Ana İlişkiler Uriah Shelton

Uriah Shelton

Yarın Için Burçun

Uriah SheltonSıralama 4170 -124724 yaşında Zodiac balık İlişkiler toplam 3

Şu anda kiminle çıkıyor?

Kayıtlarımıza göre, Uriah Shelton muhtemelen bekardır.








İlişkiler

Uriah Shelton, MacKenzi Heyman ile ilişki içindeydi.(2017), Haleigh(2016 - 2017)ve Rowan Blanchard(2016).



hakkında

Uriah Shelton, 24 yaşında bir Amerikalı Aktör. 10 Mart 1997'de Dallas, Teksas, ABD'de doğdu. 2007'den bu yana devam eden kariyerinde The Glades ile ünlüdür. Burç burcu Balık'tır.






david lambert partner kimdir

Uriah Shelton şu listelerin bir üyesidir: Amerikalı çocuk oyuncular, Amerikalı wushu uygulayıcıları ve 1997 doğumlular.



Katkıda bulunmak

Uriah Shelton profilimizi oluşturmamıza yardım edin! Oturum aç bilgi, resim ve ilişkiler eklemek, tartışmalara katılmak ve katkılarınızın karşılığını almak için.

Tereyağ tarlasının kim olduğu

İlişki İstatistikleri

TürToplamEn uzunOrtalamaEn kısa
Flört33 yıl, 6 ay1 yıl 6 ay1 ay
Toplam33 yıl, 6 ay1 yıl 6 ay1 ay

Detaylar

İsimUriah
SoyadıShelton
Yaş24 yaş
Doğum günü10 Mart 1997
Doğum yeriDallas, Teksas, ABD
Yükseklik5 '10' (178 cm)
İnşa etmekİnce
Göz rengiMavi
Saç rengiKahverengi - Koyu
Burçbalık
CinsellikDüz
Etnik kökenBeyaz
MilliyetAmerikan
Meslek MetniOyuncu, Şarkıcı
MeslekAktör
Şöhret İddiasıThe Glades
Aktif yıllar2007-günümüz, 2007-günümüz
Yetenek Ajansı (ör. Modelleme)Yenilikçi Sanatçılar (LA), Management 360 (LA)
Marka Onay(2007) Dodge Caravan için Reklam
Resmi Web Siteleriwww.uriahshelton.com/, www.youtube.com/channel/UCHzP-L7tmb3A-S77qLGu5sg/, www.youtube.com/user/uriahshelton, twitter.com/uriahshelton, www.instagram.com/uriahjustus/?hl=en

Uriah Shelton (10 Mart 1997 doğumlu) Amerikalı aktör ve şarkıcı. The Glades'de Jeff Cargill, Blue web dizisinde Josh ve Girl Meets World'de Joshua Matthews gibi televizyon rolleriyle tanınıyor. Shelton ayrıca 2010 yapımı Lifted filminde başrolü oynadı.



Uriah Shelton hakkında daha fazla bilgi Uriah Shelton hakkında daha az bilgi

Arkadaş Geçmişi

Kafes Liste Tablo
#OrtakTürBaşlatSonUzunluk
3MacKenzi Heymanİlişki18 Ekim 2017 -
ikiHaleighİlişki24 Temmuz 2016Ağu 20171 yıl
1Rowan BlanchardBilinmeyen R Haziran 2016Temmuz 20161 ay
MacKenzi Heyman #3

MacKenzi Heyman

2017

MacKenzi Heyman, Uriah Shelton ile çıkıyor ...[çifti görüntüle] Haleigh #iki

Haleigh

2016 - 2017

Haleigh ve Uriah Shelton ayrıldı ...[çifti görüntüle] Rowan Blanchard #1Söylenti

Rowan Blanchard

2016

Rowan Blanchard ve Uriah Shelton söylentilerdi ...[çifti görüntüle] #3

MacKenzi Heyman

2017

MacKenzi Heyman ve Uriah Shelton, 18 Ekim 2017'den beri çıkıyorlar.

İlişki 3 yıl ÖlçüSonuçZodyak100%Çin burcu% 1Yaş% 98Uyumluluk elli% ilişkiyi görüntüle #iki

Haleigh

2016 - 2017

Haleigh ve Uriah Shelton'ın 24 Temmuz 2016'dan Ağustos 2017'ye kadar bir ilişkisi vardı.

İlişki 1 yıl ilişkiyi görüntüle #1

Rowan Blanchard

2016 (Söylenti)

Rowan Blanchard'ın, 2016 yılının Haziran ayında Uriah Shelton ile bir araya geldiği söyleniyor.

İlişki 1 ay ÖlçüSonuçZodyak% 40Çin burcu% 80Yükseklik% 55Yaş% 72Uyumluluk % 62 ilişkiyi görüntüle

İş Ortağı Karşılaştırması

İsim SoyisimYaşZodyakMeslekMilliyet
Uriah Shelton24 balıkAktör
Amerikan
MacKenzi Heyman22 KanserAktris
Amerikan
Haleigh-
Rowan Blanchard19 Terazi burcuAktris
Amerikan

Fotoğraf Galerisi

Uriah Shelton - Kız Dünyayla Buluşuyor Uriah Shelton - 13 Sebep Neden Uriah Shelton Uriah Shelton Uriah Shelton Uriah Shelton Uriah Shelton Uriah Shelton Uriah Shelton The Glades filmindeki Callie Cargill rolünde Kiele Sanchez Uriah Shelton Uriah Shelton

Filmografi

FilmYılKarakterTür
Acayip2020Booker StrodeFilm
Alaskayı aramak2019Longwell ChaseTelevizyon şovu
Romanoff'lar2018Julian MyersTelevizyon şovu
13 Sebep Neden2017PrattersTelevizyon şovu
Dörtlü Sürü2017Archie RadbournFilm
Warriors Kapısına Girin2016JackFilm
Kız Dünyayla Buluşuyor2014Joshua MatthewsTelevizyon şovu
Anında Anne2013ZımparaTelevizyon şovu
Devir2013RonnieTelevizyon şovu
Mavi2012JoshTelevizyon şovu
Franklin ve Bash2011Alex CarlisleTelevizyon şovu
Son ayakta kalan adam2011Ben MilbauerTelevizyon şovu
Haklı2010Mitch JensonTelevizyon şovu
The Glades2010Jeff CargillTelevizyon şovu
Annemle Tanışın2010WyattTV Filmi
Kaldırıldı2010Henry MatthewsFilm
R.L. Stine'nin Perili Saat2010PeteTelevizyon şovu
Karşı Gün2009Güvenlik görevlisiFilm
Güven Bana2009Jack McGuireTelevizyon şovu
Alabama Ayı2009KitFilm
Travma2009RudyTelevizyon şovu
NCIS: Los Angeles2009BulTelevizyon şovu
Çıkış 192009Leo WoodsTV Filmi
Küçük Keşiş2009BrianTelevizyon şovu
Düşük Öğrenim2008Hazırlık Okulu ÇocuğuFilm
Kamen Rider: Ejderha Şövalyesi2008JesseTelevizyon şovu
Güvertede Süit Yaşamı2008Prens JeffyTelevizyon şovu
Ölüm Yüzüğü2008Tommy WyattTV Filmi
Dadı Ekspresi2008Ben ChandlerTV Filmi
Hayalet Fısıldayan2005Genç WilliamTelevizyon şovu
Keşiş2002Nicky PhillipsTelevizyon şovu
İz bırakmadan200211 Yaşındaki BrettTelevizyon şovu
MADtvbindokuzyüz doksan beşTommyTelevizyon şovu
SkywatchMikeKısa film
Daha fazla göster Daha az göster





Ilginç Haberler

Zodyak Işareti Için Tazminat
İbladlık C Ünlüleri

Zodyak İşareti Ile Uyumluluğu Bulun

Editörün Seçimi

Alicia Vikander seviyor ve bağlanıyor
Alicia Vikander seviyor ve bağlanıyor
Alicia Vikander kiminle birlikte? Birçok ünlü adam Alicia Vikander ile çıktı ve bu liste size bu şanslı adamlar hakkında daha fazla ayrıntı verecek. Alicia dahil...
Gerçekten İzlemeye Değer 15 Canlı Aksiyon Anime Filmi
Gerçekten İzlemeye Değer 15 Canlı Aksiyon Anime Filmi
Canlı aksiyon animeleri korkunç olmakla ünlüdür, ancak bu listedeki filmler kuralın istisnasıdır.
Patrick Stewart
Patrick Stewart
28 Mayıs 2021 ... Patrick Stewart haberleri, dedikodu, Patrick Stewart fotoğrafları, biyografi, Patrick Stewart kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Patrick Stewart ilişki listesi. Patrick Stewart flört tarihi, 2021, 2020, Patrick Stewart ilişkilerinin listesi.
Gunter Sachs ve Mirja Larsson
Gunter Sachs ve Mirja Larsson
28 Mayıs 2021 ... Günter Sachs ve Mirja Larsson fotoğrafları, haberleri ve dedikoduları. Daha fazlasını öğrenin ...
Max Lloyd-Jones ve Samantha Burton
Max Lloyd-Jones ve Samantha Burton
28 Mayıs 2021 ... Max Lloyd-Jones ve Samantha Burton fotoğrafları, haberleri ve dedikoduları. Daha fazlasını öğrenin ...
2018'in en iyi EDM şarkıları
2018'in en iyi EDM şarkıları
GÜNCELLENDİ: 2019'un en iyi EDM şarkılarına göz atın! Illenium, Martin Garrix ve Marshmello, en iyi EDM'yi yapan popüler DJ'lerden sadece birkaçı...
Maryam Hassouni
Maryam Hassouni
28 Mayıs 2021 ... Maryam Hassouni haberleri, dedikodu, Maryam Hassouni'nin fotoğrafları, biyografi, Maryam Hassouni erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Maryam Hassouni ilişki listesi. Maryam Hassouni flört tarihi, 2021, 2020, Maryam Hassouni ilişkilerinin listesi.