Ana İlişkiler Vincent Rodriguez III

Vincent Rodriguez III

Vincent Rodriguez III Evli38 yaşında Zodiac Aslan İlişkiler toplam 1

Şu anda kiminle çıkıyor?

Vincent Rodriguez III ve Gregory WrighttGregory Wright (I) ve Vincent Rodriguez III Ağustos 2015'ten beri 5 yıldır evliyim. ilişkiyi görüntüle

İlişkiler

Vincent Rodriguez III'ün bildiğimiz başka hiçbir ilişkisi yoktu.

hakkında

Vincent Rodriguez III, 38 yaşında bir Amerikalı Aktör. Vincent Coquico Rodriguez 10 Ağustos 1982'de San Francisco, Kaliforniya, ABD'de doğdu, Crazy Ex-Girlfriend ile ünlüdür. Burç burcu Aslan.



Vincent Rodriguez III, Rachel Bloom da dahil olmak üzere ekranda 2 karşılaşmada yer aldı. Çılgın Eski Kız Arkadaşı (2015)ve Gabrielle Ruiz Çılgın Eski Kız Arkadaşı (2015).

michele daves, q-tip ile evlendi

Vincent Rodriguez III şu listelerin bir üyesidir: 1982 doğumlular, Amerikan sinema oyuncusu taslakları ve Eşcinsel oyuncular.

rudy mancuso ve maia mitchell flört mü

Katkıda bulunmak

Vincent Rodriguez III profilimizi oluşturmamıza yardım edin! Oturum aç bilgi, resim ve ilişkiler eklemek, tartışmalara katılmak ve katkılarınızın karşılığını almak için.



İlişki İstatistikleri

TürToplamEn uzunOrtalamaEn kısa
Evli1---
Toplam1--

Detaylar

İsimVincent
İkinci adCoquico
SoyadıRodriguez
Doğumda Tam AdıVincent Coquico Rodriguez
Alternatif isimVincent Rodriguez III, Vincent Coquico Rodriguez
Doğum günü10 Ağustos 1982
Doğum yeriSan Francisco, Kaliforniya, ABD
Yükseklik5 '8' (173 cm)
İnşa etmekOrtalama
Göz rengiKahverengi - Koyu
Saç rengiSiyah
BurçAslan
CinsellikEşcinsel
Etnik kökenAsya
MilliyetAmerikan
Meslek MetniAktör
MeslekAktör
Şöhret İddiasıÇılgın Eski Kız Arkadaşı

Vincent Rodriguez III (10 Ağustos 1982 doğumlu), Amerikalı bir sahne ve televizyon oyuncusu. Rodriguez, The CW komedi-drama dizisi Crazy Ex-Girlfriend'de Josh Chan'ın erkek başrolünü oynadığı için tanınıyor.

Vincent Rodriguez III hakkında daha fazla bilgi Vincent Rodriguez III hakkında daha az bilgi

Arkadaş Geçmişi

Kafes Liste Tablo
#OrtakTürBaşlatSonUzunluk
1Gregory Wright (I)Evli mevcut-
#1

Gregory Wright (I)

Gregory Wright (I) ve Vincent Rodriguez III ...[çifti görüntüle] #1

Gregory Wright (I)

Gregory Wright (I) ve Vincent Rodriguez III 5 yıldır evliler.

ÖlçüSonuçZodyak% 1Çin burcu% 80Yaş% 52Uyumluluk % 33 ilişkiyi görüntüle

İş Ortağı Karşılaştırması

İsim SoyisimYaşZodyakMeslekMilliyet
Vincent Rodriguez III 38 AslanAktör
Amerikan
Gregory Wright (I)41 balık

Fotoğraf Galerisi

Gregory Wright ve Vincent Rodriguez III İnsan Hakları Kampanyası 2019 Los Angeles Gala Yemeği'ne 30 Mart 2019'da Los Angeles, California'da Los Angeles LIVE'da JW Marriott Los Angeles'ta katıldı. Vincent Rodriguez III ve Gregory Wrightt gjw1801 @vrodrigueziii ile 5 evlilik yılını kutluyor

Filmografi

FilmYılKarakterTür
Raya ve Son Ejderha2021Ek Sesler (ses)Film
Kenan2021Ron Sherman-WillisTelevizyon şovu
Raya ve Son Ejderha2021Ek Sesler (ses)Film
Timsah Çocuk Arlo2021Ansel Beauregard, Genç Ansel (seslendirme)TV Filmi
Evdeki Yıldızlar2020KendisiTelevizyon şovu
Beyaz Yılan2019Küçük General (ses)Film
Birlikte yalnız2018JerryTelevizyon şovu
Doyumsuz2018Dedektif Rudy CruzTelevizyon şovu
Belirlenmiş Kurtulan2016Owen tarafından satılıyorTelevizyon şovu
Çılgın Eski Kız Arkadaşı2015Josh ChanTelevizyon şovu
Adam Her Şeyi Yıkıyor2015Derek.Televizyon şovu
Donny!2015Televizyon şovu
Broadway.com #LiveatFive2015KendisiTelevizyon şovu
Rehineler2013Help 1 episode, 2014Televizyon şovu
Başka Bir Dönem2013ChangTelevizyon şovu
Platanito ile geceler2013KendisiTelevizyon şovu
Ev ve Aile2012KendisiTelevizyon şovu
Daha fazla göster Daha az göster

Ekran Eşleştirmeleri

Tartışmalar

Ilginç Haberler

Editörün Seçimi

Margaret Levieva
Margaret Levieva
28 Mayıs 2021 ... Margarita Levieva haberleri, dedikodu, Margarita Levieva fotoğrafları, biyografi, Margarita Levieva erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Margarita Levieva ilişki listesi. Margarita Levieva flört tarihi, 2021, 2020, Margarita Levieva ilişkilerinin listesi.
Fred Goldman
Fred Goldman
28 Mayıs 2021 ... Fred Goldman haberleri, dedikodu, Fred Goldman'ın fotoğrafları, biyografi, Fred Goldman kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Fred Goldman ilişki listesi. Fred Goldman flört tarihi, 2021, 2020, Fred Goldman ilişkilerinin listesi.
Jessica Lange ve Sam Shepard
Jessica Lange ve Sam Shepard
28 Mayıs 2021 ... Jessica Lange ve Sam Shepard fotoğraflar, haberler ve dedikodular. Daha fazlasını öğrenin ...
Lauren Graham ve Matthew Perry
Lauren Graham ve Matthew Perry
28 Mayıs 2021 ... Lauren Graham ve Matthew Perry fotoğraflar, haberler ve dedikodular. Daha fazlasını öğrenin ...
Murat Kadioglu and Jennifer Şebnem Schaefer
Murat Kadioglu and Jennifer Şebnem Schaefer
28 Mayıs 2021 ... Murat Kadıoğlu ve Jennifer Şebnem Schaefer fotoğrafları, haberleri ve dedikoduları. Daha fazlasını öğrenin ...
Logan Paul
Logan Paul
28 Mayıs 2021 ... Logan Paul haberleri, dedikodu, Logan Paul fotoğrafları, biyografi, Logan Paul kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Logan Paul ilişki listesi. Logan Paul flört tarihi, 2021, 2020, Logan Paul ilişkilerinin listesi.
Cristina Mason
Cristina Mason
28 Mayıs 2021 ... Cristina Mason haberleri, dedikodu, Cristina Mason fotoğrafları, biyografi, Cristina Mason erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Cristina Mason ilişki listesi. Cristina Mason flört tarihi, 2021, 2020, Cristina Mason ilişkilerinin listesi.