Ana Ilişkiler Taner Ölmez

Taner Ölmez

Taner Ölmez flörtSıra 4906 034 yaşında Zodyak Aslan İlişkiler 2 toplam

Şu an kiminle çıkıyor?

Taner Ölmez and Ece ÇesmiogluTaner Ölmez is dating Ece Çesmioglu ilişkiyi görüntüle

ilişkiler

Taner Ölmez has been in relationships with Öykü Karayel(2013 - 2017).

hakkında

Taner Ölmez 34 yaşında Türk oyuncudur. 9 Ağustos 1986 İstanbul doğumlu oyuncu Medcezir'de Mert ile ünlüdür. Onun burcu Aslan.



Taner Ölmez has been in an on-screen matchup with Hazar Ergüçlü in Medcezir (2013).

Katkıda bulunmak

Taner Ölmez profilimizi oluşturmamıza yardım edin! Oturum aç bilgi, resim ve ilişkiler eklemek, tartışmalara katılmak ve katkılarınız için kredi almak için.

İlişki İstatistikleri

TürToplamEn uzunOrtalamaEn kısa
flörtiki4 yıl3 yıl, 8 ay3 yıl, 3 ay
Toplamiki4 yıl3 yıl, 8 ay3 yıl, 3 ay

Ayrıntılar

İsimTaner
SoyadıÖlmez
Doğumda Tam AdıTaner Ölmez
Alternatif isimTaner Ölmez
Yaş34 yıl
Doğum günü9 Ağustos 1986
doğum yeriİstanbul, Türkiye
Yükseklik5' 10½' (179 cm)
Ağırlık148 lb (67 kg)
İnşa etmekOrtalama
Göz rengiKahverengi - Koyu
Saç rengiSiyah
BurçAslan
cinsellikDüz
Etnik kökenOrta Doğu
milliyetTürk
MeslekAktör
Şöhret İddiasıMedcezir'de 'Çünkü'
More about Taner Ölmez Less about Taner Ölmez

flört tarihi

Kafes Liste tablo
#OrtakTürBaşlatSonuzunluk
ikiEce ÇesmiogluilişkiMayıs 2017mevcut4 yıl
1Öykü KarayelilişkiEkim 20132017.3 yıl
Ece Çesmioglu #iki

Ece Çesmioglu

2017.

Taner Ölmez is dating Ece Çesmioglu...[çifti görüntüle] Öykü Karayel #1

Öykü Karayel

2013 - 2017

Taner Ölmez and Öykü Karayel separated in 201...[çifti görüntüle] #iki

Ece Çesmioglu

2017.

Taner Ölmez and Ece Çesmioglu have been dating since May 2017.



ilişki 4 yıl ölçünSonuçZodyak%80Çin burcu100%Yükseklik%73Yaş%72'> Uyumluluk %81 ilişkiyi görüntüle #1

Öykü Karayel

2013 - 2017

Taner Ölmez and Öykü Karayel dated from October, 2013 to 2017.

ilişki 3 yıl ölçünSonuçZodyakyirmi%Çin burcu100%Yükseklik%73Yaş%72'> Uyumluluk %66 ilişkiyi görüntüle

İş Ortağı Karşılaştırması

isimYaşZodyakMeslekmilliyet
Taner Ölmez3. 4 AslanAktör
Türk
Ece Çesmioglu30 yay BurcuAktris
Türk
Öykü Karayel30 AslanAktris
Türk

Fotoğraf Galerisi

Taner Ölmez - InStyle Magazine Pictorial [Turkey] (September 2019) Taner Ölmez - InStyle Magazine Pictorial [Turkey] (September 2019) Taner Ölmez - InStyle Magazine Pictorial [Turkey] (September 2019) Taner Ölmez - InStyle Magazine Pictorial [Turkey] (September 2019) Taner Ölmez - InStyle Magazine Pictorial [Turkey] (September 2019) Taner Ölmez - Elle Magazine Pictorial [Turkey] (November 2018) Taner Ölmez - Elle Magazine Pictorial [Turkey] (November 2018) Taner Ölmez - Elle Magazine Pictorial [Turkey] (November 2018) Yüz Yüze - Episode 02 Yüz Yüze - Episode 02 Yüz Yüze - Episode 02 Yüz Yüze - Episode 02

Filmografi

FilmYılKarakterTür
Dumlupinar: Vatan Sagolsun2020Film
Içten Sesler Korosu2019DonTelevizyon şovu
Mucize Doktor2019Ali VefaTelevizyon şovu
Koruyucu2018BurakTelevizyon şovu
Müslüm2018Ahmet AkbasFilm
Dudullu Postasi2018TayfurTelevizyon şovu
Yüz Yüze2017.AlekoTelevizyon şovu
Muhtesem Yüzyil: Kösem2015.I. Osman, Genç OsmanTelevizyon şovu
Tatar Ramazan: Ben Bu Oyunu Bozarim2013Çoban AhmetTelevizyon şovu
Medcezir2013Çünkü SerezTelevizyon şovu
Uzun Hikaye2012CelalFilm
Kayip Sehir2012Sadik (2012) (as Taner Olmez)Televizyon şovu
Ciplak Gercek2012Hazal'ın erkek arkadaşıTelevizyon şovu
İstanbul'un Altınları2011Mustafa ErciyesTelevizyon şovu
Kül ve ates2009Hayati (2009)Televizyon şovu
Kapalıçarşı2009Giyabettin (2009-2010)Televizyon şovu
Kirik Kalpler BankasiOsmanFilm
Daha fazla göster Daha az göster

Ekrandaki Eşleşmeler

  • Hazar Ergüclü and Taner OlmezHazar Ergüçlü
    • Medcezir
      2013
    [+1 daha]

Ilginç Haberler

Editörün Seçimi

Sarah Bro
Sarah Bro
28 Mayıs 2021 ... Sarah Bro haberleri, dedikodu, Sarah Bro fotoğrafları, biyografi, Sarah Bro erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Sarah Bro ilişki listesi. Sarah Bro flört tarihi, 2021, 2020, Sarah Bro ilişkilerinin listesi.
Piolo Pascual ve KC Concepcion
Piolo Pascual ve KC Concepcion
28 Mayıs 2021... Piolo Pascual ve KC Concepcion fotoğrafları, haberleri ve dedikoduları. Hakkında daha fazla bilgi edinin...
Robin Greer
Robin Greer
28 Mayıs 2021 ... Robin Greer haberleri, dedikodu, Robin Greer'in fotoğrafları, biyografi, Robin Greer erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Robin Greer ilişki listesi. Robin Greer flört tarihi, 2021, 2020, Robin Greer ilişkilerinin listesi.
Liam Waite
Liam Waite
28 Mayıs 2021 ... Liam Waite haberleri, dedikoduları, Liam Waite fotoğrafları, biyografi, Liam Waite kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Liam Waite ilişki listesi. Liam Waite flört tarihi, 2021, 2020, Liam Waite ilişkilerinin listesi.
Gustavo Kuerten ve Mariana Soncini
Gustavo Kuerten ve Mariana Soncini
28 Mayıs 2021 ... Gustavo Kuerten ve Mariana Soncini fotoğraflar, haberler ve dedikodular. Daha fazlasını öğrenin ...
Brendan Michael Coughlin
Brendan Michael Coughlin
28 Mayıs 2021 ... Brendan Michael Coughlin haberleri, dedikodu, Brendan Michael Coughlin'in fotoğrafları, biyografi, Brendan Michael Coughlin kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Brendan Michael Coughlin ilişki listesi. Brendan Michael Coughlin'in flört tarihi, 2021, 2020, Brendan Michael Coughlin ilişkilerinin listesi.
Michael Pitt
Michael Pitt
28 Mayıs 2021 ... Michael Pitt haberleri, dedikodu, Michael Pitt'in fotoğrafları, biyografi, Michael Pitt kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Michael Pitt ilişki listesi. Michael Pitt flört tarihi, 2021, 2020, Michael Pitt ilişkilerinin listesi.