Ana İlişkiler Tinashe

Tinashe

Tinashe TekSeviye 877 19428 yaşında Zodiac Kova İlişkiler toplam 4

Şu anda kiminle çıkıyor?

Tinashe şu anda bekar.

İlişkiler

Tinashe, Ben Simmons ile ilişki içindeydi.(2017 - 2018).



Toneata morgan ve romeo değirmenci

Tinashe, Ty Dolla Sign ile karşılaştı(2016)ve Chris Brown(2015).

Tinashe'nin Calvin Harris ile takıldığı söyleniyor(2016).

hakkında

Tinashe, 28 yaşında bir Amerikalı Şarkıcı. 6 Şubat 1993'te Lexington, Kentucky, ABD'de doğan Tinashé Jørgensen Kachingwe, CBS dizisi 'Two and a Half Men'de (2008–2009) Celeste ile ünlüdür, kız grubu The Stunners, 2014 hit single'ı 2 On off 2003'ten günümüze ve 2007'den günümüze ve 1999'dan günümüze uzanan bir kariyeri olan ilk stüdyo albümü 'Aquarius' (2014) ve Müzik kariyeri. Burç burcu Kova burcudur.



andrew joseph nauseda h. Murcia

Tinashe, Angus T. İki ve yarım adamlar (2003)ve Brandon Armstrong Yıldızlarla Dans (2005).

Tinashe şu listelerin üyesidir: Amerikalı film oyuncuları, Amerikalı dans müzisyenleri ve Amerikalı kadın şarkıcılar.

Katkıda bulunmak

Tinashe profilimizi oluşturmamıza yardım edin! Oturum aç bilgi, resim ve ilişkiler eklemek, tartışmalara katılmak ve katkılarınızın karşılığını almak için.



İlişki İstatistikleri

TürToplamEn uzunOrtalamaEn kısa
Flört16 ay, 1 gün--
Karşılaşmaiki---
Söylenti11 ay, 1 gün--
Toplam46 ay, 1 gün1 ay, 23 gün1 ay, 1 gün

Detaylar

İsimTinashe
İkinci adJorgenson
SoyadıKachingwe
Doğumda Tam AdıTinashé Jørgensen Kachingwe
Alternatif isimTinashe, Tinashe Jorgenson Kachingwe
Yaş28 sene
Doğum günü6 Şubat 1993
Doğum yeriLexington, Kentucky, ABD
Yükseklik165 cm (5 '5')
Ağırlık128 lb (58 kg)
İnşa etmekİnce
Göz rengiSiyah
Saç rengiKahverengi - Koyu
BurçKova
CinsellikBiseksüel
DinBaptist
Etnik kökenÇok ırklı
MilliyetAmerikan
LiseCrescenta Valley Lisesi
Meslek MetniŞarkıcı, Söz Yazarı, Plak Yapımcısı, Dansçı, Oyuncu, Model
MeslekŞarkıcı
Şöhret İddiasıCeleste, CBS dizisi 'Two and a Half Men' (2008–2009), kız grubu The Stunners, 2014'te çıkan single 2 On off, ilk stüdyo albümü 'Aquarius' (2014)
Müzik Türü (Metin)Pbr & b, R&B, Pop, Alternatif R&B
Aktif yıllar2000'den günümüze, 2003'ten günümüze, 2007'den günümüze, 1999'dan günümüze, Müzik kariyeri
Enstrüman (metin)Vokaller, Profesyonel Araçlar, Piyano
Kayıt EtiketiEpic, RCA (eski), RCA, Roc Nation
İlişkili eylemlerSersemleticiler, DJ Hardal, Calvin Harris, Travis Scott, Kan Portakalı, Hardal
Yetenek Ajansı (ör. Modelleme)CESD Yetenek Ajansı
Marka OnayProactiv X Out
Göğüs (inç)35
Fincan boyutuC
Bel (inç)24
Kalça (inç)3. 4
Ayakkabı numarası8
Resmi Web Siteleritwitter.com/Tinashe, http://www.tinashenow.com, http://tinashenow.com
BabaMichael Kachingwe
AnneAimie Kachingwe
Erkek kardeşThulani Kachingwe, Kudzai Kachingwe
ArkadaşTaylor Momsen, Anneliese Van Der Pol, Javares Rochester, Caitlin Sanchez, Kathleen Herles, Ashley Argota, Miranda Cosgrove, Anna Sophia Robb, Maiara Walsh
Favori filmlerVahşi doğaya
favori televizyon şovlarıKızlar
Favori GruplarDev Hynes
Favori yiyeceklerPatates kızartması

Tinashe olarak tanınan Tinashe Jorgensen Kachingwe (; 6 Şubat 1993 doğumlu), Amerikalı şarkıcı, söz yazarı, dansçı, plak yapımcısı ve aktris. Lexington, Kentucky'de doğan Tinashe, eğlence alanında kariyer yapmak için çocukken Los Angeles'a taşındı. The Polar Express (2004) adlı animasyon filminde hareket yakalama modeli olarak, Cartoon Network televizyon dizisi Out of Jimmy's Head'de (2007-2008) Robin Wheeler ve CBS dizisi Two and a'da tekrar eden bir rol oynadığı dikkate değer rolleri. Yarı Erkekler (2008–2009).

peyton list 2015 erkek arkadaş
Tinashe hakkında daha fazla bilgi Tinashe hakkında daha az bilgi

Arkadaş Geçmişi

Kafes Liste Tablo
#OrtakTürBaşlatSonUzunluk
4Ben SimmonsİlişkiKasım 2017Mayıs 20186 ay
3Calvin HarrisKarşılaşma R Temmuz 2016Ağu 20161 ay
ikiTy Dolla İşaretiKarşılaşma20162016-
1Chris BrownKarşılaşma2015.2015.-
Ben Simmons #4

Ben Simmons

2017 - 2018

Ben Simmons ve Tinashe Mayıs 2018'de ayrıldı ...[çifti görüntüle] Calvin Harris #3Söylenti

Calvin Harris

2016

Tinashe ve Calvin Harris'in söylentileri ...[çifti görüntüle] Ty Dolla İşareti #iki

Ty Dolla İşareti

2016

Ty Dolla Sign ve Tinashe ayrıldı ...[çifti görüntüle] Chris Brown #1

Chris Brown

2015.

Tinashe ve Chris Brown ayrıldı ...[çifti görüntüle] #4

Ben Simmons

2017 - 2018

Ben Simmons ve Tinashe, Kasım 2017'den Mayıs 2018'e kadar çıktı.

İlişki 6 ay ÖlçüSonuçZodyak% 60Çin burcu% 1Yükseklik% 91Yaş% 52Uyumluluk % 51 ilişkiyi görüntüle #3

Calvin Harris

2016 (Söylenti)

Tinashe'nin 2016 yılının Temmuz ayında Calvin Harris ile bir araya geldiği söyleniyor.

İlişki 1 ay ÖlçüSonuçZodyak% 40Çin burcu% 1Yükseklik% 91Yaş% 69Uyumluluk elli% ilişkiyi görüntüle #iki

Ty Dolla İşareti

2016

Ty Dolla Sign ve Tinashe, 2016'da bir karşılaşma yaşadı.

ÖlçüSonuçZodyak% 80Çin burcu100%Yükseklik% 73Yaş% 69Uyumluluk % 81 ilişkiyi görüntüle #1

Chris Brown

2015.

Tinashe ve Chris Brown, 2015'te bir karşılaşma yaşadı.

ÖlçüSonuçZodyakyirmi%Çin burcu100%Yükseklik% 73Yaş% 72Uyumluluk % 66 ilişkiyi görüntüle

İş Ortağı Karşılaştırması

İsim SoyisimYaşZodyakMeslekMilliyet
Tinashe28 KovaŞarkıcı
Amerikan
Ben Simmons24 KanserBasketbol
Avustralyalı
Calvin Harris37 Oğlak burcuElektronik Müzisyen
İskoç
Ty Dolla İşareti36 KoçRapçı
Amerikan
Chris Brown32 Boğa BurcuŞarkıcı
Amerikan

Fotoğraf Galerisi

Tinashe Tinashe Tinashe Tinashe Tinashe Tinashe Tinashe Tinashe Tinashe Tinashe Tinashe Tinashe

Filmografi

FilmYılKarakterTür
Kira: Canlı2019Mimi marquezTV Filmi
İmparatorluk2015.TinasheTelevizyon şovu
Jimmy'nin Kafasından2007RobinTelevizyon şovu
Avatar Son Hava Bükücü2005Ji hakkındaTelevizyon şovu
Zaman aşımı2004Shawnee (Tinashe Kachingwe olarak)Kısa film
Maskeli ve Anonim2003Bayan. Brown'ın Kızı (Tinashe Kachingwe olarak)Film
İki ve yarım adamlar2003Celeste BurnettTelevizyon şovu
Bana Baba Ara2001Genç Lucy (Tinashe Kachingwe olarak)TV Filmi
Cora Unashamed2000Josephine (Tinashe Kachingwe olarak)TV Filmi
Roket gücü1999Ürpertici Ses, Leilani MakaniTelevizyon şovu
Franklin1997Televizyon şovu
Daha fazla göster Daha az göster

Ekran Eşleştirmeleri

  • Angus T. Jones ve Tinashe KachingweAngus T. Jones
    • İki ve yarım adamlar
      2003
    [eşleşmeyi görüntüle]
  • Brandon Armstrong ve TinasheBrandon Armstrong
    • Yıldızlarla Dans
      2005
    [eşleşmeyi görüntüle]

Ilginç Haberler

Editörün Seçimi

Sarah Bro
Sarah Bro
28 Mayıs 2021 ... Sarah Bro haberleri, dedikodu, Sarah Bro fotoğrafları, biyografi, Sarah Bro erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Sarah Bro ilişki listesi. Sarah Bro flört tarihi, 2021, 2020, Sarah Bro ilişkilerinin listesi.
Piolo Pascual ve KC Concepcion
Piolo Pascual ve KC Concepcion
28 Mayıs 2021... Piolo Pascual ve KC Concepcion fotoğrafları, haberleri ve dedikoduları. Hakkında daha fazla bilgi edinin...
Robin Greer
Robin Greer
28 Mayıs 2021 ... Robin Greer haberleri, dedikodu, Robin Greer'in fotoğrafları, biyografi, Robin Greer erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Robin Greer ilişki listesi. Robin Greer flört tarihi, 2021, 2020, Robin Greer ilişkilerinin listesi.
Liam Waite
Liam Waite
28 Mayıs 2021 ... Liam Waite haberleri, dedikoduları, Liam Waite fotoğrafları, biyografi, Liam Waite kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Liam Waite ilişki listesi. Liam Waite flört tarihi, 2021, 2020, Liam Waite ilişkilerinin listesi.
Gustavo Kuerten ve Mariana Soncini
Gustavo Kuerten ve Mariana Soncini
28 Mayıs 2021 ... Gustavo Kuerten ve Mariana Soncini fotoğraflar, haberler ve dedikodular. Daha fazlasını öğrenin ...
Brendan Michael Coughlin
Brendan Michael Coughlin
28 Mayıs 2021 ... Brendan Michael Coughlin haberleri, dedikodu, Brendan Michael Coughlin'in fotoğrafları, biyografi, Brendan Michael Coughlin kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Brendan Michael Coughlin ilişki listesi. Brendan Michael Coughlin'in flört tarihi, 2021, 2020, Brendan Michael Coughlin ilişkilerinin listesi.
Michael Pitt
Michael Pitt
28 Mayıs 2021 ... Michael Pitt haberleri, dedikodu, Michael Pitt'in fotoğrafları, biyografi, Michael Pitt kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Michael Pitt ilişki listesi. Michael Pitt flört tarihi, 2021, 2020, Michael Pitt ilişkilerinin listesi.