovu
carpe milenyum2010KevinKısa film
Patlama satışı2010MüşteriKısa film
Limonlar Gösterisi2010StevenTelevizyon şovu
benim adım Jerry2009ChazFilm
Depo 132009Gibson PirinçTelevizyon şovu
Kari Dosyaları2009YongaKısa film
Big bang teorisi2007SebastianTelevizyon şovu
Amerikalı baba!2005CharlesTelevizyon şovu
robot tavuk2005Glenn Rhee, Glenn'in BebeğiTelevizyon şovu
Çorba2004Glenn Rhee, Steven YeunTelevizyon şovu
İnsanlarRichardFilm
Daha fazla göster Daha az göster

Ekrandaki Eşleşmeler

  • Steven Yeun ve Lauren CohanLauren Cohan
    • The Walking Dead
      2010
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Steven Yeun ve Ye-ri KimYe-ri Kim
    • tehdit
      2020
    [eşleşmeyi görüntüle]

Ilginç Haberler

Editörün Seçimi

Bryan Mantia
Bryan Mantia
28 Mayıs 2021 ... Bryan Mantia haberleri, dedikodu, Bryan Mantia'nın fotoğrafları, biyografi, Bryan Mantia kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Bryan Mantia ilişki listesi. Bryan Mantia flört tarihi, 2021, 2020, Bryan Mantia ilişkilerinin listesi.
Michelle Hunziker ve Marco Predolin
Michelle Hunziker ve Marco Predolin
28 Mayıs 2021 ... Michelle Hunziker ve Marco Predolin fotoğrafları, haberleri ve dedikoduları. Daha fazlasını öğrenin ...
Rafael Edholm ve Daga Lamy
Rafael Edholm ve Daga Lamy
28 Mayıs 2021 ... Rafael Edholm ve Daga Lamy fotoğrafları, haberleri ve dedikoduları. Daha fazlasını öğrenin ...
Bianca Haase
Bianca Haase
28 Mayıs 2021... Bianca Haase haberleri, dedikoduları, Bianca Haase fotoğrafları, biyografi, Bianca Haase erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Bianca Haase ilişki listesi. Bianca Haase flört tarihi, 2021, 2020, Bianca Haase ilişkilerinin listesi.
Maxwell Perry Pamuk
Maxwell Perry Pamuk
28 Mayıs 2021 ... Maxwell Perry Cotton haberleri, dedikodu, Maxwell Perry Cotton fotoğrafları, biyografi, Maxwell Perry Cotton kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Maxwell Perry Cotton ilişki listesi. Maxwell Perry Cotton flört tarihi, 2021, 2020, Maxwell Perry Cotton ilişkilerinin listesi.
Sophie Reade
Sophie Reade
28 Mayıs 2021 ... Sophie Reade haberleri, dedikoduları, Sophie Reade'in fotoğrafları, biyografi, Sophie Reade erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Sophie Reade ilişki listesi. Sophie Reade flört tarihi, 2021, 2020, Sophie Reade ilişkilerinin listesi.
Claire Coffee ve Chris Thile
Claire Coffee ve Chris Thile
28 Mayıs 2021 ... Claire Coffee ve Chris Thile fotoğrafları, haberleri ve dedikoduları. Daha fazlasını öğrenin ...