Ana İlişkiler Melise

Melise

Melise TekSıralama 1392 -21330 yaşında Zodiac Kova İlişkiler toplam 3

Şu anda kiminle çıkıyor?

Melise şu anda bekardır.

İlişkiler

Melise, Carter Jenkins ile ilişki içindeydi.(2009)ve Kevin Jonas(2006).



Cameron boyce ve brenna d'amico ilişkisi

Melise'nin Ian Somerhalder ile bir araya geldiği söyleniyor(2013).

hakkında

Melise, 30 yaşında bir Amerikalı Kadın Oyuncu. Elizabeth Melise Jow 18 Şubat 1991'de Tulsa, Oklahoma, ABD'de doğdu, Unfabulous, Big Time Rush ve The Vampire Diaries ile ünlü. Burç burcu Kova.

Melise, Grant Gustin de dahil olmak üzere ekranda 6 maçta yer aldı. Flaş (2014), James Maslow Big Time Rush (2009), Kendall Schmidt Big Time Rush (2009), Leonard Roberts içinde CSI: Miami (2002)ve Jordan Calloway Kusursuz (2004).



Melise şu listelerin üyesidir: Amerikalı film oyuncuları, Amerikalı kadın şarkıcılar ve Amerikalı pop şarkıcıları.

peter steele karısı donna beyaz

Katkıda bulunmak

Melise profilimizi oluşturmamıza yardım edin! Oturum aç bilgi, resim ve ilişkiler eklemek, tartışmalara katılmak ve katkılarınızın karşılığını almak için.

tamala jones ve nate dogg evli

İlişki İstatistikleri

TürToplamEn uzunOrtalamaEn kısa
Flörtiki5 ay, 1 gün4 ay, 17 gün4 ay, 3 gün
Söylenti1---
Toplam35 ay, 1 gün3 ay, 1 gün4 ay, 3 gün

Detaylar

İsimElizabeth
İkinci adMelise 'Malayca
SoyadıJow
Doğumda Tam AdıElizabeth Melise Jow
Alternatif isimMareth ('Shannara Chronicles'dan Karakter), Malese
Yaş30 yıl
Doğum günü18 Şubat 1991
Doğum yeriTulsa, Oklahoma, ABD
Yükseklik5 '4¾' (164 cm)
Ağırlık106 lb (48 kg)
İnşa etmekİnce
Göz rengiKahverengi - Koyu
Saç rengiKahverengi - Koyu
Ayırt Edici ÖzellikMinyon figür, Yüksek elmacık kemikleri
BurçKova
CinsellikDüz
DinHıristiyan
Etnik kökenÇok ırklı
MilliyetAmerikan
Meslek MetniOyuncu, şarkıcı-söz yazarı
MeslekAktris
Şöhret İddiasıUnfabulous, Big Time Rush ve The Vampire Diaries
Müzik Türü (Metin)Müzikal, Pop
Aktif yıllar1997-günümüz
Enstrüman (metin)Vokaller
Yetenek Ajansı (ör. Modelleme)Otantik Yetenek ve Edebiyat Yönetimi
Marka OnayMcDonald's, Ubisoft WII, Ross Mağazaları, Firestone, Pro Golf Association, McDonald's / Disney Cruise Line, The N
Göğüs (inç)32
Fincan boyutuKİME
Bel (inç)2. 3
Kalça (inç)3. 4
Giysi bedeni1
Ayakkabı numarası7
Resmi Web Siteleritwitter.com/xoMalese, www.facebook.com/malesejowofficial, myspace.com/malesemusic, youtube.com/xomalese, malesejowsource.com/, www.lacasting.com/malesejow
Kız kardeşMakenna Jow, Isabella Jow
ArkadaşDrake Bell, Emma Roberts (Unfabulous'dan), Samare Williams (Pfft I Dunno nasıl tanıştıkları), Devon (BFF'ler), Jack Barakat, Katerina Graham, Alex Gaskarth, Steven R.McQueen, Nathaniel Buzolic, Candice Accola, Ian Somerhalder
Favori yiyeceklerKlasik Peynirli Pizza

En iyi Malese Jow ve son zamanlarda Melise olarak bilinen Elizabeth Melise Jow (18 Şubat 1991 doğumlu), Amerikalı aktris ve şarkıcı. Nickelodeon sitcomu Unfabulous'da Geena Fabiano, Nickelodeon müzikal sitcomu Big Time Rush'ta Lucy Stone ve The CW'nin fantastik draması The Vampire Diaries'de genç bir vampir olan Anna rolleriyle tanınır. Kısa ömürlü CW bilim kurgu romantik dram Star-Crossed'da Julia Yeung rolünü oynadı. Jow, The Shannara Chronicles'ın ikinci sezonunda Mareth Ravenlock olarak rol aldı. En son 2020'de piyasaya sürülecek olan Invincible for Amazon'da rol aldı.



Melise hakkında daha fazla bilgi Melise hakkında daha az bilgi

Arkadaş Geçmişi

Kafes Liste Tablo
#OrtakTürBaşlatSonUzunluk
3Ian SomerhalderKarşılaşma R Haziran 2013Haziran 2013-
ikiCarter Jenkinsİlişki31 Temmuz 2009Aralık 20094 ay
1Kevin Jonasİlişki R 2006Haziran 20065 ay
Ian Somerhalder #3Söylenti

Ian Somerhalder

2013

Melise ve Ian Somerhalder ayrıldı ...[çifti görüntüle] Carter Jenkins #iki

Carter Jenkins

2009

Melise ve Carter Jenkins 2009'da ayrıldı ...[çifti görüntüle] Kevin Jonas #1Söylenti

Kevin Jonas

2006

Melise ve Kevin Jonas'ın ayrı oldukları söyleniyordu ...[çifti görüntüle] #3

Ian Somerhalder

2013 (Söylenti)

Melise'nin Haziran 2013'te Ian Somerhalder ile bir araya geldiği söyleniyor.

ÖlçüSonuçZodyak100%Çin burcu100%Yükseklik% 55Yaş% 44Uyumluluk % 75 ilişkiyi görüntüle #iki

Carter Jenkins

2009

Melise ve Carter Jenkins, 31 Temmuz'dan Aralık 2009'a kadar çıktılar.

İlişki 4 ay ÖlçüSonuçZodyak% 40Çin burcu% 80Yükseklik% 73Yaş% 98Uyumluluk % 73 ilişkiyi görüntüle #1

Kevin Jonas

2006 (Söylenti)

Melise'nin 2006'da Kevin Jonas ile bağlandığı söyleniyor.

İlişki 5 ay ÖlçüSonuçZodyakyirmi%Çin burcu100%Yükseklik% 55Yaş% 72Uyumluluk % 62 ilişkiyi görüntüle

İş Ortağı Karşılaştırması

İsim SoyisimYaşZodyakMeslekMilliyet
Melise 30 KovaAktris
Amerikan
Ian Somerhalder42 yay BurcuAktör
Amerikan
Carter Jenkins29 BaşakAktör
Amerikan
Kevin Jonas33 AkrepGitarist
Amerikan

Fotoğraf Galerisi

Malese Jow Malese Jow Malese Jow Malese Jow Malese Jow Malese Jow Malese Jow Malese Jow Malese Jow Malese Jow Malese Jow Malese Jow

Filmografi

FilmYılKarakterTür
Yenilmez2021Çift Kate, Kate ChaTelevizyon şovu
Kaçış Planı: Toplayıcılar2019Daya Zhang (Malese Jow olarak)Film
Bunu senin için yazdım2018ArianaFilm
Shannara Günlükleri2016MarethTelevizyon şovu
Tatlı / Kısır2016Chloe FreemanTelevizyon şovu
Damat Kızkardeşleri2016Sarah Adams (Malese Jow olarak)TV Filmi
Nasıl Vampir Olunur2016JennyTelevizyon şovu
Gündelik2015SedyeTelevizyon şovu
Pis tiki teen $2015Beatrix, Beatrix BishopTelevizyon şovu
Plastik2014Beth (Malese Jow olarak)Film
Yıldız Geçidi2014Julia YeungTelevizyon şovu
Flaş2014Dr. Işık, Linda ParkTelevizyon şovu
Cennette Ölü Olduğu Sanılıyor2014Madison Ashland (Malese Jow olarak)TV Filmi
Barınak2012Morgan (Malese Jow olarak)TV Filmi
Sosyal ağ2010Alice (Malese Jow olarak)Film
Çok Aşk Tanrısın!2010Megan (Malese Jow olarak)Film
Tavan Arasındaki Yabancılar2009Julie (Malese Jow olarak)Film
Asker2009Cadence nashTelevizyon şovu
Big Time Rush2009Lucy StoneTelevizyon şovu
Kale2009Hillary CooperTelevizyon şovu
Vampir Günlükleri2009Anna ZhuTelevizyon şovu
NCIS: Los Angeles2009Jennifer KimTelevizyon şovu
Kaldıraç2008JosieTelevizyon şovu
Amerikalı gençlerin gizli hayatı2008GailTelevizyon şovu
Bratz2007Quinn (Malese Jow olarak)Film
iCarly2007Sahte CarlyTelevizyon şovu
Waverly Büyücüleri2007Ruby DonahueTelevizyon şovu
Hannah Montana2006RachelTelevizyon şovu
Umutsuz Ev Kadınları2004MenekşeTelevizyon şovu
Kusursuz2004Geena FabianoTelevizyon şovu
CSI: Miami2002Amanda ReedTelevizyon şovu
Kardeşler Garcia2000Açık maviTelevizyon şovu
Dellaventura1997Yetim ÇocukTelevizyon şovu
Barney ve Arkadaşları1992Çay Partisi KızıTelevizyon şovu
Genç ve Huzursuz1973HannahTelevizyon şovu
Daha fazla göster Daha az göster

Ekran Eşleştirmeleri

Tartışmalar

Editörün Seçimi

Pearl Aday
Pearl Aday
28 Mayıs 2021 ... Pearl Aday haberleri, dedikodu, Pearl Aday fotoğrafları, biyografi, Pearl Aday erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Pearl Aday ilişki listesi. Pearl Aday flört tarihi, 2021, 2020, Pearl Aday ilişkilerinin listesi.
Wood Harris
Wood Harris
28 Mayıs 2021 ... Wood Harris haberleri, dedikodu, Wood Harris fotoğrafları, biyografi, Wood Harris kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Wood Harris ilişki listesi. Wood Harris flört tarihi, 2021, 2020, Wood Harris ilişkilerinin listesi.
Bow Wow ve Angela Simmons
Bow Wow ve Angela Simmons
28 Mayıs 2021 ... Bow Wow ve Angela Simmons fotoğrafları, haberleri ve dedikoduları. Daha fazlasını öğrenin ...
Afrodit Skafida
Afrodit Skafida
28 Mayıs 2021 ... Afroditi Skafida haberleri, dedikodu, Afroditi Skafida fotoğrafları, biyografi, Afroditi Skafida erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Afrodit Skafida ilişki listesi. Aphrodite Skafida flört tarihi, 2021, 2020, Afrodit Skafida ilişkilerinin listesi.
Thea Gottschalk
Thea Gottschalk
28 Mayıs 2021 ... Thea Gottschalk haberleri, dedikodu, Thea Gottschalk fotoğrafları, biyografi, Thea Gottschalk erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Thea Gottschalk ilişki listesi. Thea Gottschalk flört tarihi, 2021, 2020, Thea Gottschalk ilişkilerinin listesi.
Stevie Nickleri
Stevie Nickleri
28 Mayıs 2021... Stevie Nicks haberleri, dedikoduları, Stevie Nicks'in fotoğrafları, biyografi, Stevie Nicks erkek arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Stevie Nicks ilişki listesi. Stevie Nicks flört tarihi, 2021, 2020, Stevie Nicks ilişkilerinin listesi.
Marco Corleone
Marco Corleone
28 Mayıs 2021 ... Marco Corleone haberleri, dedikoduları, Marco Corleone'nin fotoğrafları, biyografi, Marco Corleone kız arkadaş listesi 2016. İlişki geçmişi. Marco Corleone ilişki listesi. Marco Corleone flört tarihi, 2021, 2020, Marco Corleone ilişkilerinin listesi.